- 15 Ağustos 2024
- 1.364
- En iyi cevaplar
- 1
- 474
- 38
- Konu Sahibi umutsuzkedii
-
Evet aynı test sadece ortada çizgi olanı sabah 5 buçukta afedersin çişimi yaparken idrarın altına tutmaya çalıştım kalktım baktım böyle oldu ortada çizgi vardı sadece dedim bozuk bu sonra kaldırdım koydum 8 de bidaha çişim gelince zaten bozuk ne kaybederim dedim idrara batırdım bu kez 5 saniye bekledim böyle olduBen anlayamadım olayi bu iki test aynı içi açılmış hali mi
Ya gidemiyorum sağlık ocağına yeni taşındığım için buraya bakmıyolar kayıt aldırmadanİlk fotoda var gebelik canım bence sen sağlık ocağına git kan ver kaçtır test yapiyorsun en sağlıklısı o olur
Sağlıklı bir uygulama olmamış canım aynı test ile iki kez bence ya yeni test al ya da kan verEvet aynı test sadece ortada çizgi olanı sabah 5 buçukta afedersin çişimi yaparken idrarın altına tutmaya çalıştım kalktım baktım böyle oldu ortada çizgi vardı sadece dedim bozuk bu sonra kaldırdım koydum 8 de bidaha çişim gelince zaten bozuk ne kaybederim dedim idrara batırdım bu kez 5 saniye bekledim böyle oldu
Ikisi de ayni test herhalde? Ikinci cizgiyi 10 dk da gormek lwzim.Testler böyle sıralama yanlış 2. Olan 5 buçukta ilk yaptığım 1. Foto 8 de tekrar idrara batırdığım
Bu ay düşünmemiştim aslında afedersiniz her ay dikkat ederek ilişkiye girerdik bu ay dedim yeter paldır küldür vurdulu kırdılı gibi olduIkisi de ayni test herhalde? Ikinci cizgiyi 10 dk da gormek lwzim.
daha yeni yeni olusyorsa bebis hemen tiksinme yasamazsin piskolojik de olur siz icinizi rahat tutun pazartesi kan ver fazla strese de girmeyincunku emin olun fazla dusunmezseniz ise ortaya cikiyorlar minikler
Dimi artık psikolojiyi bozduk iyice aklımız bize ali cengiz oyunu oynuyorBelirtiler psikolojik bence de çünkü kaç gündür sanki midem bulanıyor yorgunum dün gorumcemin nikahı vardı koşturmaca hiç midem bulanmadi yani kendimi dinledigimde çıkıyor belirtiler öyle istiyoruz bebek istiyoruz beynimiz oyun oynuyor bizle seninle bat aynıydı bizim aceleci davranma az daha bekle
6 gün var benim şuan hatta benim hesabıma göre 5 uygulamaya göre 6Birde önceki gebeligimde iliskiden 12 gün sonra lekelenme olmasına rağmen kan testim negatifti ben olmadi kesin derken regl zamani kan verdigimde beta 350 ydi o yüzden kanda bile cikmayacak zamanlarda idrar testi yapmaya gerek yok istisnai durumlar olsa da 9 10 gün önceden doğru sonuç almak zor
Ama üç dort gün önceden başladın test yapmaya şimdi test alacaksan yarını bekle idrar sa beklemis olsun bari hem gün gecer varsa beta artar6 gün var benim şuan hatta benim hesabıma göre 5 uygulamaya göre 6
E nabiZdab alabilirsin kaydınıYa gidemiyorum sağlık ocağına yeni taşındığım için buraya bakmıyolar kayıt aldırmadan
Testler bozuk canım ya kan ver yada tekrarla testiTestler böyle sıralama yanlış 2. Olan 5 buçukta ilk yaptığım 1. Foto 8 de tekrar idrara batırdığım
Kız bekleyemiyorum bende 9 da açılıyor da eczane küçük kaynım var dersaneye gitcek çocuğa kahvaltı hazırladım o çıksın hemen bende çıkcamBence de herseyi biz kendimize yapiyoruz piskolojikmen. Ben kendim asiri sabirsiz bir insanim ben olsam test gider alirdim bekleyemem aslaaaa he siz bekleyebiliyorsaniz tabiki cok daha iyi husrana ugramazsiniz en azindan
AlamıyorumE nabiZdab alabilirsin kaydını
Alcam 3 5 tane yarında yapcam şimdide yapcam çünkü başıma hiç böyle birşey gelmemişti heycanlandım ufaktanAma üç dort gün önceden başladın test yapmaya şimdi test alacaksan yarını bekle idrar sa beklemis olsun bari hem gün gecer varsa beta artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?