Kafayi yicem

neczn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
13
3
1
28
5 aylık bebeğim var doğduğu günden beri huzursuz.yaklasik 2 aydır geceler komple haram oldu.gunduzleri zaten hiç uyumuyor anca geceleri yarım saate bir kalktığın günün gunduzunde uyuyor yoksa gündüzleri uyuyup yarım saat sonra kalkiyor.gazli.mamasini içmek istemiyor değişik mamaları geçtik 2 gün içiyor 3. Gün istemiyor ve kusmalar başlıyor(bütün mamalarda kusma yaşıyoruz) yaklaşık 1 aydır her gün 1 kere kakaya çıkıyor ama hep su gibi.hep ağlıyor.bir şeyi var diye düşünüyorum ama insanlar sen evham yapıyorsun diyorlar kafayı yicem gizli gizli ağlamaktan

Gıda alerjisi olabilir. 2 aylıkken önce gündüz sonra gece uykuları bitti bebeğimin, aşırı gazlıydı şuan yine gazı var ama tolere edebiliyoruz. Anne sütü alıyor kaka mukuslu, bir ara ara su gibi yapmaya başlamıştı sonra kan da gelince durum teşhis edildi. Kusmaya da başlamıştı en son. Eşim de bana evhamlısın diyordu kanı görünce anladı ne olduğunu. Hep huzursuzdu.

Osteopatiye götürmeyi denediniz mi? Vücudunda bi yerlerde bi tıkanma/sıkışıklık olabilir.

Benim bebeğim de çok huysuz yaa.. daha az önce söylendim her yerde rezil olmak zorunda mıyız ( bide aç mı sorusu beni bitiriyor.. hayır aç değil huysuzzzz

Anlattıklarınız alerjiye benziyor inek sütü alerjisi olabilir, alerji maması alıp deneyebilirsiniz ama bi doktora götürün bence

Emzik alıyor mu ? İyi bir çocuk doktoruyla görüşmelisiniz beslenme önemli. Uyku içinde düzeni çoktan oluşması gerekiyor 5 aylık bebeğin yoksa huysuzlanır hep canım. Gece yattığı saat kalktığı saat hep aynı olmalı.gün içinde doğru uyanık saatlerine göre uyumalı. Mamasını uykudayken içirmeyi deneyin öyle emme refleksiyle içer belki

Gaz da kusturur, alerji de kusturur, üstelik daha 5 aylık dur hele hemen pes etme kolay olsa cennet annelerin ayağına serilir miydi? Sabret inşallah bu zamanlar geçecek geriye dönüp baktığında bu günleri hatırlamayacaksın bile sadece bu zamanlarını aşırı özleyeceksin. Önce iyi bir çocuk doktoruna götür. Bütün testleri tahlilleri ne gerekiyorsa yapsın neye alerjisi var vs..sonra doktoruyla birlikte ilerle. Ve sana tavsiyem maddi durumun elverişli ise 7 /24 ulasabilecegin bir doktor olsun. Bu süreçte destek çok önemli. Yardım istemeyi bil arada çık hava al bebegini özle. Annen veya eşin kime güveniyorsan en azından bir yarım saat ona teslim et ve çık bı hava al. Bu süreç cidden bunaltıcı. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…