Sivilceli Ciltler kafayı yiycem :( bi fikir verin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

guguklu.saat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
29
0
selam kızlar
iki gündür yüzümde acaip sivilceler çıkıyo
bi değişik..ağrıyo bi de elimi süremiyorum.
ben bi kaç aydır garnier'in 3ü 1 aradasını kullanıyodum.yüzüm ne çok iyi ne çok kötüydü.
sonra tatilde 1 hafta kullanmayınca yüzüm sivilcelenmeye başladı.bende gittim diadermine'nin problemli cilt serisini aldım.iki haftadır kullanıyorum tam evet iyi geldi derken iki gün önce yüzüm bu hale geldi.diadermine'yi bırakayım mı sizce? yarın doktora gideyim diyorum.nası çıkıcaksam dışarı

bu sivilceler baş belası gerçekten inşallah kısa sürede geçerler canım hayırlısı olsun en güzeli cildi kimyasallardan uzak tutmak ama biz kullandıkça bağımlı hale geliyoruz onlarımafoldumben

sağol canım bende o yzden doktora gitmeyeyim geçer belki dedim ama daha beter oldu.mecbur gitcem artık.inş geçer

Tam benim kıl köklerimde çıkan sivilceleri tarif etmişsin çenemde tüy var epilasyondan bi hafta sonra felan tam bu tarifte sivilceler beliriyor.

Bende de stresli olduğum zamanlarda oluyo bu tarz sivilceler, herşeyi denedim sonunda defne sabunuyla temizlemek ve iyi nemlendirmekte buldum çareyi, bir de sivilceli dönemlerde özellikle güneş koruyucu kullanmalısın, o sivilcelerin lekeleri de çok kötü oluyo :gitme:

sarımsakta çok iyi geliyo sivilcelere haberin olsun canım bir diş sarımsağı bıçakla ikiye kes çıkan suyu sivilcenin üstüne sür evet kokuyo ama geçiriyo
geçmiş olsun

benimde dun 2 tane cıktı ama biri oyle fena ki canım hem ağrıyo hemde cevresin o kadar sert ki ahah napcaz biz bunlarımafoldumben

ablamlar, diadermine kullanıyosun ya ondan kusmuştur yüzün. diyo.ben de o yzden bırakmadım kullanmayı.sanki kurumaya başladı.bi kaç gün bekleyeyim geçmezse bırakayım dedim.inşallah kurtulurum bi an önce

........KIZLAR BIRAKIN ARTIK KOZMETİK ÜRÜN KULLANMAYI .... SİVİLCEYE ÇÖZÜM ARIYORSANIZ BENİ DİNLEYİN.........SABAH--AKŞAM AKNEVİT TEMİZLEYİCİ İLE CİLDİ TEMİZLEYİN ve ardından SABAH--AKŞAM AKNEVİT SERUMU SÜRÜN ........
HAFTADA 2 DEFA CLAYOX KİL MASKESİ YAPIN ........

HAYATINIZDA SİVİLCENİN ADINI UNUTACAKSINIZ .......ÜRÜNLERİ ARAŞTIRIN KIZLAR.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…