Annelerim kızım 20 aylık olmak üzere biz ablamiza göre ek gıdaya çok zor geçtik tam başladık herşey yolunda idi bir hastalandi öyle böyle değil ama şu içse mide atıyordu sonra kusmayı huy etti zar zor katı gidaya biz geçtik ancak 2 sorunumuz var iştahı yerinde olmasına rağmen sabahlari ya peynir kaşar yemek istiyor ekmek istemiyor bende galeta çubuk kraker veriyorum yada bebe bisküvisi süt kaşık mama vs asla başka bişey kabul etmiyor harici ceviz avakado akla gelecek her şeyi verdim bal reçel çikolata tatlı hiç bişey sevmiyor et ve türevlerinden nefret ediyor çorba taneli hersyei yiyor makarna pilav erişte nohut fasulye vb yiyor yoğurt yiyor diğer saydıklarım işin içine girdimi ağız dolusu kusuyor yetmiyor gibi ben ne zaman yemek yesem kusuyor bir yerde yemek yiyemez oldum dışarda yemek kokusu vs direk çıkartıyor sabah sucuklu yumurta kokusundan ogure ogure kustu akşam kendisi yoğurtlu makarna bende ton balikli salata yapmıştım ağzıma bir lokma almam ile yediği de gitti en son ağladığımi hatırliyorum zaten kahvaltı da düzgün beslenmiyor diye kahrediyorum kendimi birde bu kusmalar üstüne ben yemek yeyince kusuyor Dr götüreyim diyorum hangi bölüme gidelim anlamadım gitti geceleri de öğle uykusuna da mama içerek uyuyor 9 aylık iken kendi birakti emmeyi varmı böyle şey akil verin ne olur