Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ailem şu anda görev sebebiyle maraşta oturuyo ve mhp adayının daha iyi olduğunu söylediler
akpli olan önceki başkan kendi akrabalarının çıkarları doğrultusunda her yıl kaldırım yenilemekten başka birşey yapmamış sanırım yani taş mı tuğla mı birşey fabrikası varmış akrabalarının onların cebini dolduruyomuş diye konuşuyomuş herkes akpliler şimdiki adayı değiştirmişler ama mhp adayının iyi olduğu söyleniyo
Arkadaşlar merhaba, Ben K.Maraşta yaşıyorum.Şehrin tüm güzelliği ile iç içeyiz. Tahir Akgemci ve ekibi bu iş için biçilmiş kaftan.Onikişubat belediye başkan adayı Yusuf Temizkan ile birlikte 10 yılı aşkın çalışma arkadaşlığımız var.Bu görev için gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.Gönlü,ruhu,sicili,bakış açısı,yazmakla bitmeyecek özellikleri ve çalışma aşkı soyadı gibi temiz.Daha güzel bir yönetim için bizim tercihimiz YUSUF TEMİZKAN
ailem şu anda görev sebebiyle maraşta oturuyo ve mhp adayının daha iyi olduğunu söylediler
akpli olan önceki başkan kendi akrabalarının çıkarları doğrultusunda her yıl kaldırım yenilemekten başka birşey yapmamış sanırım yani taş mı tuğla mı birşey fabrikası varmış akrabalarının onların cebini dolduruyomuş diye konuşuyomuş herkes akpliler şimdiki adayı değiştirmişler ama mhp adayının iyi olduğu söyleniyo