• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyimm.. gücüm kalmadı

enbloon

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
104
32
298
İstanbul
hatırlarsınız belki geçen senede yine aynı dertten konu açmıştım. öce açıklasam daha iyi olucak galiba arkadaşlar yakında 18 olucam ve inanın göğüslerim hiç gelişmiyor artık bitik bir haldeyim gerçekten tükendim.. insanların bakışlarını arkadaşlarımın kinayeli laflarını geçtim bir de geçen gün annem seninle hazır dışarı çıkmışken südyen bakalım sahi kaç bedendi demezmi kendimden iğrendim o an yrin dibine girmek istedim :(( anlamıyorum ben bu kadar mı iyi kamufile edebildim bu durumu yosa annem görmek mi istemiyor.. benimle aynı durumda olanlarınız varsa bile en azından annesine karsı rahattır açıkça onlarla paylaşabiliyodur diye düşünüyorumm.. okul varken yine unutuyorum kendimi oyalıyorumda okul kapanınca beynimden bir türlü atamıyorum çok yoruluyorum düşünmekten ama bi çözüm bulamıyorum .. çok çok çok mutsuzum ve çok yorgunum nolur yalvarıyorum bana bir hal çaresi gösterin.. bir de geçenlerde bu forumda ses telkini ile göğüs büyütmr diye bişey duydum ama indirmeyi beceremedim bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.. birileriyle konuşmak iyi gelir diye düşünüyorum yoksa başka bir beklentim yok yani illaki bana çözüm sunmanızı beklemiyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim nolur cevaplarınızı esirgemeyin beni yalnız bırakmayın :((

Son düzenleme:
Canım aynı sorun benim arkadaşımda ve kuzenimdede vardı.ikisininde evlendikten sonra büyüdü.hem bence bukadar kendini sıkmana gerek yok.zayıfsan biraz kilo almaya çalış.bitkisel destekler uygula ama kendini yorma bukadar. Senin yaşındayken bana bi arkadaşım şöyle bişey demişti.Onunkiler çok küçüktü ben kahve fincanıyla ölçtüm sizde başka bişeyle deneyin demişti.çocukluk ya bende bigün banyoya girdiğimde banyo tasıyla yaptım bu işlemi.Şuan 90 filn ölçüm.Tabi bu saçma biraz ve gerçeklilk payı nedir bilmiyorum ama denedim işte.keşkede denemeseydim:) küçük olunca daha iyi oluyo bence :) sende bukdar üzülme büyük olmaktansa öylesi daha iyi :) ha bide erkek eli değince büyür derler kısacası evlenmen lazım yani :):1:

Canım aynı sorun benim arkadaşımda ve kuzenimdede vardı.ikisininde evlendikten sonra büyüdü.hem bence bukadar kendini sıkmana gerek yok.zayıfsan biraz kilo almaya çalış.bitkisel destekler uygula ama kendini yorma bukadar. Senin yaşındayken bana bi arkadaşım şöyle bişey demişti.Onunkiler çok küçüktü ben kahve fincanıyla ölçtüm sizde başka bişeyle deneyin demişti.çocukluk ya bende bigün banyoya girdiğimde banyo tasıyla yaptım bu işlemi.Şuan 90 filn ölçüm.Tabi bu saçma biraz ve gerçeklilk payı nedir bilmiyorum ama denedim işte.keşkede denemeseydim:) küçük olunca daha iyi oluyo bence :) sende bukdar üzülme büyük olmaktansa öylesi daha iyi :) ha bide erkek eli değince büyür derler kısacası evlenmen lazım yani :):1:
yazdıkların içn çok teşekkür edrim cnm benim için çok önemli umarım sen haklisındır.. Ama takılmamak çok zor ençokta gydğm kyaftlerin üzerime oturmaması zorluyo beni.. Bu arada tabk olayını kucukken yapmışlardı bize kuzenmle sonuç :) işe yaramadıgnn kanıtı benim galiba

destekli çamaşırlar var onlardan kullan .sanırım çok zayıfsın biraz kilo alırsan onlar da belirginleşcektir...arkadaşın dedği gibi evlenince zaten kocamn oluyo hem her şeyin küçüğü makbul takma kafana

Canım benim daha çok gençsin benim de senin yaşındayken derdimdi bu. yaş ilerleyince büyüyorlar o kadar dert etmemelisin kendine. Hatta ben şuan iyi ki küçükler diyorum bu sıcakta bi de onlarla mı uğraşacağım. ben evde asla sütyen kullanmam rahat rahat dolaşıyorum hatta spora bile sütyensiz gidiyorum rahatlığını bir gün sen de anlayacaksın.

Haa bir de şu var sen şimdi o yaşlarda erkeklerin düşüncelerini de düşünüyorsundur. Toy erkekler tamam da kişiliğini tamamlamış erkeklerin büyük bir kısmı için sorun teşkil etmiyor bu. hatta küçük severler de çoğunlukta aksi bilinse bile..

Son düzenleme:
Yaşın daha genç eminim daha da büyüyecektir.Çok önemli bir sağlık sorunu değil ama herkesin derdi kendine büyük işte.Dolgulu sütyenler takabilirsin bence.İçini de biraz pamuk doldurdu mu tamam bu iş:)Kilo alınca da büyüyor biraz.Burada bununla ilgili başlıklar vardı.Çeşitli yağlar büyütüyormuş güya.İncele istersen o bölümü.Ama ne hastalıklar var bu kadar dert edip kendini üzme.

Yaşın daha genç eminim daha da büyüyecektir.Çok önemli bir sağlık sorunu değil ama herkesin derdi kendine büyük işte.Dolgulu sütyenler takabilirsin bence.İçini de biraz pamuk doldurdu mu tamam bu iş:)Kilo alınca da büyüyor biraz.Burada bununla ilgili başlıklar vardı.Çeşitli yağlar büyütüyormuş güya.İncele istersen o bölümü.Ama ne hastalıklar var bu kadar dert edip kendini üzme.

haklısın teşekkür ederim zaten birierinin fikirlerini almakta benm istediğim çok yardımcı oldun tşkkür ederim doktorada gttim herhangi bi önerde bulunmadı internetten okuduğum şeyleri denememeyede yeminliyim geçensene bu yüzden sağlığımdan olucaktım en iyisi zamana bırakmak

Canım benim daha çok gençsin benim de senin yaşındayken derdimdi bu. yaş ilerleyince büyüyorlar o kadar dert etmemelisin kendine. Hatta ben şuan iyi ki küçükler diyorum bu sıcakta bi de onlarla mı uğraşacağım. ben evde asla sütyen kullanmam rahat rahat dolaşıyorum hatta spora bile sütyensiz gidiyorum rahatlığını bir gün sen de anlayacaksın.

Haa bir de şu var sen şimdi o yaşlarda erkeklerin düşüncelerini de düşünüyorsundur. Toy erkekler tamam da kişiliğini tamamlamış erkeklerin büyük bir kısmı için sorun teşkil etmiyor bu. hatta küçük severler de çoğunlukta aksi bilinse bile..

teşekkür ederim yorumun için sözlerin terapi gibi geldi gerçekten ben dertsizlikten bunu takmıyorum gerçekten benimde daha başka bir sürü sorunum vara ama ne biliyim bu yaşlarımı böyle geçirmek bile kötü.. erkekleri takmıyorum aslında benim takıntım kıyafetler alışverş yapasım bile gelmiyo bu yüzden.. neyse hayatımın artılarından keyif çıkarmaya karar verdim zamana bırakıcam bunuda yorumun için tekrar teşekkürler

selamm canım evet bekarken bnimkilerde küçükdü ve çok da zayıftım 75 bile bol gelirdi bende bir ara sorun haline getirmiştim kara üzüm çekirdeği satılıyor aktarlarda günlük 3 kere yoğurdun içine karıştır ye 1 ay 2 ay faydasını göreceksin ben çok ttanık oldum herkesin göğsü büyük olduğundan değil büyük gözüksün diye 80 numara sütyen takan kişiler biliyorum 75 numara destekli kullan bence içi dolmasada...ve evlendikten sonra sen istemesende büyüyor zaten hamilelikte daha çok dolgunlaşıyor hç kendine dert etme tatlım bence:16::16:

bak şimdi, üzülecek şey mi bu :) emin ol benim göğüslerimden daha küçük olamaz.. ergenlik döneminde baya bir problem etmiştim hatta 70 beden sutyen aramaktan helak oluyordum.. bulurdum, bu seferde eni dar gelirdi oturup ağlardım sinirden.. hala da büyümüş değil, 75 beden giyiniyorum.inan bana laf olsun diye söylemiyorum, senin gibi olan birçok insan var.. yalnız bakış açım değişti, zamanla anladım ki çoğu kadının giymekten çekindiği kıyafetleri rahatlıkla taşıyabiliyorum.. hatta arkadaşlarım başlarda ironiyle yaklaşsalar da sonraları ne şanslısın demeye başladı.. bence büyütmeyi hiç düşünme, zaman geçtikçe aklına bile gelmeyecek :16:

selamm canım evet bekarken bnimkilerde küçükdü ve çok da zayıftım 75 bile bol gelirdi bende bir ara sorun haline getirmiştim kara üzüm çekirdeği satılıyor aktarlarda günlük 3 kere yoğurdun içine karıştır ye 1 ay 2 ay faydasını göreceksin ben çok ttanık oldum herkesin göğsü büyük olduğundan değil büyük gözüksün diye 80 numara sütyen takan kişiler biliyorum 75 numara destekli kullan bence içi dolmasada...ve evlendikten sonra sen istemesende büyüyor zaten hamilelikte daha çok dolgunlaşıyor hç kendine dert etme tatlım bence:16::16:

çok teşekkür ederim her mesajda birazdaha iyi hissediyorum.. kara üzüm çekirdeğinin bir zararı olur mu ben biraz korkuyorumda böyle şeyler kullanmaktan

bak şimdi, üzülecek şey mi bu :) emin ol benim göğüslerimden daha küçük olamaz.. ergenlik döneminde baya bir problem etmiştim hatta 70 beden sutyen aramaktan helak oluyordum.. bulurdum, bu seferde eni dar gelirdi oturup ağlardım sinirden.. hala da büyümüş değil, 75 beden giyiniyorum.inan bana laf olsun diye söylemiyorum, senin gibi olan birçok insan var.. yalnız bakış açım değişti, zamanla anladım ki çoğu kadının giymekten çekindiği kıyafetleri rahatlıkla taşıyabiliyorum.. hatta arkadaşlarım başlarda ironiyle yaklaşsalar da sonraları ne şanslısın demeye başladı.. bence büyütmeyi hiç düşünme, zaman geçtikçe aklına bile gelmeyecek :16:

umarım dediğn gibi olur cnm çok sağol iyiki varsınız

çok teşekkür ederim her mesajda birazdaha iyi hissediyorum.. kara üzüm çekirdeğinin bir zararı olur mu ben biraz korkuyorumda böyle şeyler kullanmaktan

yok canım tamamen doğal bildiğimiz siyah üzümün çekirdeğini toz haline getirmişler ve gögüs büyütme ilaçlarının içinede koyuyorlarmış kara üzüm çekirdeğini

öncelikle sakin ol çok da büyütülecek bir sorun değil yani tamam göğüslerimiz bizim için çok önemli dişiliğimizin anneliğimizin sembolu ama bukadar da hayat karartacak psikoloji bozacak kadar da değil, en azından hastalık değil. bazı bayanlarda meme dokusu gelişemeyebiliyor buradaki kullanılan yöntemler işe yaramayabiliyor ,sonuçta çaresi var. biraz sabret okul bitsin işe gir para biriktirip dr a görünürsün protez yaptırtırsın kendini bu kadar yıpratma canım er ya da geç bir çaresi bulunur. allah başka dert tasa vermesin.

öncelikle sakin ol çok da büyütülecek bir sorun değil yani tamam göğüslerimiz bizim için çok önemli dişiliğimizin anneliğimizin sembolu ama bukadar da hayat karartacak psikoloji bozacak kadar da değil, en azından hastalık değil. bazı bayanlarda meme dokusu gelişemeyebiliyor buradaki kullanılan yöntemler işe yaramayabiliyor ,sonuçta çaresi var. biraz sabret okul bitsin işe gir para biriktirip dr a görünürsün protez yaptırtırsın kendini bu kadar yıpratma canım er ya da geç bir çaresi bulunur. allah başka dert tasa vermesin.

çok haklısın Allah dermansız dert vermesin..

herkesin derdi farjlı işte Allah daha büykleeşnden korusun.. Ben sadece o gün çok daraldığım için öyle bi baslık attım ve günlüğüme yazar gibi buraya yazdım.. ama keske yazmasaydm

yok sorununu yazmana değilde.attığın başlığa takıldım. Allah şifa versin hasta arkadaşlarımızda var onlarıda düşünmek lazım.

Milletin ne farklı sağlık sorunları var güzelim sen bunlara mı takıyon kafayı yazık yazıkkkkkk

Milletin ne farklı sağlık sorunları var güzelim sen bunlara mı takıyon kafayı yazık yazıkkkkkk

bu anlayışsızlığı gösterebilecek kadar insanlığını yitirdiğin için sanada çok yazık cnm bende biliyorum insanların ne tür hastalıklarla boğuştuğunu Allah yardımcıları olsun hepsinin.. bende bazen sırf bu sebepten kendimden utandım kaç kere.. bu konuyu okuyan bir çok insanda bunu düşündü ama hiçbiri senin yaptığını yapmadı küçük bi sorun olsa bile seninde başına gelebilirdi sende benim yerimde olsan benim hissettklerimi hissederdin ben sadece bir çok insanın fikrini almak istedim o yüzden başlığı böyle dikkat çekici seçtim neyse fazla lafa gerek yok

Back