Kağıt Para

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
İyi geceler, yarın kpss'ye gireceğim de, gireceğim okula gitmek için otobüse binmem gerekiyor. Dönmek için de aynı şekilde. Otobüs için ulaşım kartına falan gerek yok, 1 TL veriyorum sadece. Sorum şu ki, sınava metal para ile girmeyeceğim ama kağıt para (banknot) taşımak zorundayım. 10 ya da 20 tl falan. Kağıt paraya da sıkıntı çıkarıyorlar mı? Gizleyeceğim zaten dedektörde ötmez ama yanında kağıt para olduğu için sorun yaşayan oldu mu hiç? Sınav belgesinde eşyaların emanete bırakılması da yasaktır yazıyor mesela. Kimsem de olmayacak beni dışarıda bekleyen. Sınav esnasında üzerimde demir para olmayacak ama kağıt para olacak. Sorun olur mu?

Sıkıştırıverin bir yere dedektör ötmez nasılsa. Azıcık mantık olsa zaten sıfır eşya ile sınava gelin demezler.

Memebanka atın.

Ayakkabına at, ben anahtar bozuk para hepsini attım çizmeye. Polis fark etti ama geçmeme izin verdi

Olmadi anadandogma alsinlar sinava tovbe ya. Iyice abarttilar he. Neyini nereye birakacak bu millet.
Çok saçma yaa... Kimsem yok benim dışarıda bekleyecek. Evde olsam babam mutlaka gelirdi ama okuduğum şehirdeyim, bütün arkadaşlarım da aynı sınava girecek.

Yasaklar listesinde de yazmıyor zaten kağıt para diye ama yine de danışmak istedim, güvenemiyorum da.

Hayır yasak değil, hatta cepleri kontrol ediyorlar, cebimde kağıt paradan başka birşey yok diye çıkarıp gösteririm her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…