- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
Aynen ben de onun için girdim ama henüz yuklememis ,herkes merakla beklemedebnde konu açtın mı diye baktımdort gozle bekliyorum..
Konuşmak kolay, kur masayı da icratı görelimGevrek zeytin peynir kek köy yumurtası portakal suyu ceviz kayısı sigara böreği ekmek kızartma omlet de olur bak ha bi de nutellali krep
Tamam o senin kimse yapamazSucuklu yumurtami çalmayın
İlk bölümü sizden alalımBeklemedeyiz...Fragmanlar bitti ama bir türlü program başlamadı.
10 sene miBen yine buradan hayran hayran hamarat kk hanımlarına bakacağım.
Bir 10 seneye kadar ben de katılmayı planlıyorum
Sofranızda bunlar mı olacakGevrek zeytin peynir kek köy yumurtası portakal suyu ceviz kayısı sigara böreği ekmek kızartma omlet de olur bak ha bi de nutellali krep
Yanlış hatırlamıyorsamAynen ben de onun için girdim ama henüz yuklememis ,herkes merakla beklemede
Tamam o zamanTamam o senin kimse yapamazYapan olursa konusunu taşırım
nananais nedense sende yarışmaya katılacakmış gibi bir şey hissediyorum neden acabaTamam o zamanonlarda menemen yapsın
e yamığım senden de bi şov goreydik kşke :))Aynen ben de onun için girdim ama henüz yuklememis ,herkes merakla beklemede
Tabi ki katilacagim, hamarat olduğumu herkes gorsunnananais nedense sende yarışmaya katılacakmış gibi bir şey hissediyorum neden acaba
Sende diyet kahvaltısı kur canim,Balık oylamaya geldim,birde ne göreyim,kahvaltı sofraları yarışması baslamış.
Katılanlara bol şans.
Ben katılamayacağım bu kez,Karatay tarzı besleniyorum bu dönem,dolayısıyla benim sofram kimseyi açmazzira ekmek dahi yok en basidinden