kafayı yemek üzereyim 8 yaşında çocuğu elbirliğiyle panik atak yaptık

=((....................................

hiç üzülme, aslında en güzel cevabı vermiş kızın, keşke babası da duyabilseydi. Benim demek istediğim kızın kendini değil babasını yok sayıyor.

allah onları bildiği gibi yapsın
eş olmakla baba olmayı karıştıranları

Çocugunun huyunun güzellesmesi icin,
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okuyup ve o kabı su ile doldurup çocuğuna içirirsen Allah'ın izniyle huyu güzelleşir. (7)

Bu ayeti cocugun iki kulagına okumanı tavsiye ederim iyi gelir insallah huysuz,huzursuz kimse,cocuk icin.

"E fe ğayra dinillahi yebğüne ve lehü esleme men fis semavati vel ardı tav 'an ve kerhen ve ileyhi yürceün."

Faydası olcagına inanıyorum..

Son düzenleme:

teşekkür ederim yapacağım

Bende yapayım ama benim oğlan hiperaktif bunu okuyacak kadar durmaz yerinde, en iyisi uykusu derin iken deneyeyim

Bir İgnliiz üvnsertsinede ypalaın arşaıtramya gröe,
kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
Ardakai hfralerin srısaı krıaşık oslada ouknyourumş.
Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil btüün oalark oykuorumuşz.

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.JPG
    22 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Iyi aksamlar,

ben bir panik atak rahatsizi olarak sunu soylim size. Ben oluyorum birakma beni, beni her zaman sevin bu gibi seyleri bende diyorum cunku atak aninda gercekten oldugunudsniyrsun. Yurt disinda yasiyorum ve ne zaman dairemizi degistirsek hastahane yakinlarindan ev ariyorum ki kendimi guvende his edebilmek icin.

Buyuk bir travma yasadim ve bu ilette yakaladim. Suanda daha iyiyim doktorlar ilac tedavisi verdiler ama maalesef hamilelikde birakmak zorunda kaldim. Ama kendi kendime uyguladigim birsey var. Ne zaman atak gecirecek gibi olursam aklimi baska yere veriyorum ve dusunmuyorum. Guzel seyler dusunmesini saglayin cocugunuzun ona birsey olmuyacagini bunun beyninin bir oyunu oldugunu o oyunu kazanmasi gerektigini anlatin cocugunuza.

En onemlisi cocugunuzu piskologa goturun lutfen... Rabbim yavrunuza acil sifalar versin... Her daim onun sizin icin ne kadar degerli oldugunu ne kadar sevdiginizi soyleyin.. atak geciren insan kendisini caresiz his eder.

arkadaşlar eeg nedir ne için çekilir sonucunda neye bakılır

bir de psikiyatr bize strattera diye bir ilaç verdi
etkisi tepkisi yarar zararı hakkında bilgisi deneyimi olan var mı

Son düzenleme:
EEG epilepsi hastalığı için yapılan bir test.
Epilepsi nöbetlerine bakılıyor.
Geçmiş olsun bu arada, umarım ciddi birşeyi yoktur kızınızın.
Konuştuklarına bakılırsa gayet zeki bir çocuğa benziyor.

Son düzenleme:

teşekkür ederim
öle bi bulgu da olasılık da yok
nöbet falan da geçirmedi hiç
neden istedi doktor anlamadım bişey mi gördü şüphelendi acaba
sonuca da profesör gelmeden bakmıyorlar
3 hafta oldu nerdeyse

cnm bende uzun zamandır panik atakla mücadele ettiğim için ne olduğunu çok iyi bilirim.anlattığınız kadarıyla bire bir aynı kızınılza benim yaşadıklarım.kişiden kişiye değişiyor bu ataklar kimin kalbi sıkışırken öbürünün elleri titreyip terliyebiliyor dediğim gibi herkeste başka başka kendisini gösteriyor.arkadaşlarımızdan bazıları 8 yaşında panik atak olmaz demiş ama örnekleri çok var ne yazıkki.birde nasıl başediyorsunuz o anda demişsiniz ben alıştığım için bu duruma beynimi yönlendirebiliyorum yaşım gereği bunu yapmam çok normal o anda oyalanacak bişey buluyorum yada uyuyorum yada kendimi dinliyorum şimdi geçicek bişey yok hep oluyorsun şimdiye kadar bişey oldu mu hayır bunlar benim yöntemlerim bu şekilde alıştım ve ilaçsız devam edebiliyorum hayatıma.ama 8 yaşındaki bir çocukta bu daha zordur eğer panik ataksa tabi size tavsiyem onu oyalayın oyuncak olabilir park olur yada zeka oyunları tarzında şeyler olabilir.ayrıca panik atağın okulda yapılan zeka testleriyle asla alakası yoktur.panik atak yaşyan insanların zeka seviyesi gayet normaldir.geçmiş olsun allah şifa versin inş

Günaydın arkadaşım benim erkek kardeşim de bundan 1 yıl önce geceleri hep acillik oluyordu kalp sıkışması el ayak titremesi yüzü bembeyaz oluyordu sanki ölecekmişim gibi oluyordu diyordu bütün doktorlara götürdük kalpten şüphelendiler panik ataktan şüphelendiler fakat bunlar çıkmadı vucudu susuz kalmış dediler kendisi sporcu bundan 1 yıl önce kadar spor salonuna bir hoca gelmişti o ara maçları oldugu için haftanın 5-6 günü spor yapıyorlardı bu hoca bunlara günlük 4 saate çıkarmış ant hiç durmadan arka arkaya 4 saat ve hiç kimseye bir yudum su içirmemiş oysaki kendi hocası 2 yada 2-5 saat yaptırır en fazla ve 10 dk bir su içiriyor kardeşimden sonra diger sporcularda acillik oldu onlarada aynı teşhis konmuş şuan o hoca yok artık tekrar eski düzenine döndü kardeşim bazı nedenlerden ötürü psikiyatri doktorunada gitti şuan artık hiç bir sorunu yok biz kalpten şüphelenirken vucudun susuz kaldıgı ortaya çıktı sana tekrardan geçmiş olsun arkadaşım.

Günaydın arkadaşım benim erkek kardeşim de bundan 1 yıl önce geceleri hep acillik oluyordu kalp sıkışması el ayak titremesi yüzü bembeyaz oluyordu sanki ölecekmişim gibi oluyordu diyordu bütün doktorlara götürdük kalpten şüphelendiler panik ataktan şüphelendiler fakat bunlar çıkmadı vucudu susuz kalmış dediler kendisi sporcu bundan 1 yıl önce kadar spor salonuna bir hoca gelmişti o ara maçları oldugu için haftanın 5-6 günü spor yapıyorlardı bu hoca bunlara günlük 4 saate çıkarmış ant hiç durmadan arka arkaya 4 saat ve hiç kimseye bir yudum su içirmemiş oysaki kendi hocası 2 yada 2-5 saat yaptırır en fazla ve 10 dk bir su içiriyor kardeşimden sonra diger sporcularda acillik oldu onlarada aynı teşhis konmuş şuan o hoca yok artık tekrar eski düzenine döndü kardeşim bazı nedenlerden ötürü psikiyatri doktorunada gitti şuan artık hiç bir sorunu yok biz kalpten şüphelenirken vucudun susuz kaldıgı ortaya çıktı sana tekrardan geçmiş olsun arkadaşım.

saolasın
biz de kontrollerimizi yaptırıyoruz

teşekkür ederim
öle bi bulgu da olasılık da yok
nöbet falan da geçirmedi hiç
neden istedi doktor anlamadım bişey mi gördü şüphelendi acaba
sonuca da profesör gelmeden bakmıyorlar
3 hafta oldu nerdeyse

Nörologlar istiyor genelde. Benim oğlumda hiç nöbet geçirmedi, bizden de istemişlerdi, çektirmiştik. Beyin dalgalarına bakılmak için çekiliyor. Strettara da hiperaktivite ve dikkat eksikliğinde kullanılan bir ilaç.

Son düzenleme:

sonucunda ne çıktı bişey çıktı mı yani
ilacı evet hiperaktivite için kullanıyoruz ama herkes kullanma bu yaşta diyor, öğretmenler sağlıkçı arkadaşlar
daha yeni
3 gün oldu ama
off napıcam bilmem

Temiz çıkmıştı. Evet ilaç kullanma diyor herkes ama yarar-zarar dengesini kurup kullanmak zorunda kalıyorsun. Öteki türlü çocuk uyum sağlayamıyor dışlanıyor. Sabiha Paktuna bile hiperaktivite de ilaç kullanımının şart olduğunu söylüyor. Seni ve endişelerini çok iyi anlıyorum geçmiş olsun...

ben çok rica ediyorum panik atak bile olsalütfen onun yanında panik atak kelimesini kullanmayın, ben panik atak hastasıyım 16 yasındaydım oldugumda, dershaneye gidemedim uzunca bir süre ama ilaçlar kullanmaya basladım düzeldim ve devam ettim ama panik atak bana yapıştı hep araştırdım hep devamı gelir diye korktum, bence okula gitmek istemiyor kızınız ama gitmesi gertekiyor gecmesi için, okulunu değiştirebilirsiniz. sakın okuldan tamamen almak gibi bir hata yapmayın.
ben bir profesore gidiyorum daha bugun ona ilerde kızımda da olursa ne yapalım diye sordum her korktugu konuda bunda birşey yok lay lay lay gececek simdi deyip gecistirmeye calısın onun dikkatini baska yöne cekin dedi. Bunu çok unlu bir profosor soyledi haberiniz olsunbende kızım panik atak olur diye korkuyorum ama ona asla sen panik ataksın deyip bu yaftayla onu yasatmıycam.
ben keske panik atakla hiç tanısmasaydım hayatıma sokmasalardı derim hep cunku keske nasıl b,şey oldugunu bilmeseydim bi süre sonra geciyor korkusu kalıyor size yapışan yaftası kalıyor.kızınıza rahatlatıcı ilaçlar verin pasiflora verin, verirken oksuruk surubu deyin bence nacizane tavsiyemdir. ayrıca cocuk psikiyatristine goturun ama siz konusun ona sen hastasın sıfatını yapıştırmayın tek büyük önerim budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…