Kafayı yicem!!!!!!!!

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.090
3.368
Hanimlar merhaba
Tasindiğim evin eski kiracisi evi cok pis kullanmis fayans aralari sim siyah biraz beyazlattim ama yetmedi benim icin yapmadiğim sey kalmadi 2 defa zehirlendim kimyasal temizliyicileri karistirdim diye sizin bi fikriniz var mi yardim edin üstelik iki banyoda öyle simdi gene biseyler karistirdim sabaha kadar beklerde beyazlar diue piskolojim bozuldu misafir gelince dua ediyom banyoyu kallanmasinlar diye :KK11::KK17::kızgın::KK14:

Hanimlar merhaba
Tasindiğim evin eski kiracisi evi cok pis kullanmis fayans aralari sim siyah biraz beyazlattim ama yetmedi benim icin yapmadiğim sey kalmadi 2 defa zehirlendim kimyasal temizliyicileri karistirdim diye sizin bi fikriniz var mi yardim edin üstelik iki banyoda öyle simdi gene biseyler karistirdim sabaha kadar beklerde beyazlar diue piskolojim bozuldu misafir gelince dua ediyom banyoyu kallanmasinlar diye :KK11::KK17::kızgın::KK14:
Derz aralari icin ayri boya satiliyor. Zamaninda evimin mutfak fayanslari mavimsiydi aralari cok kotuydu mavi alip boyamistim cok guzel durmustu. Sizre beyaz alip boyaya bilirsiniz. Sildikce su degdikce cikar sanmistim hic cikmadi. Ama kimyasallarla bire bir temas ederse o boya nolur bilemiyorum

Derz aralari icin ayri boya satiliyor. Zamaninda evimin mutfak fayanslari mavimsiydi aralari cok kotuydu mavi alip boyamistim cok guzel durmustu. Sizre beyaz alip boyaya bilirsiniz. Sildikce su degdikce cikar sanmistim hic cikmadi. Ama kimyasallarla bire bir temas ederse o boya nolur bilemiyorum
Aaa şu kalem gibi olandan değil mi ben babam gilde yapmistim silinmisti temizlik malzemesi cok.kullanan bi insanim onu da denicem tsk ederim

Aaa şu kalem gibi olandan değil mi ben babam gilde yapmistim silinmisti temizlik malzemesi cok.kullanan bi insanim onu da denicem tsk ederim
Kalem gibileri bilmiyorum canim benim aldigim bi sise icindeydi 250ml falan vardi o zamanlar cokta ucuzdu diye hatirliyorum. Boya satan dukkanlarda rahatca bulursun diye dusunuyorum. Duvarda sorun olmaz ama yere uygulucaksan camasir suyu falan belki sokebilir ama dene belki daha iyi olur kiri de soker onunla kimbilir.

Bu arada kezzap falan o derzleri eritiyo aman dokeyim deme sonra su sizar alt kata sana is cikar

Derz arası temizleyici var bazen bazı yerlerde sihirli su diye geçiyor
Bizim dükkanda da var 5 lt li şişe de kalemli olanı tavsiye etmiyorum .
Ama bu su olan harika bişey anında bembeyaz yapıyor

Aynen bende onu yazacaktim mavi su da deniyor dimi dilos onu diyosun harika cikariyor

Hangi marka söyler misiniz

Derz temizleyici alın önce derzleri temizleyin. Kuruduktan sonra da derz boyasıyla boyayın.
Kalem gibi olanlar iyi ama çok pahalı, iki çiziyorsun hemen bitiyor:) yağlı boya gibi olanları var daha bereketli onlardan alın, kendiniz ince fırçayla boyayın.

Hanimlar merhaba
Psikolojiniz daha önceden bozukmuş gibi duruyor.

Ben o suyu aldım. Hic ise yaramadı... markası mi farklıydı acaba

Hanimlar merhaba
Alçı sürsene sabaha kurur ve beyaz durur kafayı da yeme şimdi

X