bu kadar daraldıysan sütten kes derim zaten ilk ay anne sütü sonra anne sütü ve ek gıda geliyor kendine zaman ayırman lazım komşu aile vs boşmuş bende yaşadım gördüm ne zorlukla büyütüyorum ve hala tek başımayım sen herkese kulağını tıka ayda 1 temizlikçi tut sende ara ara evi süpür toz al ağır işleri kadın yapsın senden kıymetli değil sonuçta sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olsun bide ağlaması gazdan olabilir yada aç kalıyordur ondan olabilir sana tavsiyem mama sandalyesi al ilk başlar da ağalar ama sonra alışır eline de ya oyuncak yada kemirecek bir şey verirsin rahat edersin ben öyle yapıyordumOglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim
Oglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim
Allah sağlık ve sabır versin. Anne olmak gerçekten zor. Çocuk sahibi olmadan önceki hayatınızı bikere bi unutun. Artık geçmişe dönemezsiniz bundan sonra inşallah Çocuğunuz hep sizinle. Yapabileceğiniz en doğru şey durumunuzu kabullenmek. Burdaki annelerin %90'ı aynı ya da benzer sıkıntıları yaşıyor,emin olun. Ailelerden yardım bekleme işi insanı çok yıpratır,bilirim. Güçlü olmayı bi şekilde öğreneceksin gör bak! Sonra zaten kimseye eyvallahın kalmaz! Arkadaşlar emzirmeyi bırak demişler ama ben katılmıyorum. Devam et,kendisi istemezse yapacak bir şey yok tabi..ek gıda işi de sadece süt yumurta et değil ki. Sebze meyve balık..internette bilgi Derya mübarek! Sağlığı yerinde maşallah her şey daha güzel olur. Zayıflayamıyorum diye neden üzülüyorsun ki? Daha 9 ay olmuş doğum yapalı..her bünye bir değildir. Yavaş olsun üzme kendini. Sen üzgün ve sinirli olursan evladın sürekli Ağlar! Hayatında bazı şeyler istediğin gibi gitmiyor olabilir bunda evladının suçu ne? Asla yargılamıyorum,yanlış anlama. Ev işlerini kim yetiştirebiliyor? Temizlik yaptıysan yemek yok yemek yaptıysan temizlik ya da hiç biri yok :)) maddi Gücünce temizliğe birini al. Eşinle Konuş çalıştığı yerdekiler sorsun. O da olmadıysa İnternet'e bak. Zaten zaman ilerledikçe iyice otomatiğe bağlıyorsun. Sosyal medyaya bakıp kendini bunaltma. Kimse kötü gün fotosunu paylaşmaz. Çocuğunu başkası bakan evini başkası temizleyenler havalı havalı ben her şeyi başarıyorum pozu verirler. Herkes laylaylom çok eğleniyoruz mutluyuz falan fistan yazar. Ama herkes kendi kapılarının arkasında bin bir türlü zorlukla cebelleşir!Oglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim
Oglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim
Nerede oturuyosun birini bulalım aynı şehirde ve semtlerdeysekOglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim
inşallah en kısa zamanda bebeğiniz iyileşir. bir arkadaşımın da çocuğunun yumurta, süt ve sadece gluten değil unlu her türlü ürüne alerjisi vardı. yedinci aydan sonra sütten ayırdı artık dayanamadım demişti. diyetine uydu bebeği baya düzeldi bir yaşında süt ve un alerjisi nerdeyse geçti.Oglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim