• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek uzereyiz, yok mu dünyada iyi bir cocuk doktoru?

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
Offf
Bebegim doktorunun yüzünden açıklık oldu
Ayrıca 1 saat buhar ve oksijen aldi
O da yetmedi ufacık bedeniyle antibiyotik icti
Bütün bunlar yetmez gibi aglamaktan helak oldu

Nolur doktor tavsiye edin bize
İsterim ki en ince ayrıntısına kadar bilgilendirsin beni
Ben sormadan o anlatsın
Bundan sonra bu olursa bunu yap falan desin
Cok şey mi istiyorum

Doktorumuz acillik oldugumuzu duydu ve sormadı durumunu bebegimin!

çok geçmiş olsun canım,sana yardım etmeyi çok isterdim ama malesef istanbulda değilim.insanın eli kolu bağlı olması çok zor bir durum biliyorum,oğlum hastalandığında biz de öyle olmuştuk,Allah yardımcın olsun

Offf

Ben sormadan o anlatsın
Cok şey mi istiyorum

canım önceliklegeçmiş olsun.. bu kadar üzmekendini benim bebeğim 1 aylıkken antibiyotik kullandık biz.. malesef hasta olunca kullanmak zorunda kalıyorsun.. doktor tavsiyesi olarak; international hospitalda esra kotan var ben ona gidiyorum 3. doktorum o benim ve daha ilk gidişimizde bize cep numarasını verdi ve çok güzel bilgilendiriyor mutlaka sorularını dinliyor.. ki istediğin zaman da arayıp sorabilirsin aklına geldikçe.. ben kadını haftada 1 arıyorum neredeyse hep güzel konuşuyor.. yalnız fiyatı pahalı olabilir benim acıbadem sigortam var.
ayrıca vahap öney var yerini bilmiyorum ama uzman tvde gördüm başka bir başlıkta da övmüşlerdi onu.. yine pahalıdır ama deneyebilirsin..
tekrar geçmiş olsun..

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bizim çocuk dr fatihte. çok memnunum 6 yaşında bir kızım var doğduğundan beri ona götürüyoru. 5 aylık bebeğim var ve yine ona emanet.. ne tehşis koyduysa o doğrudur ikiletmez.. kendinle ilgili bile danişa bilirsin. tekrar arayıp durumu bile sorar..

dogum yaptıgım yere gıdıyordum ben ozlem hanıma ozel kucukkoy bılge hastanesıne.ama evımıze cok uzak.saglık ocagına basladım asıarı ıcınç aıle doktorumuza goturuyorm. bır sorun olacagını dusundugum anda goturuyorum o da her zamankı gıbı bırseyı yok yahu dıyor :)) ben gerektıgınde senı sevk ederım amma telaslı annesın sen dıyor.ne kadar ıncık cıncık edersen o kadar karmasa oluyor hem bebeklerımızde hem bızde.

Offf

Ben sormadan o anlatsın
Cok şey mi istiyorum

bahçelievlere yakınsan vahap öney var internette numarasını bulabilirsin. pazartesi 11 den sonra başlıyor yeri de cok kolay. ben çok memnunum 180 lıra ücreti.

Canım bende kendi çocuk doktorumuzdan çok memnunum bizde tavsiye ile gittik.Antibiyotik hiç önermedi hasta olnca bile en son ihtimal olarak durdu elimizin altında.Şişlide özel türkiye hastanesi şükrü cido.Yanlız çok hastası çok.Ve doktor çok ilgili.

Canım sen yakın istemişsin, benim önereceğim biraz uzak ama gerçekten iyi doktor.

Özel Minimed Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi var, Kadıköy bağdat caddesinde. Orada Erhan Ateş'le görüşebilirsin. İyi doktordur. Biz İzmirdeyiz. İnternetten bile sorulamızı yanıtladı sağolsun. Oğlumu muayene etmeden bağırsak tembelliğini anladı ve tavsiye ettiği ilaçla iyileştirdik. Tavsiye ederim yani.

canım önceliklegeçmiş olsun.. bu kadar üzmekendini benim bebeğim 1 aylıkken antibiyotik kullandık biz.. malesef hasta olunca kullanmak zorunda kalıyorsun.. doktor tavsiyesi olarak; international hospitalda esra kotan var ben ona gidiyorum 3. doktorum o benim ve daha ilk gidişimizde bize cep numarasını verdi ve çok güzel bilgilendiriyor mutlaka sorularını dinliyor.. ki istediğin zaman da arayıp sorabilirsin aklına geldikçe.. ben kadını haftada 1 arıyorum neredeyse hep güzel konuşuyor.. yalnız fiyatı pahalı olabilir benim acıbadem sigortam var.
ayrıca vahap öney var yerini bilmiyorum ama uzman tvde gördüm başka bir başlıkta da övmüşlerdi onu.. yine pahalıdır ama deneyebilirsin..
tekrar geçmiş olsun..

Canım maalesef bebeklerimiz bu zamanlarda hep bronşiolit oluyor. Bizim İzmirdeki doktorumuz da antibiyotik yazdı. O da Allah korusun zatürreye çevirmesin diye. Daha 3 aylıktı oğlum. Bir cırcır oldu. Su içmez sırf anne sütü. Sonra Erhan Bey'e ulaştık da "yoğurt yapıp yedirin" dedi. Tık kesildi 2 günde cırcırı. Meğer antibiyotik bağırsaktaki yararlı bakterileri de öldürüyormuş, ondanmış.

Hepinize tsk. Ederim
Doktor bgcilara yakın olmalı
Atlayıp taksiye ya da arabaya hemen ulaşabileyim

canım ben senin durumunu çok ii anlıyorum. bak benim doktor sormadan anlatır. telefon açarsın sorarsın sabırla dinler şöle yap böle yap yada normal der. hastanemdende kadındoğumcum ve çocuk doktorumdanda memnunum. aynı hastanede doğurdum ve hala devam ediyorum. tekrar hamile kalıyım tekrar orada doğururum. bağcılardan gelin geldim ben bayrampaşaya. oradan dolmuş olması lazım. benim hastane 500 evler metris ceza eninin çaprazında bahat halk hastanesi doktorum celal beydir.çok bilgili ve ılımlı bir doktordur. bebeğimi muayene edecek mesela vucudunu dinlemek için o demiri ağzıyla nefesiyle ısıtıp öğle deydiriyor göğüsüne sırtına. sen bilirsin bi dene istersen canım muayene 22 tl.

canım ben senin durumunu çok ii anlıyorum. bak benim doktor sormadan anlatır. telefon açarsın sorarsın sabırla dinler şöle yap böle yap yada normal der. hastanemdende kadındoğumcum ve çocuk doktorumdanda memnunum. aynı hastanede doğurdum ve hala devam ediyorum. tekrar hamile kalıyım tekrar orada doğururum. bağcılardan gelin geldim ben bayrampaşaya. oradan dolmuş olması lazım. benim hastane 500 evler metris ceza eninin çaprazında bahat halk hastanesi doktorum celal beydir.çok bilgili ve ılımlı bir doktordur. bebeğimi muayene edecek mesela vucudunu dinlemek için o demiri ağzıyla nefesiyle ısıtıp öğle deydiriyor göğüsüne sırtına. sen bilirsin bi dene istersen canım muayene 22 tl.

Cnm muhakkak 1 kere gideceğim...
Bebegim henuz iyileşmedi
Bu hafta hem kendi doktoruna hem acildeki doktoruna hem de buna götüreceğim
Zaten artık 2 ayda 1 ve hastalandikca gidecek doktora.
Adını söylersen senin ya da bebeğinin gittigimde senin tavsiyenle geldigimi soylerim

cnm muhakkak 1 kere gideceğim...
Bebegim henuz iyileşmedi
bu hafta hem kendi doktoruna hem acildeki doktoruna hem de buna götüreceğim
zaten artık 2 ayda 1 ve hastalandikca gidecek doktora.
Adını söylersen senin ya da bebeğinin gittigimde senin tavsiyenle geldigimi soylerim

benim ismin özlem , bebeğim efe bostancı 3,5 aylık bebeği var derseniz tanır.

Offf

Ben sormadan o anlatsın
Cok şey mi istiyorum

canım anadolu yakasında mehmet can adında bir doktor var.özelde kendi muayenehanesi var .çok iyi bi doktormuş.ama adres bilmiyorum:(

Back