How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kağıt biti ve Springtail sorunu

angelgirl-89

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
38
14
288
35
Merhabalar;

Evimde hergun 7, 8 adet springtail ile kağıt biti buluyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? Geçen senede başlık açılmış ve kurtulan pek olmamış. Her yeri saracak diye korkuyorum Evimde rutubet yok. Süpürgelikleri kapadım ama hala çıkıyorlar. 4 gün önce ilaçlama yaptırdım pek etkisi olmadı İki gün önce karınca tozu döktüm sanki daha etkili olmaya başladı. Benle aynı sıkıntıyı yaşayan varsa yazabilir mi.

Bitmiyorlar bitmiyorlar ben çözüm bulamadım, havalar ısınınca kayboluyor, hava yağmurlu falansa evde de oluyor anlamadım, bahçeli ev de değil apartmanda 4.katta oturuyoruz , görünce sinirlerim bozuluyor artık. Bir çözüm bulan vardır da inşallah bize de faydası olur

Birde ben yeni bir ilaçlama firması ile görüştüm adamın anladıkları samimi geldi ve ilaçlama sonrası kullanmaniz için bir şişe ilaç birakiyorum dedi isterseniz size bilgilerini veriyim deneyin ben cumartesi ilaçlama yapmamış olsaydım yaptirirdim

Karınca tozu denediniz mi ben iki gün oldu serpeli bulduklarim sersem yada ölü

Birde ben yeni bir ilaçlama firması ile görüştüm adamın anladıkları samimi geldi ve ilaçlama sonrası kullanmaniz için bir şişe ilaç birakiyorum dedi isterseniz size bilgilerini veriyim deneyin ben cumartesi ilaçlama yapmamış olsaydım yaptirirdim
Hamileydim deneyemedim, şimdi de bebek var ama ilac bilgilerini alırsam, en azından annemlere falan uzun süreli kalmaya gittiğimizde evi ilaçlar gideriz

Ne olduklarını merak edip görsellere baktım. Bakmaz olaydım. Böcek fobim halay çekiyor. :halay:

Umarım tez zamanda bir çözüm bulup kurtulursunuz. Ben evde en ufak bir haşerat gördüğümde full evi tarım ilacı ile ilaçlıyoruz. Bazı meretler dayanıklı çıkıyor ve ertesi günü işlemi tekrarlıyoruz. (Kaşınıyorum)

Hamileydim deneyemedim, şimdi de bebek var ama ilac bilgilerini alırsam, en azından annemlere falan uzun süreli kalmaya gittiğimizde evi ilaçlar gideriz
Benimde bebeğim var küçük, şu an hala evde ölülerini topluyorum ilaçlama yaptiğimdan beri hiç silmedim çünkü ilaçlama şirketi öyle demisti silmeyin hergun supurun diye meğerse ne çokmus sadece tekli koltuğun altından 15 tane ölüsünü topladım halbuki ilaclamadan evvel evde toplam 7-8 adet buluyordum. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde de karınca tozu var ne tarz ilaç sıktılar bilmiyorum

Ne olduklarını merak edip görsellere baktım. Bakmaz olaydım. Böcek fobim halay çekiyor. :halay:

Umarım tez zamanda bir çözüm bulup kurtulursunuz. Ben evde en ufak bir haşerat gördüğümde full evi tarım ilacı ile ilaçlıyoruz. Bazı meretler dayanıklı çıkıyor ve ertesi günü işlemi tekrarlıyoruz. (Kaşınıyorum)
Tarım ilacı kullanamam küçük çocuklarım var ama daha önce kullananlar tarım ilacının ise yaramadığını söylemiş umarım kurtulurum benimde böcek fobim var uyku nedir unuttum ve çok korkuyorum dolap içlerini saracak diye

Benimde bebeğim var küçük, şu an hala evde ölülerini topluyorum ilaçlama yaptiğimdan beri hiç silmedim çünkü ilaçlama şirketi öyle demisti silmeyin hergun supurun diye meğerse ne çokmus sadece tekli koltuğun altından 15 tane ölüsünü topladım halbuki ilaclamadan evvel evde toplam 7-8 adet buluyordum. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde de karınca tozu var ne tarz ilaç sıktılar bilmiyorum
Yaa çok minikler ölüleri nasıl gördünüz cok minikler,bizdekiler hiç ölmüyor mu acaba gördüğümü öldürüyorum ama hiç öyle kendi ölen görmedim 😕
Bayerin granülunu aldım toz haline getirip dip köşelere koydum ilaçlamaya gelen adamda ise yarayacağını söylemişti
Teşekkür ederim bakayim bende..geçen yıl evi su bastı muhtemelen parkelerin altına falan girdiler, kiracı olduğumuz için biseyde yapamadık, önceden iki tane duvarda varlardi simdi her yerde 1 2 tane çıkıyor ama tabi bu sadece gördüğümüz

Psikopata bağladım iyicene. Telefonun feneriyle didik didik yerlere bakıyorum ölüler süpürge diplerinde değilde genelde ortalık yerde oluyor yada can cekisiyorlar ama şimdi bir tane ilaçtan etkilenmemiş gördüm yürüyordu. Offf!! Sizde hangisi var sıçrayan mi kitap bitimi

Back