Kagit havlular zararlimi

basardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
353
0
0
Diğer
Arkadaslar merhaba hrkese dun bir yazi okudum kagit havlular tuvalet kagitlari kadin petleri agartilmada kullanilan bir madde yuzunden tehlikeliymis agacdan yapilan kagidi beyazlatmak kolay degil:ecrin_bebek:bir uzman gecen kadin pedlerindede agartma islemi oldugunu yazmisti ama markalilar daha iyi demisti orkid iyi bir marka gelisii guzel pedler almamak lazimmis neyse ya su kagit havluya ne diyorsunuz ben onsuz yapamam:hulya:guya bez havlular daha iyiymis diyorumki gri kagitlar var ya onlar islenmemis galiba bir fikriniz varmi birde arap sabununu nerelerde kullaniyorsunuz alacagimda zararsizmis cevreciler bangir bangir bagiriyorkafamçokkarıştı

hay Allahım ya o zararlı bu zararlı bu uzmanlarda napıolar böyle yaa o zaman ped kullanmıcaz da ne kullanıcaz bu zamana kadar herkes tuvalet kağıdı kullanıo zararlıysa nie üretime izin verilio o zaman hepsi inceleniodur onların bence sağlık bu yani herşeyi sorun haline getirdiler ya bi arada ıslak mendil zararlı yok kolonya zararlı yok işte o zararlı bu zararlı napalım o zaman hiç bişi almayalım ilkel ilkel yaşayalım o zaman üertmesinler kardeşim cıkcık sinir oluyorum böyel şeylere kime inanıcağımızı şaşırdık artık ama bizi birileri artık kesin ve net şunu yapmayın bunu almayın desin madem:sm_confused:

Arkadaslar merhaba hrkese dun bir yazi okudum kagit havlular tuvalet kagitlari kadin petleri agartilmada kullanilan bir madde yuzunden tehlikeliymis agacdan yapilan kagidi beyazlatmak kolay degil:ecrin_bebek:bir uzman gecen kadin pedlerindede agartma islemi oldugunu yazmisti ama markalilar daha iyi demisti orkid iyi bir marka gelisii guzel pedler almamak lazimmis neyse ya su kagit havluya ne diyorsunuz ben onsuz yapamam:hulya:guya bez havlular daha iyiymis diyorumki gri kagitlar var ya onlar islenmemis galiba bir fikriniz varmi birde arap sabununu nerelerde kullaniyorsunuz alacagimda zararsizmis cevreciler bangir bangir bagiriyorkafamçokkarıştı

bende yeni duydum araştırmak lazım fisfisfis arap sabunu markette mahalle bakkallarında bulabilirsin deterjan bölümlerini didik didik karıştır bulursun

ayy yanlış okumusum nerde bulubilirim sanmışım neyse halıları temizlemekte kullanan var koltuk silenler var bulaşık makinesinde bile kullananlar var zararsız ve doğal diye

ayy yanlış okumusum nerde bulubilirim sanmışım neyse halıları temizlemekte kullanan var koltuk silenler var bulaşık makinesinde bile kullananlar var zararsız ve doğal diye

bu arap sabununun neresi doğla acaba:uhm:hiç kullanmadım da merak ediorum açıkcası

Back