- 28 Ekim 2014
- 38
- 14
- 288
- 35
- Konu Sahibi angelgirl-89
-
Karınca tozu denediniz mi ben iki gün oldu serpeli bulduklarim sersem yada ölü
Hamileydim deneyemedim, şimdi de bebek var ama ilac bilgilerini alırsam, en azından annemlere falan uzun süreli kalmaya gittiğimizde evi ilaçlar giderizBirde ben yeni bir ilaçlama firması ile görüştüm adamın anladıkları samimi geldi ve ilaçlama sonrası kullanmaniz için bir şişe ilaç birakiyorum dedi isterseniz size bilgilerini veriyim deneyin ben cumartesi ilaçlama yapmamış olsaydım yaptirirdim
Benimde bebeğim var küçük, şu an hala evde ölülerini topluyorum ilaçlama yaptiğimdan beri hiç silmedim çünkü ilaçlama şirketi öyle demisti silmeyin hergun supurun diye meğerse ne çokmus sadece tekli koltuğun altından 15 tane ölüsünü topladım halbuki ilaclamadan evvel evde toplam 7-8 adet buluyordum. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde de karınca tozu var ne tarz ilaç sıktılar bilmiyorumHamileydim deneyemedim, şimdi de bebek var ama ilac bilgilerini alırsam, en azından annemlere falan uzun süreli kalmaya gittiğimizde evi ilaçlar gideriz
Tarım ilacı kullanamam küçük çocuklarım var ama daha önce kullananlar tarım ilacının ise yaramadığını söylemiş umarım kurtulurum benimde böcek fobim var uyku nedir unuttum ve çok korkuyorum dolap içlerini saracak diyeNe olduklarını merak edip görsellere baktım. Bakmaz olaydım. Böcek fobim halay çekiyor.
Umarım tez zamanda bir çözüm bulup kurtulursunuz. Ben evde en ufak bir haşerat gördüğümde full evi tarım ilacı ile ilaçlıyoruz. Bazı meretler dayanıklı çıkıyor ve ertesi günü işlemi tekrarlıyoruz. (Kaşınıyorum)
Bayerin granülunu aldım toz haline getirip dip köşelere koydum ilaçlamaya gelen adamda ise yarayacağını söylemiştiHamileydim deneyemedim, şimdi de bebek var ama ilac bilgilerini alırsam, en azından annemlere falan uzun süreli kalmaya gittiğimizde evi ilaçlar gideriz
Yaa çok minikler ölüleri nasıl gördünüz cok minikler,bizdekiler hiç ölmüyor mu acaba gördüğümü öldürüyorum ama hiç öyle kendi ölen görmedimBenimde bebeğim var küçük, şu an hala evde ölülerini topluyorum ilaçlama yaptiğimdan beri hiç silmedim çünkü ilaçlama şirketi öyle demisti silmeyin hergun supurun diye meğerse ne çokmus sadece tekli koltuğun altından 15 tane ölüsünü topladım halbuki ilaclamadan evvel evde toplam 7-8 adet buluyordum. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde de karınca tozu var ne tarz ilaç sıktılar bilmiyorum
Teşekkür ederim bakayim bende..geçen yıl evi su bastı muhtemelen parkelerin altına falan girdiler, kiracı olduğumuz için biseyde yapamadık, önceden iki tane duvarda varlardi simdi her yerde 1 2 tane çıkıyor ama tabi bu sadece gördüğümüzBayerin granülunu aldım toz haline getirip dip köşelere koydum ilaçlamaya gelen adamda ise yarayacağını söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?