hatırlarsınız belki geçen senede yine aynı dertten konu açmıştım. öce açıklasam daha iyi olucak galiba arkadaşlar yakında 18 olucam ve inanın göğüslerim hiç gelişmiyor artık bitik bir haldeyim gerçekten tükendim.. insanların bakışlarını arkadaşlarımın kinayeli laflarını geçtim bir de geçen gün annem seninle hazır dışarı çıkmışken südyen bakalım sahi kaç bedendi demezmi kendimden iğrendim o an yrin dibine girmek istedim ( anlamıyorum ben bu kadar mı iyi kamufile edebildim bu durumu yosa annem görmek mi istemiyor.. benimle aynı durumda olanlarınız varsa bile en azından annesine karsı rahattır açıkça onlarla paylaşabiliyodur diye düşünüyorumm.. okul varken yine unutuyorum kendimi oyalıyorumda okul kapanınca beynimden bir türlü atamıyorum çok yoruluyorum düşünmekten ama bi çözüm bulamıyorum .. çok çok çok mutsuzum ve çok yorgunum nolur yalvarıyorum bana bir hal çaresi gösterin.. bir de geçenlerde bu forumda ses telkini ile göğüs büyütmr diye bişey duydum ama indirmeyi beceremedim bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.. birileriyle konuşmak iyi gelir diye düşünüyorum yoksa başka bir beklentim yok yani illaki bana çözüm sunmanızı beklemiyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim nolur cevaplarınızı esirgemeyin beni yalnız bırakmayın (
Son düzenleme: