Vayyy bu çok iddialı olmuşHuuu hatunlar pazara felaket güzel bir kahvaltı menüsü hazırladım, hem burayı biraz sallarim hemde sevdicegimi daha iyi fethederim. Ama paylasmasam mi hemen. Diğer katılımcıların morali bozulmasın
Nevroş kahvaltı ve pastada iddialiyim derken hava sıkmadım. Usenmem methiye gibi dizerim yiyecekleri. Masa nasıl olur orası zevk renge kalmış artıkVayyy bu çok iddialı olmuş
Hoşgeldin Beni'cimYeni kategori hayirli olsun arkadaslar
Gelsin guzel kahvaltilar bakalim:)
Merakla bekliyorumNevroş kahvaltı ve pastada iddialiyim derken hava sıkmadım. Usenmem methiye gibi dizerim yiyecekleri. Masa nasıl olur orası zevk renge kalmış artık
Cok guzel tarifler gelmis nevosHoşgeldin Beni'cimTeşekkür ederiz
3 tarifimiz eklendi
Pazar günü inşallah gelecekMerakla bekliyorum
Hadi bakalım inşaallahPazar günü inşallah geleceko zamana kadar toplayabildiği miz kadar toplayalim masaları
Bakalım daha nasıl sofralar kurulacakCok guzel tarifler gelmis nevos
nuryolu sofrana bayildim canim ya. Ellerine saglik. Tebrikler. Yine oylari silip supurcen gibi. Balik yaeismasi noldu yav, kim kazandi?
Pazar günü inşallah geleceko zamana kadar toplayabildiği miz kadar toplayalim masaları
Yarın kime yedirecegimPazara kadar bekleyemem ,yarin yapsana gi
Buyur gel yapmayan ölsün
Oyy sagolasin canimYemis gibi oldum Ee nana ,anlat bakalim , memleket nere ,evlimisin , ne yaparsin ,ne yer ne icersin
Hamsi tava kazandı.
Sende katılacak misin kahvaltı sofrası yarışmasına?
Anacim daha hicbir yarismada benim oy verdigim kisi kazanmadi. Ben mi cok zevksizim acepCok tesekkurler canimBalik birincimiz soocute arkadasimizin tarifi oldu
Sende gelsene ,su cok guzel
25 yaşındayım henüz evli değilim, annem rahatsız olduğu için calisamiyorum. Bursaliyim, diyette olduğum için kepekli ekmek yiyorum
Çok geçmiş olsun canım
25 yaşındayım henüz evli değilim, annem rahatsız olduğu için calisamiyorum. Bursaliyim, diyette olduğum için kepekli ekmek yiyorum
Sağol canımGecmis olsun canim
Yaslarimiz ayni ,bende 25 yasindayim :)
Ay diyey sozunu duyunca cin.carpmisa donuyorumAllah kolaylik versin canim