Kafayı yiyecem :( Son 2 Gün...

Saqoist_shery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
53
0
Merhabalar, ben kız meslek lisesi mezunuyum bu sene sınavlara girdim ve pek bir iyi puan alamadım :KK50:
herneyse 2 yıllık kendi bölümüm olan bilgisayar bölümüne gitmek istiyorum ama ilçeye,kampüs istemiyorum.sevgilimle o kadar hayal kurduk oraya gideriz falan diye tam tercihlerimizi istedigimiz yere yazacaktık ki ailem; uzak bir ilçe falan tutarsa seni göndermeyiz dediler :KK59:
tutarsa kampus tutmazsa okumazsın dediler. :KK53: ne yapacagımı sasırdım.
Geriye 2 secenek kalıyor. Ya babam izin verecek benim baska bir ilçede okumama..
yada seneye deneyecegiz :KK43: ama seneye de denemek istemiyorum . bir sürü masraf ..
ne yapcam ben yaa :KK43: ?????????

cnm hangi şehirdesin?Hangi şehirleri yazabiliosun?Bi de neden kampüs istemiosun?Yazarsan belki yardımcı olabilirim

seneye bıraktığın takdirde sınavsız geçiş hakkın yok sayılacak gibi bir şey öncelik seneye mezun olan öğrencilerin olacak kontenjan dolmazsa bir önceki senenin mezunlarını alıyorlar biliyorsundur bunu o yüzden bence bu sene gitmeye bak yakın olsun annenlerin istediği gibi olsun sevgilin şimdi var ama hiçbirimiz yarınımızı bilmiyoruz sen mezun olunca da sevgilin olacak mı yanında bunu da düşün hiçbir şey belli olmaz sevgilin uğruna bazı şeylerden vazgeçme.umarım istediğin gibi olur :KK31::13:

cnm hangi şehirdesin?Hangi şehirleri yazabiliosun?Bi de neden kampüs istemiosun?Yazarsan belki yardımcı olabilirim

Biraz gec oldu ama .s bn konyadaym .zaten terchler yapıldı acıklandı bile .s konya seydişehir yazdım ailemden habersiz. sonra acıklanınca da olmaz göndermeyz dediler .s ama ikna etmeye calısacm. öle işte :26:

seneye bıraktığın takdirde sınavsız geçiş hakkın yok sayılacak gibi bir şey öncelik seneye mezun olan öğrencilerin olacak kontenjan dolmazsa bir önceki senenin mezunlarını alıyorlar biliyorsundur bunu o yüzden bence bu sene gitmeye bak yakın olsun annenlerin istediği gibi olsun sevgilin şimdi var ama hiçbirimiz yarınımızı bilmiyoruz sen mezun olunca da sevgilin olacak mı yanında bunu da düşün hiçbir şey belli olmaz sevgilin uğruna bazı şeylerden vazgeçme.umarım istediğin gibi olur :KK31::13:

İstedigim gibi olacak mı hala bilmiyorum :KK50: bu arada cok özür dilerim ne zmandır nete gelmiyordum .s biraz gec oldu .s arkadasada anlattıgım gibi eger ailemi ikna edebilrsem gidicem ama edemezsem :KK43: bide aklımda sey war bunu baska bi konu olarak acmıstım ama yine de söyleyim.
şöyle düşünüyorum; 2 yıllık için gidecm seydişehire ama ailem sadece ilk sene için izin verirlerse ilk senenin sonunda yatay gecis yapabiliyor muyum konya selçuga ? :KK59:

X