merhaba kızlar benim 34 günlük bir bebeğim var gecen gun doktora kontorle gıttık ve doktor bebegımın cok az kılo aldıgını soledı bebegm 2 kılo 680 gr dogmustu ve suan sadece 3 kılo 100 gr ulasmıs mama takvıyesı verdı her emzırmeden sonra vermemı soledı dunden berı kullanmya basladım ve kızım gazdan duramaz hale geldı sureklı aglıyor zaten gaz problemımız vardı sımdı on katına cıktı sureklı cıkarıo kakasını yapıo mıdesı ve bagrskları gaz dolu doktoru aradm bana bunun olabılcegını mıdesı acken çökmüştü suanda duzelmye basladı doydukca ve 1 hafta ıcınde rayına gırcegını soledı ama hıc duzelck gbı degl napcgımı sasrdım mama versem gazdan duramıyor vermesem sutum yetmedgı ıcın aclıktan duramıyor uyuyamıyor napıcam ben??
sağol canım amin ınsallah bugun cok sukur gaz problemımız pek olmadı zinco damla kullanmya basladım sanırım o iyi geldı bakalım ama bu seferde bugun bırden sütüm kesıldı yok denecek kadar az zaten kılo almıo cocugum ıyıce azaldı gıttı sutum bır sorun bıtıyor bır sorun baslıyoryazık cocugum ıstıyor memede aglıyor bır baktım sut gelmıyor megersem ona aglıyomus az az gelıyor
Canım benim prensesim iki buçuk aylik hala gaz problemimiz var bebis az kilo alıyor riye endişelenme sağlıklı olsun fazla kiloya bakma,ben once milupanin rezeneini kullanmistim ise yaramadı komşum demişti aktarsan rezeneini kimyon anasın tohumları aldım bunları ara ara ya tek ya da karıştırarak bir çay bardağında 10 dak. Sıcak suda bekletiyorum once çay kasigiyla veriyordum ama simdi az seker atıp biberonla veriyorum 50-60 cc iciyor başka da aklıma gelen yok bir de hangi marka mama kullanıyorsun
aptamil conformil 1 kullanıyorum doktor onu kullanmamı soledı en az gaz yapanı oymuş oncelerı cok verıodum sımdı gunde 4 5 kez mama verıyorum doktorumu degıstrdım oyle soyledı. bende mılupanın rezenesını ıcıyorum sut yapsın dıe lactamıl ıcıyorum bılmıorum sımdılk asırı bır sutum yok aynı bıde benım sutum cok duru normalde nasıl olması gerekıyor sarı ve koyu olması gerekıyor sanırım benımkı duru ve beyaz oyuzdenmı yaramıyor anlamadım hıc mama kullanmak ıstemııyorum:/
APtamil conformil i bize de söyledi ama o da bagirsaklari cok calistirip karın agrisi yaptı bem farzedelim 120 cc yani 4 ölçek yapacaksan 3u sma 1 ölçeği de aptamil kavramım bende ise yaramadi 5-6 katı bitirmisimdir humanna daha iyi benim sut de az kizim iki çekiyor sonra fos dün mesala bir yerine bir sey olmus gibi o kadar cok ağladı ki ne yapacağımızı şaşırdık artık hemen kimyon tohumunu kaynar suda kaladım da 5 -6 çay kasigi ondan verdim de rahatladı
sagol canım ınsallah yakın zamanda bıter gaz problemımız emzık kullanıyorum ama cogu zaman almıyor ınat edıyor ılla meme ıstıyor ama cok emmek ısteyıncede sutum zaten az bırıkmıyor buseferde doymuyor hıc mamayı azmı verıyorum sutum hıc mı doyurmuyor anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?