- 18 Haziran 2015
- 212
- 194
- 34
-
- Konu Sahibi khaleesi90
Baska dairelerden de sikayet gitti bircok sefer. Nedense ogrenmeyeceginden cok emin olamiyorum adalet sistemine pek guvenmedigimden.155 e şikayet ediyorsunuz. polisler şikayeti gizli tutar ama sizden şüphelenirler heralde daha önce uyarmışsınız çünkü.
ben şurdan biliyorum bir yılbaşı gecesi bizim evde toplanmıştık. komşulardan biri polis göndermişti. baya uğraşmamıza ramen kim olduğunu öğrenememiştik.Baska dairelerden de sikayet gitti bircok sefer. Nedense ogrenmeyeceginden cok emin olamiyorum adalet sistemine pek guvenmedigimden.
Ben de hic guvenemiyorum. Ne yapacagimi sasirdim. Ramazanla birlikte iyice azittilar. Yogun bir sekilde calisiyorum ve sahura kadar uyuyamiyorum gurultulerinden. Cok kotu bir durumIsiniz zor.. Polisler malesef isi o kadar profosyonel yapmiyorlar. Tabi gelen kisiye bagli, sansiniza.. ama en azindan komsulardan sikayet oldugunu soylemek zorundalar
Yaa, acaba polisin kurallara uymasina mi bagli bu durum... Gelen polise gore degismiyordur umarim. Sikayet etmeden cozum bulamayacagiz cunku. Tek gunluk bir sey olsa tamam ama her gun sahura kadar oturmak istemiyorum. Sabah 7de ise gidiyorum dort saat uykuylaben şurdan biliyorum bir yılbaşı gecesi bizim evde toplanmıştık. komşulardan biri polis göndermişti. baya uğraşmamıza ramen kim olduğunu öğrenememiştik.
Sormayin... Sahura yakin muziklerin feyizi artiyor... Yani allah kabul etsin de ben mecbur muyum ya dinlemeyekomşu her telden gidiyor desene
rahatsız olan başka kimse yok galıba. yoksa uyarı gelmıstı polısten.Sormayin... Sahura yakin muziklerin feyizi artiyor... Yani allah kabul etsin de ben mecbur muyum ya dinlemeye
yani aslında poliste bir şey yapmıyor böyle durumlarda. bize geldi iki kişi komşularınızdan şikayet var gürültü yapıyormuşsunuz sesi biraz azaltın dedi bizde "oluuuur" dedik sonra adamlara "kim şikayet etti " diye sorduk söylemediler sonra karakola gittik ertesi gün kim şikayet etti diye gizli tutuluyor dediler. ama bilemiyorum belkide polisine göre değişiyordur.Yaa, acaba polisin kurallara uymasina mi bagli bu durum... Gelen polise gore degismiyordur umarim. Sikayet etmeden cozum bulamayacagiz cunku. Tek gunluk bir sey olsa tamam ama her gun sahura kadar oturmak istemiyorum. Sabah 7de ise gidiyorum dort saat uykuyla
Cevre dairelerden de oluyor diye duydum apartman gorevlisinden. Ama en cok bize geliyor tabii sesler.rahatsız olan başka kimse yok galıba. yoksa uyarı gelmıstı polısten.
İşte polisler soylerse buyuk sıkıntı. Bu ulkede neden hicbir is duzgun yapilmiyor cok merak ediyorum, ofBizde bi kere şikayet ettik bu şekilde birini.Nedense gelen polisler söyleme gereği duymuştu şikayet sahibini hoş olmamıştı... Aslında söylenmemesi gerekir tabiki
Yani sadece yasal olarak da değil mantıken ben size şikayete geliyorsam sorunu kendim çözemiyorumdur niye insanlarla muhattap ediyosunuz ki tekrar? Bize böylesi denk gelmiş demek siz yinede daha zor durumdasınız sanırım şikayetten başka çözüm kalmamışİşte polisler soylerse buyuk sıkıntı. Bu ulkede neden hicbir is duzgun yapilmiyor cok merak ediyorum, of
Malesef kendi evleri... Anlasilan tek çözüm kulak tikaci olacak... Zira konusmaktan kesinlikle anlamiyorlar. Kimse icin bunu soylemek istemem ancak toplu halde yasamak nedir bilmeyen, apartmani ahır gibi kullanan insanlar. Imza toplamaya kalksam tum dairelerden toplarim ama ev sahibi olduklari icin islemeyecekEn yakın ve daimi örnek karsimizdaki apartman.. ailenin birinden tüm apartman sakinleri şikayetçi.. bununla da kalmayıp 2 ayda bir hep mahkemeye tasiniyorlar.. Hergün kavga gürültü.. polis ancak uyarıya gelir.. ötesine karışmıyor.. Biliyorum çünkü her hafta mutlaka kapı önünde bir devriye aracı görüyorum.. mahkemede hiç bir sonuca varmıyor.. hep ufak tefek para tazminatı filan.. kendi evleri.. apartmandan çıkarmak için toplamadiklari imza kalmadı ama nafile.. yargı hep bi yere kadar..
komsunuzla bir güzel konuşun ikna edin.. olmadı umarım kiradir; komsunuzun ev sahibi ile irtibat kurup onları evden çıkarmalarını isteyin..
Malesef kendi evleri... Anlasilan tek çözüm kulak tikaci olacak... Zira konusmaktan kesinlikle anlamiyorlar. Kimse icin bunu soylemek istemem ancak toplu halde yasamak nedir bilmeyen, apartmani ahır gibi kullanan insanlar. Imza toplamaya kalksam tum dairelerden toplarim ama ev sahibi olduklari icin islemeyecek