Kafayı Yiyeceğim !!

Blotic tavsiye ederim. Eldiven giydikten sonra tüm pencereleri ve pervazları iyice silin. Ayrıca bir pamuğa ilacı damlatıp, yuvası olduğunu düşündüğünüz yerin önüne koyun. Yalnız kokusu berbat... Biz bunu hayvanlarda(bit-kene-pire) haşere mucadelesi için kullanıyoruz ve karıncalarda da işe yarıyor.

Valla ben karınca hayvanını bi başka severim, nasıl tatlı gelir bana:KK36:
Severim onları, öperim minik minik..
Küçükken çok karınca beslemişliğim vardır
Yine de aynı evi paylaşmayı istemem bi yerde
Zor bi tecrübe olmuş geçmiş olsun
Bebiş varmış aman dikkat ilacı solumasın

Valla ben karınca hayvanını bi başka severim, nasıl tatlı gelir bana:KK36:
Severim onları, öperim minik minik..
Küçükken çok karınca beslemişliğim vardır
Yine de aynı evi paylaşmayı istemem bi yerde
Zor bi tecrübe olmuş geçmiş olsun
Bebiş varmış aman dikkat ilacı solumasın

Annem uzakta, olmadı KV bırakayım kızımı öyle ilaçlayayım.

Detan karınca spreyi var 3 ay etkili o baya iyi bir şey

Tarcin yuvalarinin onunde durdukca cikamiyorlar.Cikanlarda incelemistim boyle pütür pütür olmuslardi, iki buklum gibi.vallahi icim gitti ama yapcak bsy birakmadilar.:KK43:

görür görmez bu konu aklıma geldi :KK70::KK70:
1939457_1009680299075335_1834923211056568630_n.jpg

Ah bacım seni en iyi ben anlarım çünkü aynı dertten muzdaribim hatta benim de konum vardı tarçın tuz limon hatta sirke nane Yağı hepsını denedim yok çözüm yok ben kımyasal da kullanmak ıstemıyorum çünkü 16 aylık bebegım var.. Kendi kendilerine azalarak bitmelerini bekliyorum :) senin de evin sıcak herhalde bu mevsimde de olduğuna göre bizde parke ıkı kat bir de sanırım aralarından geliyorlar kabus gibi..

Bıktım artık şu karıncalardan yaa ! Her taraftan çıkıyorlar, yemek yediğimiz masanın üzerinde geziyorlar, yattığımız yere çıkıyorlar. Toz aldık, karınca zehirleri , raid'in karınca tableti, yemi.. Artık besledik mi, büyüttük mü bilemiyorum.. Yok olacaklarına çoğaldılar. En son yediğim yemeğim içine doluşmuşlar. Hem de tabağı masaya koyup iki dakikalığına mutfağa gittiğimde.. Eşim de o kadar geniş ki, rahat bırak hayvanları diyor. İnanın kaşına kaşına hal oldum.Etrafı sürekli süpürmekten belim koptu.
Bizden önce KV oturuyordu, onda da sorun olmuş bu. O da bir çare bulamamış. Neler denemiş hatta tuz muz bir şeyler bile dökmüş. Çay mı ne, onu da dökmüş.
İnanın her şeyi denedik neredeyse.
En son yuvalarını buldum. Pencere aralığından giriyorlar koloni halinde.
Artık kafayı yedirtecekler.
O miniminnacık yaratıkların da yaşamaya hakkı var :KK53: şaka şaka evi ilaçlatın bu işi yapan firmalar var en az 1 yıl rahat edersiniz :KK50:

Üzulmeyin hayattaki tek dert bu olsun allah baska dert vermesin .karincalar sekeri cok sever sekerin icine karbonat karistirip belli yerlere girecegi cikacagi yerlere koyun kimyasalda degil hem ise yarior banada biri solemisti ben böcek icin uygulamistim.birde acik cam kenarlarına nerden girdigini dusunuossniz seffaf silikonla tikayin.giderler ins

Delta diye bir karnca ilaci var annemin evinde de vardi herseyi denedi gecmedi bu ilac kökünu kesti benim evde de hamam b. vardi onu da yok etti sükür her sene ilacliyorum kesiliyor ziraatcilarda satiliyor.

Not:baska herseyi denedik olmadi ilacliyosunuz bir saat sonra havalandiriyosunuz gecmis olsun ayrica raid besliyi cogaltiyor.

X