- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.437
- 248
Merhaba arkadaslar. Sinirden olmek uzereyim, hala ellerim titriyor. Oncelikle desifre olmamak adina bazi bilgileri degistirerek yazacagim ama bunlar ufak tefek degisimler konu ayni. Ben universite ogrencisiyim ve ayni zamanda bir kurumda (bu ciddiyetsiz yere kurum denebilirse ) calisiyorum, daha dogrusu calisiyordum cunku ayrilacagim. Buradaki is arkadaslarimin da cogunlugu ogrenci. Ben kisilik itibariyle karsimdakinden kesinlikle saygi ve disiplin bekleyen biriyim. Bunu is arkadaslarim ve ben bu kurumda bulamadik, yaklasik dort ay once ayni anda ise basladik ve hicbir zaman paramizi tam bir sekilde alamadik. Bu konuda herkes sikayetci olsa da patronlarin yaninda bunu dile getiren sadece ben oldum ve onlar hep "cok mumnunuz " falan dediler sadece, halbuki paraya benden cok ihtiyaclari var. Bu durum zaten sinirimi bozuyordu ustune bir de dun patronumuzun baska bir arkadasim sorumlulugunu yerine getirmemesi uzerine bana firca cekip hakaret edince bende ipler koptu. Ustune bir de sirkette kaybolan ve kesinlikle bizim sorumlulugumuzda olmayan bir demirbasin (1000 tl degerinde ) parasini da bizim maaslarimizdan kesecegini belirtti ve kimseden ses cikmadi yine. Sirkette on saat calistigimiz gunde ne bir ogle aramiz ne de sirkette verilen bir yemek var. Bu kadar haksizlik canima tak etti ve yarin isi birakiyorum. Buraya kadar icimi dokmek icin yazdim.
Simdi size sorum su, sizce bunlar cok olagan seyler mi ? Ve bu adamlar bizim sigortamizi yapmadilar, su an iceride kalan iki aylik maasim var ben bunu nasil ispat ederim de alirim ? Misal gidip bu isletmede sigortasiz isci calistiriliyor ben de magdurum desem bir yaptirimi var mi ? Orda calisan o yalaka insanlarin "cowgirll burada hic calismadi, bilmiyoruz " deme ihtimalleri de var cunku. Nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim sizce ?
Simdi size sorum su, sizce bunlar cok olagan seyler mi ? Ve bu adamlar bizim sigortamizi yapmadilar, su an iceride kalan iki aylik maasim var ben bunu nasil ispat ederim de alirim ? Misal gidip bu isletmede sigortasiz isci calistiriliyor ben de magdurum desem bir yaptirimi var mi ? Orda calisan o yalaka insanlarin "cowgirll burada hic calismadi, bilmiyoruz " deme ihtimalleri de var cunku. Nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim sizce ?