• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafeye gıden genc kızını bıcakladı

hel_in

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
4.838
199
363
Bu ulkede kadının yerı yok suna baksanıza bır baba cafeye gıttı dıye kızını bıcaklayıp ustunede dövuyor

Al bıtane dahaaaa
Zonguldak da evlı cıft
Koca dayagı kadın kacıyo koca kovalıyo Bakkala sıgınıyo kımse Yardım etmıyor adalet bu ulkede kadın öldüğü zaman 5 10 yıl hapıs ıstenılıp yıllar sonra sonuclanıyor nası bı adalet nası bı dunyada yasıyoruz bıktım artık. Bu dunyada yasamak tan ewlılıkten korktum ewlılıgı gectım bu kotu dunyaya cocuk getırmeye korktum sonumuz ıyımı bılmıyorum

İki haberi de içim cız ederek izledim.
Kadın hakları diye,bazı kurallar bunu uygulamayan bir kesim.

Kurallar hep var,haklarda peki bunu uygulayanlar ?
Bir ülkede tanınan kurallar halk tarafından tam benimsenememişse bu hakkın varlığı şaibelidir.
Bunlar gibi nice haberler gördük,göreceğiz..
Keşke bi şeyler,bazı zihniyetler değişebilse,eğitilebilse..

Bu ulkede kadının yerı yok suna baksanıza bır baba cafeye gıttı dıye kızını bıcaklayıp ustunede dövuyor

Al bıtane dahaaaa
Zonguldak da evlı cıft
Koca dayagı kadın kacıyo koca kovalıyo Bakkala sıgınıyo kımse Yardım etmıyor adalet bu ulkede kadın öldüğü zaman 5 10 yıl hapıs ıstenılıp yıllar sonra sonuclanıyor nası bı adalet nası bı dunyada yasıyoruz bıktım artık. Bu dunyada yasamak tan ewlılıkten korktum ewlılıgı gectım bu kotu dunyaya cocuk getırmeye korktum sonumuz ıyımı bılmıyorum

haklisiniz az once gormustum bende su bicaklanma olayini nasil sasirdim allah akil fikir versin ...

Al bıtane dahaaaa
Zonguldak da evlı cıft

İki haberi de beddua ederek izledim :(( Dikkat ettim de bu aralar haberleri izlerken daha çok sinirlenmeye,beddua etmeye başladım.. Küfürler kesmiyor çünkü.. :47: :47:

Ben artık şaşırmıyorum böyle haberlere. Dün bir köşe yazarının yazısını okudum(Şuan yazanın adını vermek istemiyorum) adam aynen şunu yazmış: ''Bu ülkede devletten, polisten yardım ve koruma isteyen binlerce kadın var ama şimdiye kadar sadece bir tanesine yardım edildi. O da dışarıda imdaat, 'adam' öldürüyorlar diye bağırdığı için. İmdaat 'kadın' öldürüyorlar diyenlere yardım edilmiyor bu ülkede.''
O kadar haklı ki.. Maalesef artık kadınlara değer verilmiyor. Hemde hiç.

Son düzenleme:
Maalesef içim ağlayarak izledim o haberleri. Bakkaldaki adama küfürü saydıracağım da neyse elinde kumanda tv kanallarına bakıyor nasıl bir yaratıktır.

Haberleri izlerken şok olduk annemle. Kız sedyedeyken parmağındaki alyans ve tektaş dikkatimizi çekti 16 yaşında olmasına rağmen ordanda annem erkek arkadaşıyla görmüştür babası dedi. Yeterli bi sebep miydi bu işkenceye?

Kadın olmak zor !
Dünyaya kadın gelmenin avantajlarını kimse sıralamasın bana ; öyle bir hesap çıkarırım ki , tüm o artılar eksilere yenik düşer.
Bahsi geçen haberler gibi nicelerini okuyoruz her gün.
Kadına şiddete Hayır! diye bas bas bağırıyoruz.
Zihniyet değişmedikçe hiçbirşey değişmeyecek.
O zihniyette biz annelerin adam gibi erkek evlatlar yetiştirmesinden geçecek!

içim kan ağlıyo içim kan ağlıyo................kadın olmak ağır geliyo bana artık ALLAHIM sen affet ama kadıınız diye cok üzülüyoruzyaaa

aynen bende izlerim o iki haberi
nasil yapabiliyolar ya karsindaki senden daha gücsüz nasil el kaldirabiliyosun
hemde herkesin icinde sokakta birde. bakkalda ki herifte öyle izliyor sanki film oynuyo karsisinda
belki araya girmek istememistir ama en azindan polisi arayabilir !!
öyle erkeklerden ( gerci erkek denmez onlara ) nefret ediyorum !! ne saniyolar ya

digeri dahada beter resmen kizini bicakliyor cafeye gitti diye nasil bir cahilliktir bu
icim gitti ya aglayacaktim nerdeyse.
bicakladiktan sonrada abisiyle beraber yine dövüyolar
birde hastaneden ciktiktan sonra geri evine yollayacaklar babaya bisey yapmayacaklar mi
onu söylemediler !
KADIN olmak gercekten cok zor !!!

$image.jpg
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Bırısı beledıye baskanından yardım ısteyen bır teyze

Bırısı koca dayagı

Bırısı. Karakolda dayak yıyen kadın

Bırısı koca dayagı Yedıkten sonra baba evıne sıgınan. Bır kadın bıde babası nıyengeldın dıye dovmus

Bunlar bır kacı pekı ya dıgerlerı

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
İlkini degil ama ikinci haberi izlerken bakkala baya saydirdim
M. Ali Birand muhtemelen o bakkalda karısını dovuyordur diye cok doğru bir yorum yaptı hatta
Sadece komşulardan bir adam geldi ve dayakci kocanın boğazına sarıldı
İzlediğim haberdeki tek adam oydu
Digerleri icin yapacagım yorumları sansurluyorum ve uzun bir biiiiiiiiiiiippppppppppppppp
Diyorum

Eki Görüntüle 575650
Eki Görüntüle 575653 Eki Görüntüle 575654 Eki Görüntüle 575655 Eki Görüntüle 575656

Bırısı beledıye baskanından yardım ısteyen bır teyze

Bırısı koca dayagı

Bırısı. Karakolda dayak yıyen kadın

Bırısı koca dayagı Yedıkten sonra baba evıne sıgınan. Bır kadın bıde babası nıyengeldın dıye dovmus

Bunlar bır kacı pekı ya dıgerlerı

Ne zordur bu resimlere bakmak o kadinlar icin
Allah yardımcıları olsun
Bunları yapanlar sokakta erkeğim diye gezmesinler
Güçleri yetiyorsa gidip bir erkeği dövsünler bakalım
Aciz zavallilar

Al bıtane dahaaaa
Zonguldak da evlı cıft
Güzel! konulara parmak basıyorsun ama...
Seni şu ''W'' harfinden bir kurtaramadım:1:

Son düzenleme:
Back