kafayı yemek üzereyim. ACİL YARDIM

daphnedumarin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
44
3
6
28
Arkadaşlar merhaba. Benim bundan yaklaşık 1.5 ay önce karnımın sağ alt tarafında hafif yumru gibi bi şişlik olmuştu özellikle gece uzandığımda şişiyordu. Aynı şekilde sağ bacağımda da uyuşmalar vardı. Böyle bi sürü belirti yaşarken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra regl tarihim geldi ve tam gününde kanamam başladı ama şiddetliydi ve düşük yaptığımı düşündüm. Daha sonra o şişliği bi süre yaşamamaya başladım ama sağ bacakta falan garip bi halsizlik hissizlik devam etti. Şimdi geceleri o yumru gibi şeyi yeniden yaşıyorum ve bu sefer sağ kol ve sağ bacakta da yine güç kaybına benzer şeyler yaşıyorum. Bazen sağ bacağımda küçük morluklarla karşılaşıyorum. İki kere ultrasona girdim hiçbir sıkıntı görünmüyor. İdrar testleri hep negatif çıkıyor. Eğer hamilelik devam etse 7 haftalık falan olması gerekiyor ve idrarda görünmeye devam ederdi. Bekar olduğum için kan testinden de korkuyorum, kayıt altına alınmaktan. Daha önce böyle bi durum yaşayanınız var mı? Bir şeye benzetiyor musunuz? Kan testi de yaptırmak istiyorum fakat kimliksiz ya da kayıt altına alınmadan yaptırabileceğim bir yerler var mı? Artık bütün hayatım etkileniyor bu durumdan sebebini bilsem rahatlıycam nolur yardım edin

Canım senin belirtilerin hamilelik belirtis gibi değil.bacağa vuran ağrilar genelde kist belirtisi olabiliyor.ayrıca idrar testleri cok ta güvenilir değildir.en iyisi yarın bi devlet hastanesine git kan testi yaptır.bu arada bekar birisin.sana vereceğim en güzel tavsiye böyle şeylerden uzak durup geleceğini ileride evlenecegin kisiyi düşünmen.

Canım senin belirtilerin hamilelik belirtis gibi değil.bacağa vuran ağrilar genelde kist belirtisi olabiliyor.ayrıca idrar testleri cok ta güvenilir değildir.en iyisi yarın bi devlet hastanesine git kan testi yaptır.bu arada bekar birisin.sana vereceğim en güzel tavsiye böyle şeylerden uzak durup geleceğini ileride evlenecegin kisiyi düşünmen.
devlet hastanesinde testim pozitif çıkma durumunda kayıtlara işlemezler mi?

belirtileriniz hamilelikten cok kist, fitik gibi seyler olabilir.
bence ihmal etmeden bir an once kadin dogumda bir sorun cikmadiysa
ilgili baska bir bolume gidin.
hangi bolum bakiyor bilmiyorum.
sorununuz anlatin mutlaka yonlendirirler.
gecmis olsun.

yarın özel bi tıp merkezinde hcg testi yaptırmayı düşünüyorum. salı günü kadın doğuma gideceğim daha sonra da kendi şehrimde bi nöroloji uzmanına görünmeyi düşünüyorum. aslında daha önce benzer problemler için dahiliyeye gittim kanımda çoğu değere bakıldı ferritin değerim 22 çıktı onun için demir hapı kullanmaya başladım 10 gündür kullanıyorum fakat yine de sorunun tam bu olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki :(

Back