- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi Shirine-alish
e gelir accık dayan..Nerde olacak iste kiz
bende dedim ki nireye gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e gelir accık dayan..Nerde olacak iste kiz
Sorma çok sinirliyim valla ne güzel eğleniyoduk alıntılardan ve siyaset yapılmasından kapatımış açılırmı ki acaba
Belli canım çok güzel olmuş
e gelir accık dayan..
bende dedim ki nireye gitmiş
Az baskı yapsakmı konumı açsak napsak kazan kaldıralımIsrar etsek azcik belki Mune abla acar. Cok guzeldi ya. Ne diye siyaseti karistirdilar. Alintilar da duzelmisti artik yapilmiyordu.. ahh ahhh.
Ahaha yok ya bensiz bi yere gitmez zaten o.
Az baskı yapsakmı konumı açsak napsak kazan kaldıralım
Bdv'ye acsana isyan cikartiyoruz. Konumuzu geri istiyoruz diye hahahahNereye açayım peki etiketleriz muneyi oky i
Evet evet muneye baskı yap şantaj montaj yap,mune seni banlasin.yarışma bana kalsınAç aç bizi de etiketle yardıma gelelim
ben ceza hakkımı doldurdum kuzum.. Sıra sendr.. Hadi bakiyim okkalı bi ban yeEvet evet muneye baskı yap şantaj montaj yap,mune seni banlasin.yarışma bana kalsın
Çekilebilir misin şu yarışmadan yaaa
Bu kadar da güzel poğaça yapılmaz ki
Ayıp ayıp
çok teşekkurler..vitrinlik olmuş bu :) yemeğe kıyamaz insan :)
Ahaha yedim okkalı bi banben ceza hakkımı doldurdum kuzum.. Sıra sendr.. Hadi bakiyim okkalı bi ban ye
dahada etliye sutluye karışmam vallahaAhaha yedim okkalı bi ban
Valla bu sefer neden gittiğimi ben de anlamadım...@mune bana taktı mı ne?
Sen de çıkmışsın bak uslu duralım artık...yarışma kazanıp kırmızı olcaz derken mosmor yapıp izmir marşıyla yollayacak bizi mune abla
afiyet olsun kuzumaaYa ben senin poğaçanı yerimmm ama ya ellerine sağlık
çok teşkkurlerÇok güzel bir sunum olmuş süper fikir tebrik ederim