Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Ama karatayda sucuklu yumurta,menemen varBizde tam bunlardan bahsediyorduk
Sohbet için bekleriz canım

Sende diyet kahvaltısı kur canim,
Not; ekmeksiz diyet yapma kuzum, omur boyu ekmek olmadan devam edemezsin sonra daha çok kilo alırsın,
Canımcım şimdi miss gibi börekler,poğaçalar,çıtır ekmekler,krepler dururken kim oy versin diyet kahvaltıya
Bende vermem yahu
Ben kilodan ziyade insülin direnci,tiroit problemi sebebiyle bu beslenmeye geçtim canım. Mecburum. Bundan öncede tam buğday yiyordum zaten.
Yemeyince daha enerjik olduğumu farkettim birde. Ekmek ve karbonhidrat bana halsizlik yapıyor sanırım insülin direnciyle alakalı birşey bu,yerine çiğ ceviz,çiğ fındık ve çiğ badem koydum, doyuyorum.

Kız benim gibi diyetle boğuşan herkes verir , maksat yarış olsun. Ayy bide birinci olurmusun diyet kahvaltı sofrasiyla

Ama karatayda sucuklu yumurta,menemen varBizde tam bunlardan bahsediyorduk
Sohbet için bekleriz canım
Canım Nevrestem
Özlemişim sizi vallahi. Gelirim inşallah ama sohbete. Sucuk var evet ama ev yapımı olacak,onuda ben beceremem bağırsak falan,zor iş.
İnsülin direncim olmasaydı size patatesli yumurta pizzası yapardım kahvaltıya, bizim fi tarihinde pazar sabahı spesyalimizdi tabi uzun zamandır yapmıyorum
Olsun bende takip ederim

Sağlık herşeyden önemli canımEn iyisini yapıyorsunBende biraz dikkat ediyorum bu ara, umarım sağlıkla kilo veririz
Gel canım sohbet edelim Kahvaltı sofrasını elbet birileri kurar bizde nasipleniriz

Kız benim gibi diyetle boğuşan herkes verir , maksat yarış olsun. Ayy bide birinci olurmusun diyet kahvaltı sofrasiyla
Sen ne diyeti yapıyorsun canım?
Karatay beslenme şekli olacak benim için artık,şeker hastası olmak istemiyorsam. Uyacağım mecbur
Ama iki ay önce olsaydı döktürürdüm vallahi
Misafir cağırırsam anca eklerim yoksa diyet kahvaltısından bir cacık olmaz,millet diyetten bıkmış,birde bana oy mu verecek Altın kaplama tabakta sunsam olmaz o iş.
Eglencesine katılsamda çok takip edemiyorum,arada sohbete gelirim ben

Sağlık herşeyden önemli canımEn iyisini yapıyorsunBende biraz dikkat ediyorum bu ara, umarım sağlıkla kilo veririz
Gel canım sohbet edelim Kahvaltı sofrasını elbet birileri kurar bizde nasipleniriz
Aynen canım. Dikkat etmem gerek,kilodan gećtim,şeker hastasi olacağım
Gelirim ama iki lafın belini kırarız.
Birde söyle güzel bir karatay kahvaltısi çıkaran olursa oyum onaşimdiden söyleyeyim

Aynen canım. Dikkat etmem gerek,kilodan gećtim,şeker hastasi olacağım
Gelirim ama iki lafın belini kırarız.
Birde söyle güzel bir karatay kahvaltısi çıkaran olursa oyum onaşimdiden söyleyeyim
Çok geçmiş olsun canımBenimde tiroid problemim var Verebilirsem biraz kilo vereceğim inşaallah
Bende bekliyorum karatay kahvaltısı

Ben sağlıklı besleniyorum, sebze, protei birazda karbonhidrat. Aylardır böyle. Tatlı bende 5 aydır agzima sürmedim.
Bende inşallah misafircigim geldiğinde yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…