- 24 Şubat 2023
- 136
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi mervemctgcl
Yok canım zaten gebelik düşünüyodum belirsizlik yordu beni test yapma imkanım da yok şuan şehir dışında misafirlikteyim ilk yaptığım test negatif çıktı gebelik olsa o zaman pozitif çıkmaz mıydı ilişkinin üstünde 14 gün geçmiştibenim de gecikmemin 4.günü bugün hala gelmedi kasık ağrım da çok yok arada sancı yapıp geçiyor ella falan kullandın mı ben ella kullandığım için geciktiğine yoruyorum bu yaşadıklarımı
14 gün geçmesi bişey ifade etmez. Belki geç döllenme vs oldu. Belirtileriniz vs var mı ? Gerçi regl ve hamilelik belirtileri o kadar benzerki ayırt etmek çok güçYok canım zaten gebelik düşünüyodum belirsizlik yordu beni test yapma imkanım da yok şuan şehir dışında misafirlikteyim ilk yaptığım test negatif çıktı gebelik olsa o zaman pozitif çıkmaz mıydı ilişkinin üstünde 14 gün geçmişti
Belirti çok az onlar da dediğiniz gibi adet belirtileriyle aynı ama adet sancım olmuyo çok şiddetli adet olacağım zaman olur normalde yani ilişkiden sonra 14 günün geçmesi önemli değil mi pozitife dönebilir mi14 gün geçmesi bişey ifade etmez. Belki geç döllenme vs oldu. Belirtileriniz vs var mı ? Gerçi regl ve hamilelik belirtileri o kadar benzerki ayırt etmek çok güç
Şöyle anlatıyim son ilişki üstünden 14 gün geçti test yaptım adetim 1 gün gecikmişti negatif çıktı şuanda da yaptığım testin üstünden 14 gün geçti bir daha test yapmadım hiçTest yapmanızın üzerinden kaç gün geçti?
Ohoo bence kesin yapmanız lazım tekrar. Belki ilk yaptığınızda idrar testiniz hatalı gösterdi veya gösterecek kadar beta yükselmemişti o dönemm.. 15gün gecikmeyle bebek varsa kalp atışı bile duyulur. İnsallah vardırŞöyle anlatıyim son ilişki üstünden 14 gün geçti test yaptım adetim 1 gün gecikmişti negatif çıktı şuanda da yaptığım testin üstünden 14 gün geçti bir daha test yapmadım hiç
Teşekkür ederim inşallahOhoo bence kesin yapmanız lazım tekrar. Belki ilk yaptığınızda idrar testiniz hatalı gösterdi veya gösterecek kadar beta yükselmemişti o dönemm.. 15gün gecikmeyle bebek varsa kalp atışı bile duyulur. İnsallah vardır