- Konu Sahibi damlaaa007
-
Teşekkür ederim aldım ama onda da durmuyor 6 aya kadar gazliydi ama şuan gazi falan yok bisileri firlatiyor daha simdiden agliyor herseye napcagimi sasirdim bir seyle 5 dakika oyalaniyor sadeceZor bebek sizinki belli. Gazı olabilir olmasa bile sürekli ağlayabilir. Sürekli emzirerek en iyisini yapıyorsunuz. Siz bir an önce sling alın koyun bebeğinizi koynunuza her işinizi öyle halledin. Kucakta taşımakla uğraşmayın. Sling çoğu bebeği sakinleştiriyor. Sabırlı olun bugünler çok çabuk geçiyor. Eşinizin durumu zaten başlı başına bir konu oraya hiç girmiyorum. Önce bebeğiniz ve siz...
Yazmaniz bile yeterli gezdiriyorum arabasinda hep yarim saat duruyor en fazla ya onda da hemen kucak icin agliyor valla bir büyüse yada aglamalari dursa aglamasa hic sorun yok ama psikojikmen çöküntü yasiyorum işteYaa sling de durmadı demek. Havalar ısındı bebek arabasında duruyorsa dışarlarda gezin bari hep. Anlıyorum sizin için çok zor uzun bir zaman dibimizden ayrılmoyorlar hep ilgi istiyorlar biliyonuz zaten keşke ağlaması olmasa en çokda oo insanı yoran. Başka şuan aklıma birşey gelmiyor Kusura bakmayın yardımcı olamadım
Çoçuk evdeki mutsuzluktan etkilenir olabilir sizin morel bozukluğunuzu hissedebilir devamli okuyun bence sizde rahatlarsınız çok zor bi durum yanınızda size yardımcı olabilicek kimse yokmu aile allh yardımcınız olsun inşallhYazmaniz bile yeterli gezdiriyorum arabasinda hep yarim saat duruyor en fazla ya onda da hemen kucak icin agliyor valla bir büyüse yada aglamalari dursa aglamasa hic sorun yok ama psikojikmen çöküntü yasiyorum işte
Az kalmış yürümeye başlayınca genelde kucak istemiyorlar kendi kendilerini oyalıyorlar inşallah geçicek olumlu düşünün.Yazmaniz bile yeterli gezdiriyorum arabasinda hep yarim saat duruyor en fazla ya onda da hemen kucak icin agliyor valla bir büyüse yada aglamalari dursa aglamasa hic sorun yok ama psikojikmen çöküntü yasiyorum işte
Teşekkür ederim okuyorum her gün gün aşırı zaten elimden başka da birsey gelmiyor ama disari da da ayni annemlerle ayni sehirde degiliz amlesef yardimci olabilecek kimse de yok annemlere arada bir gidip bir iki hafta kalıyorum ama orda da aynı bu sefer orda kucaga daha cok alışıyor yirmi dört saat kucagimda kalmak istiyor kucagimda dursa sorun değil alinca on dakika sonra sıkılıp ağlıyor birseyi alamaynca ağlıyor alincada ağlıyor kucaga alinca ağlıyor yere birakinca ağlıyor anlam veremiyorum ve cok asabi vuruyor sinirlenince oyuncaklara falanÇoçuk evdeki mutsuzluktan etkilenir olabilir sizin morel bozukluğunuzu hissedebilir devamli okuyun bence sizde rahatlarsınız çok zor bi durum yanınızda size yardımcı olabilicek kimse yokmu aile allh yardımcınız olsun inşallh
Ya aslında bende sac kurutma makinasiyla büyüttüm ben sürekli oynuyorum gezdiriyorm ama malum hem ev isleri hem bebek bir zamandan sonra pilim bitiyor bu saatte bile bebek arabasiyla gezdirdim çıkarıp simdi uyuttum ama yine mizmizlandi dışarıda da hep tek basima cok zor gercekten babasi da sagolsun on dakika ilgileniyor agliyor seni istiyor diyip geri veriyor hemenBenim kizimda 9 aylik sürekli kucagimda yoksa ağlıyordu. Şimdi günde en az iki saat parkta sallanıyor sakinlemeye başladı. Birde sanırım bebeginiz yorulmuyor. Biz kızımla resmen gures tutuyoruz. Yoruluyor ama inatla uyumuyor. Telefona sac kurutma makinesi sesi indirdim onunla sallayarak uyutuyorum. Eşinize kizginliginizi bebege belli etmeyin hissediyorlar çünkü.
Ay inşallah ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun sağlık sihhat versin öncelikle hepsineAz kalmış yürümeye başlayınca genelde kucak istemiyorlar kendi kendilerini oyalıyorlar inşallah geçicek olumlu düşünün.
Bizde de aynı yemek yapmak tuvalet çok zor oluyor. Banyo zaten luks benim için. Bizimkide hemen seni istiyor annesi diyor. Tek değilsin canını sıkma. Disleriniz cikti mi bu arada.Ya aslında bende sac kurutma makinasiyla büyüttüm ben sürekli oynuyorum gezdiriyorm ama malum hem ev isleri hem bebek bir zamandan sonra pilim bitiyor bu saatte bile bebek arabasiyla gezdirdim çıkarıp simdi uyuttum ama yine mizmizlandi dışarıda da hep tek basima cok zor gercekten babasi da sagolsun on dakika ilgileniyor agliyor seni istiyor diyip geri veriyor hemen
8 aylıkken alttan iki tane çıkardı baskada hiçbirsey yok baktım dün hatta görünürde de birsey yok sizin ne durumda çıktı mıBizde de aynı yemek yapmak tuvalet çok zor oluyor. Banyo zaten luks benim için. Bizimkide hemen seni istiyor annesi diyor. Tek değilsin canını sıkma. Disleriniz cikti mi bu arada.
Bizde daha hiç dis yok. Çıkmaya niyeti de yok gibi duruyor.8 aylıkken alttan iki tane çıkardı baskada hiçbirsey yok baktım dün hatta görünürde de birsey yok sizin ne durumda çıktı mı
Geç cikarcak o zaman benimkide öyle ya aslinda sürekli ısırıyor herseyi ama disten mi sinirden mi anlayamıyorumBizde daha hiç dis yok. Çıkmaya niyeti de yok gibi duruyor.
Teşekkür ederim valla dua etmeniz bile yeterli kimin duasi gecer rabbim bilir belli mi olur belki duzelir herseyokurken yoruldum allah yardımcın olsun inşallahhh canım benımm
maalesef bu donemlerde oluyor bunlar. Sinir, inat, iatedigini yaptirmak gibi. Evliliginizdeki durumda sabrinizi cabuk tuketiyor olabilir. Bir cocugu 3 sey sekillendirir derler. Anne, baba ve anne babanin iliskisi.Cocugunuz icin yuruyen evlilik cocugunuza daha cok zarar veriyor olabilir. En azindan siz daha dirayetli olun ve bol bol disari cikin. Cocugun her alanda kesfetmesine ve dagitmasina izin verin.Dogru yerde mi konu açtım ona bile emin değilim tek bildigim deliriyorum resmen nerden baslayacagimi da bilmiyorum berbat bir hamilelik gecirdim esimin ickisi eve gelmemeleri vs sonunda dogum yaptim bebegim dogdugu gunden beri hep agliyor sagliginda hicbirsey yok 10 aylik oldu bir sürü doktora götürdüm huysuz bir bebek dediler iki dakika gülüyorsa 2 saat ağlıyor zaten kilolu bir bebek kucagimda saatlerce tasiyorum ama artik gücüm tükendi tek basinayim esim dogum yapinca zivanadan cikti aldatmalar vs derken bosanacak olduk cocuk icin tekrar birlestim simdi birseyi yok ama cok gayesiz zaten cocugu 5 dakika kucagina aliyor cocuk aglayinca bana veriyor sabah aksam emziriyorum ne uykum kaldi ne düzenim tek basima o kadar zor ki tuvalete dahi gidemiyorum esim elinde telefon aksamlari gelince dünya umrunda degil konusunca da kavga ediyoruz zaten mutsuz bir evlilik ve hicbirseyden mutlu olmayan bir bebek kizimi tabikide cok seviyorum ama gercekten ne yapcam bilmiyorum deliriyorum resmen kendimi atasim geliyor bazen bir yerden konuscak beni anlayacak kimsem yok herkes gecer diyor bende biliyorum gecer ama suan nasil gectigini de ben biliyorum kizlar cok mutsuzum ya aglamaktan gozlerim sisti
Teşekkür ederim çok haklısınız sanırım öyle oluyor çıkartıyorum sürekli dışarıya zaten kuralları yada takıntıları olan biriside değilim kesinlikle dagitmasina vs hicbirseyine karismiyorum öyle öğrenecek çünkü tek sorunum sürekli ağlaması pozitif de olsam illa ağlıyor bu durum çok canımı sıkıyor anneligimi sorgulamaya başlıyorum bu seferdemaalesef bu donemlerde oluyor bunlar. Sinir, inat, iatedigini yaptirmak gibi. Evliliginizdeki durumda sabrinizi cabuk tuketiyor olabilir. Bir cocugu 3 sey sekillendirir derler. Anne, baba ve anne babanin iliskisi.Cocugunuz icin yuruyen evlilik cocugunuza daha cok zarar veriyor olabilir. En azindan siz daha dirayetli olun ve bol bol disari cikin. Cocugun her alanda kesfetmesine ve dagitmasina izin verin.
Dogru yerde mi konu açtım ona bile emin değilim tek bildigim deliriyorum resmen nerden baslayacagimi da bilmiyorum berbat bir hamilelik gecirdim esimin ickisi eve gelmemeleri vs sonunda dogum yaptim bebegim dogdugu gunden beri hep agliyor sagliginda hicbirsey yok 10 aylik oldu bir sürü doktora götürdüm huysuz bir bebek dediler iki dakika gülüyorsa 2 saat ağlıyor zaten kilolu bir bebek kucagimda saatlerce tasiyorum ama artik gücüm tükendi tek basinayim esim dogum yapinca zivanadan cikti aldatmalar vs derken bosanacak olduk cocuk icin tekrar birlestim simdi birseyi yok ama cok gayesiz zaten cocugu 5 dakika kucagina aliyor cocuk aglayinca bana veriyor sabah aksam emziriyorum ne uykum kaldi ne düzenim tek basima o kadar zor ki tuvalete dahi gidemiyorum esim elinde telefon aksamlari gelince dünya umrunda degil konusunca da kavga ediyoruz zaten mutsuz bir evlilik ve hicbirseyden mutlu olmayan bir bebek kizimi tabikide cok seviyorum ama gercekten ne yapcam bilmiyorum deliriyorum resmen kendimi atasim geliyor bazen bir yerden konuscak beni anlayacak kimsem yok herkes gecer diyor bende biliyorum gecer ama suan nasil gectigini de ben biliyorum kizlar cok mutsuzum ya aglamaktan gozlerim sisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?