Bu ulkede kadının yerı yok suna baksanıza bır baba cafeye gıttı dıye kızını bıcaklayıp ustunede dövuyor
Al bıtane dahaaaa
Zonguldak da evlı cıft
Koca dayagı kadın kacıyo koca kovalıyo Bakkala sıgınıyo kımse Yardım etmıyor adalet bu ulkede kadın öldüğü zaman 5 10 yıl hapıs ıstenılıp yıllar sonra sonuclanıyor nası bı adalet nası bı dunyada yasıyoruz bıktım artık. Bu dunyada yasamak tan ewlılıkten korktum ewlılıgı gectım bu kotu dunyaya cocuk getırmeye korktum sonumuz ıyımı bılmıyorum
Bu ulkede kadının yerı yok suna baksanıza bır baba cafeye gıttı dıye kızını bıcaklayıp ustunede dövuyor
Al bıtane dahaaaa
Zonguldak da evlı cıft
Koca dayagı kadın kacıyo koca kovalıyo Bakkala sıgınıyo kımse Yardım etmıyor adalet bu ulkede kadın öldüğü zaman 5 10 yıl hapıs ıstenılıp yıllar sonra sonuclanıyor nası bı adalet nası bı dunyada yasıyoruz bıktım artık. Bu dunyada yasamak tan ewlılıkten korktum ewlılıgı gectım bu kotu dunyaya cocuk getırmeye korktum sonumuz ıyımı bılmıyorum
böyle insanların beynini açıp incelemek istiyorum
ne var diye boşmu dolumu diye
Eki Görüntüle 575650
Eki Görüntüle 575653 Eki Görüntüle 575654 Eki Görüntüle 575655 Eki Görüntüle 575656
Bırısı beledıye baskanından yardım ısteyen bır teyze
Bırısı koca dayagı
Bırısı. Karakolda dayak yıyen kadın
Bırısı koca dayagı Yedıkten sonra baba evıne sıgınan. Bır kadın bıde babası nıyengeldın dıye dovmus
Bunlar bır kacı pekı ya dıgerlerı
Güzel! konulara parmak basıyorsun ama...Bu ulkede kadının yerı yok suna baksanıza bır baba cafeye gıttı dıye kızını bıcaklayıp ustunede dövuyor
Al bıtane dahaaaa
Zonguldak da evlı cıft
Ne zordur bu resimlere bakmak o kadinlar icin
Allah yardımcıları olsun
Bunları yapanlar sokakta erkeğim diye gezmesinler
Güçleri yetiyorsa gidip bir erkeği dövsünler bakalım
Aciz zavallilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?