- 1 Ağustos 2009
- 266
- 2
- 116
- 36
biz erkek arkadasmla birbirimizi cok seviyorduk hemde cok. bir bucuk yılımız beraber gecti herkes bize imrenirdi onun bana olan baglılıgından dürüstlügünden hic süphem olmadı. bi kac ay önce baya kötü bi sekilde ayrıldık. o ara bana eski erkek arkadasım msj attı bosluktaydım cok farklı seyler hissediyordum bi hataya düstüm ve onu tekrar kabul ettim. hergün vicdan azabı cektm ona bunu nasıl yaptım diye sonra kendme geldim ve o insandan ayrıldım cünkü beni seviyordu ve benm ona verebilecegim hic bisey yoktu sevdigim erkeginde facesinde eski kız arkadasını ekledigini gördüm baska bi yerden. o bildigimi bilmiyordu.ama bisey demeye hakkım yoktu o sadece eklemisti bense üstüne üstlük eski erkek arkadasımla yeniden baslamıstm. Sevdigim erkegin geri döncegini veya arayacagını hic düsünmedm cünkü tamamen bitmisti ben anılarımıza ihanet edip eski sevgilimle tekrar baslamstm. bayramdan önce o kisiden ayrıldm bayram sabahı uyandıgımda sevdigim insanın beni iki kez aradıgını gördüm. Cok mutlu oldum bi yandan da utandım ben baskasıyla yeniden birlikte olmusken onla nasıl konusurum ne derim diye. cünkü eski erkek arkadasım basıma bela olmustu ve sevdgm insanda bunu biliyordu onu uyaracaktı defalarca engel olmustm ve ondn nefret ediyordu bi duysa hakkmda ne düsünürdü diye cok düsündm. neyse Sevdigim erkek tarık aksam tekrar aradı beni. bayram icin aradm nasısın dedi. konusamadm bile tesekkür edebildm kapattık tlfnu. msj attm keske kontörünü face listene layık gördügün eski sevgiline harcasaydn bana değil dedm msj attı o bnm sevgilim değil ben onu dostum olarak görüyorum seni hala cok seviyorum falan filan. bende nasıl birini sevdigini bilsin istedm ondn hic bisey saklamadm ve anlattm. eski erkek arkadasıma tekrar döndüm yaptım böyle bisey vicdanım rahat etmedi ama yaptım ben ii biri deilim sevme beni dedim. Aslında bu konularda cok gururlu oldgnu biliodum artık hic kimsenin umrumda olmadgını anlayınca oda benle farklı konustu. kmle oldugun önemli değil sen sag olduktan sonra. biz birbirimize aitiz ve hala seviyoruz birbirimizi hep melegim olarak kalacaksın bide ben eski kız arkdasmla sadece konustm o bana seni sordu hatta sana kavusmam icin dua bile etti dedi sevme beni istemiyorm yaptıklarımı düsün nefret et dedm her neyse böyle konusmalar sürdü baska bi zamanda ben aradım sesini duymak icin.sonra o msj attı biz kopamayız hersey düzelicek ben seni hatalarınla kabulleniyorum tamam sen benim yaptıklarımı unutma o kızla konustum diye istedgni söyle ben senin hatalarını bile kapatırım razıyım herseye dedi. hic yalansız herseyi anlattm ona. sen o kıza gittin aradgını bulamadn geri geldn dedm sacmalama dedi... sonra yeni bi baslangıc yaptık hersey cok güzeldi.bi gün yine bozuldu agır kavga ettik saatlerce agladm beni umursamıyo gibi davranıyordu sanki. snra snirli anında oldugunu söyledi cünkü cok seviyordu hissediyordm ikimzde facelerimizi kapamıstk ama ben o kızla hala ne konustgnu merak ediyordm aklıma geldi msn maillerine faceden msj geliyordu sonucta ordan bakabilirdim. basta tereddüt ettim ama bakıcam dedim sfresini istedm verdi maillerine girdm kızın msjları duruyordu. tarık onla hep konusmaya calısmıs facedemisin. iyimisin. ii geceler şeker kız. hani bana bi kere bisey sormustn ya sen cok cok cok güzelsin. kendine dikkat et sonra hasta olma. senin yerin farklı bende. vs seyler o kadar zoruma gittiki. ve bana o kız sni sordu bize dua etti demisti yalan cıktı benle ilgili konusma yoktu msj attm face msjlarını okudum dedm o ara bütün msjlar silinmeye basladı silmekte gec kaldın dedm ne okudun dedi o kızla konustuklarn ddm eee dedi bana yalan söledin orda benle ilgili bi konusma yok senin iltifatların ve onla konusmak icn cabaladgn cümlelerin vr sadece ddm görecegini gördn yani dedi yalan söyleyecegni hic düsünmemistim dedm '' artık düsünüyosun ve bitti kendne ii bak ben hattı kırıyorum dedi'' bende emin ol ben artık devam etmicektim BİİTTİ hoscakal dedm o da bana hayallerini yıktıgım icin özür dilerim kib dedi bende adımı anma yeter bb dedm son msjım iletilmedi hala ya kırdı hattı yada tlfnu kapattı bilmiyorm sanırım ben yalanını yakalaynca kendne konduramadı yakalanmayı kendi bitti dedi o demeden ben ayrılık msjı atıyordum ki zaten o msjı attı hayatta devam etmem böle biriyle. ne yapmaya calıstı anlamadm tamam ben eski erkek arkadasımla yeniden cıktım konustum bulustum ama hic biseyi saklamadm yalan söylemedim ama o bana söyledi zoruma giden bu ben o kıza seni anlattım dedi cok sevmistm dedm oda ins kavusursunuz dedi dedi ben yalan söylemedim ne yaptıysam arkasnda durdum onun yaptıgı gibi kazık atmadm icim cok acıyor cok kötüyüm nasıl tanıyamadm bir bucuk sene ne oldu benm icin ölen o erkege nolur biseyler diyin bana onu bi daha görmek bile istemiyorum
uzun oldu özür dilerim ama cok doluyum cok kötüyüm her sabah her gece sustugumda konustugumda aklıma hep o geliyor sü,rekli aklımda kafama cok takıyorum aklımımı kaybediyorm anlayamıyorum ( cok kötüyüm ya cok fikirilerinize önerilerinize varsa eger cok ihtiyacm vr
uzun oldu özür dilerim ama cok doluyum cok kötüyüm her sabah her gece sustugumda konustugumda aklıma hep o geliyor sü,rekli aklımda kafama cok takıyorum aklımımı kaybediyorm anlayamıyorum ( cok kötüyüm ya cok fikirilerinize önerilerinize varsa eger cok ihtiyacm vr