Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kahküllerim yaklaşık 7 seneden beri var şimdilik fönle ya da düzleştiriciyle idare ediyorum canım :) bu sene türkiyede olmayacağım için şimdilik brezilya fönü işini erteledim
benim kahküllerim yaklaşık 7 seneden beri var şimdilik fönle ya da düzleştiriciyle idare ediyorum canım :) bu sene türkiyede olmayacağım için şimdilik brezilya fönü işini erteledim
Woooow uzun bir süredir kahküllerin seninle berbaber desene .
Senin kahküllerin şekili benim avatarımdaki kızınkisi gibi mi
Ben öyle kestircem :26: daha önceden ben öyle kestirmiştim, yakışmıştı ama bakımı zor işte.
Woooow uzun bir süredir kahküllerin seninle berbaber desene .
Senin kahküllerin şekili benim avatarımdaki kızınkisi gibi mi
Ben öyle kestircem :26: daha önceden ben öyle kestirmiştim, yakışmıştı ama bakımı zor işte.
evet canim benim kahkuller ayni senin avatarindaki kizinki gibi ben alistim kahkullere cantamda tarakla gezerim hep :) ama bakimi gercekten zor en ufak ruzgarda dagiliveriyor ama tabi 7 senede insan uzman oluyor