Cilt Bakımı Ürünleri kafayı yemek üzereyim,yüzüme krem bulamıyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
202
6
30 yaşındayım cildim çok kuru aslında yaşımı hiç göstermiyorum,ama yanaklarımı toparlamak için birde göz kenarlarımda çizgiler oluştu forumdaki bütün yazıları okuyup araştırıyorum kafam çok karışık.her ürünün faydasından çok zararı var,sahtesi kalitelisi uf uf...
hem bitkisel hem cildime iyi gelecek krem yada yağ tavsiye edebilirmisiniz?

kırışıklık için bilemeyeceğim ama, olay'ın ürünlerini deneyebilirsin. bitkisel değil tabi ama, benim cildim çok hassasdır, ama bana bile hiç sorun çıkarmayan tonik ve nemlendirici olay'ınkiler oldu. onun kırışıklık için de ürünleri var, bir bakabilirsin. ben de başka ürünlerini almayı düşünüyorum, çok güzeller

sodayla yuzunu yika hr aksam bunu dene icindeki mineraller kuru cildi onariyor onun ustune sutle bakim yaparsan biaz olsun onlersin kurulugu... çizgiler icin ben biseyin ise yaracagini dusunmuyorum bu ayni selulit kremleri gibi en pahallisi da en ucuzu da yok etmiyo... soda ve sut ciddi sekilde kuru cildi iyi geliyor onu biliyorum ama diger sorununa bi cevap veremeyecegim

göz çevresi için hiç bir kremin faydalı olduğuna inanmıyorum.ne yazı ki.olay-nivea q10ve loreal iyidir.yanakları toparlamaya yarar mı bilmiyorum.özel toparlıyacı.yüz ovalini sıkılaştırıcı dedikleri kremlerden kullanmanız gerek sanırım

biodermanın ürünlerini tavsiye ederim. nemlendirici, tonik ve güneş koruyucusunu kullanıyorum çok memnunum. benim cildim çok sorunluydu, roaccutane kullandım daha önce o derece... çok hassas, çok ürün denedim biodermadan çok memnun kaldım. yalnız bu tip dermokozmetik ürünlerin fiyatları insanın canını sıkıyor

Ben göz çevresi için ve nemlendirici kendi ürünümüzü kullanıyorum.yaşım gereği de memnunum.

tavsiyem

avon,oriflame,oley gibi markaların bakım amaçlı ürünleri kimsayal ağırlıktadır. .bu gibi markalar bence sadece makyaj ,yani kozmetik amaçlı ürünler kullanılmalı ...

alacağınız ürünlerin biokozmetik olmasını tercih edin.yoksa cildinize daha çok hasar verirsiniz.Eczanelerde de çok güzel ürünler var.

Su içmelisiniz ,su cildimiz için çok önemli,

Ve evet soda harika bir temizleyici ve besleyici,sodalı spreyler var,

arada sırada sabahları ufak bir buz parçasını cildinizde gezdirebilirsiniz. erken yaşlanmayı biraz önler ama biraz

benimde aynı sorunum var cildim çok kuru babor diye bir markayı duydunuzmu bilmiyorum ben gittim mini bir cilt bakımı yaptılar bana benimde ilk defa duyduğum bir marka ama çok pahalıydı almadım..

Size Oriflame Kozmetik'in yeni çıkan % 95 oranında doğal,organik ürün setini tavsiye ederim.Göz kremi,nemlendirici ve gece kremi var.
Serinin adı ECOBEAUTY

Lush, Yves Rocher veya Body Shop'a gidip cildine uygun bir set edinmeni tavsiye ederim. Yıllarca çok lüks kozmetik markalarına çok ciddi paralar dökmüş bir insan olarak kozmetikten uzak durmanı öneririm. Tercihan bitkiselden şaşmam ama ille de kimyasal içerecekse eczanelerde satılan dermo-kozmetik ürünler de nispeten sağlıklı.

merhaba,bende özellikle burun kenarımdaki kuruluklardan şikayetçiydim geçenlerde bi arkadaşımın önerisiyle Annagaspi markasını kullanmaya başladım.bende kısa zamanda etkisini gösterdi ,çok doğal ürünler burdaki http://bit.ly/z8ESvY siteden alışveriş yapıyorum herhangi bi sorunla karşılaşmadım şimdiye dek..göz atabilirsin..ben set olarak kuru cilt paketini almıştım memnun kaldım..galiba şuan bazı ürünleri indirimde..

ECOBEAUTY serisi ,her yaş grubu ve her cilt tipinin ( Karma-yağlı-kuru-hassas cilt tipleri )gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir seridir.

Sürüldüğü cildin ihtiyacına göre vazifesini yapan kremler...Özellikle tavsiye ederim.Yeni çıkan bu ürünleri,önce kendimde sonra akrabalarımda denedim.Sonuç,herkes memnun... :80:

Ürünler 4 Nisan'a kadar indirimde,bilgilerinize... ( Organik seri )

Bu nemlendiriciler konusunda bende kararsızım hemde çok. Şuan orkide nin nemlendiricisini kullanıyorum yan etkisi olmadı ama cildimide aman aman süper yapmadı. avon yapmama rağmen kremlerini kullanmaya cesaret edemiyorum. Ben şuna inanıyorum hiçbir krem kırışıklığı açmaz , cilt yapısı çok önemli genlerle alakalı bence. güzellik uzamanı bir arkadaşım cildine sadece eline sürdüğü el kremini, ellerine sürüp kalanıda yüzüne sürüyor. ama bu demek değilki herkesde aynısını yapsın. Yüzü nemlendirmek önemli ama doğru kremimi kullanmak lazım yoksa doğal yollarlamı bende merak ediyorum. Şunuda sevmiyorum sadece ürününü satmak için bize ürünlerini önerip satmaya çalışan uzmanları.

Ben de kendime göre süper birşey bulamadım ama,mecbur nemlendireceğiz..Dermokozmetikten şaşmayın,içeri biraz temiz olanlardan en ucuzları sebamed,dermokil..Daha iyi bir şey olsun istiyorsanız yine dermokozmetiklerin en uzcuzları bioderma,la roche posay,vichy,roc,babe..
Göz çevresi için bioderma sensibo countour gel harika birşey..Diğerleri için hangisi kanpanyadaysa ondan alıyorum..Bioderma, la roche,vichy 'de 30 yaş için krem bulamadım.Olanlar da biraz daha derin kırşıklıklar için..roc'te yorgunluk izlerine karşı ,ince kırışıklıklar için bir krem var,50tl civarında..Babede 30 yaş için var sanırım,şuanda eczalink.com da %30 indirimli(fiyatlar burda daha uygun sanki)..İçerikleri ve yaş grupları anlatılmadığı için seçmekte çok zorlanıyoruz malesef..Babenin yağlı ciltler için 50 faktör güneş kremini de tavsiye ederim,yaz için kuru ciltlerde bile ideal..Güneş kremsiz olmaz..Sizlerin de daha uygun fiyatlı bildiğiniz alışveriş siteleri varsa tavsiyelerinizi bekleriz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…