• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyimm lütfen yardımmmmm lütfen..

su2011

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
47
1
16
Ankara
artık çıldırmak üzereyimm geçen ay klomen+ çatlatma iğnesi +duphaston kullandım en son ocak 23 te hastalandım.adetim 11-12 gün geçti hala bende tık yok.gecikmem olmazdı olursa en fazla 1-2 gün.gidip kan testi yaptırıyorum negatif.adet yok ortada.50 tane test yaptırdım.duphaston dediğim hap eğer gebelik olursa bebeği tutunduracak besleyecek olmazsa adet olucaksın kimisine adet düzenleyici olarak veriliyor.kafam iyice karıştı eşimin şark görevi için ağrı'da bulunuyoruz.gitmediğim özel hastane devlet hastanesi özel poliklinikler kalmadı.ben ne yapabilirim.sizce ne oluyor :'(

bilemedimki simdi... bu ilaclar konusunda hic bir bilgim yok...belki baska bir rahatsizliginiz olabilir...hamilelik olsaydi kanda kesin sonuc alirdiniz...

artık çıldırmak üzereyimm geçen ay klomen+ çatlatma iğnesi +duphaston kullandım en son ocak 23 te hastalandım.adetim 11-12 gün geçti hala bende tık yok.gecikmem olmazdı olursa en fazla 1-2 gün.gidip kan testi yaptırıyorum negatif.adet yok ortada.50 tane test yaptırdım.duphaston dediğim hap eğer gebelik olursa bebeği tutunduracak besleyecek olmazsa adet olucaksın kimisine adet düzenleyici olarak veriliyor.kafam iyice karıştı eşimin şark görevi için ağrı'da bulunuyoruz.gitmediğim özel hastane devlet hastanesi özel poliklinikler kalmadı.ben ne yapabilirim.sizce ne oluyor :'(

kanda beta hcg baktır, artık üzerinden 11 -12 gün geçmiş.hamileysen kesin çıkar.idrar testi her zaman doğru sonuç vermeyebilir.hamile değilsen bir doktora git sana adet söktürücü verir.(farlutal). ilacın bitince birkaç gün sonra adet olursun. geçmiş olsun.

merhabalar ;
Klomen tablet, çatlatıcı iğne ve duphaston tablet kombinasyonuna rağmen adet olmamanın en sık nedenleri ;
1- gebelik : bhcg testi yapılarak ekarte edilebilir.
2- yumurtalık kistleri : klomen ve çatlatıcı iğnenin yan etkisi olarak görülür. ultrason ile teşhis edilir.
Benim size önerim muhakkak bir jinekolojik muayene olmanızdır. selamlar op .dr fazile akyüz

Back