kafayı yemek üzereyim 8 yaşında çocuğu elbirliğiyle panik atak yaptık

Tam tanıyı koymadı yani.

Aile yaşantınız nasıl? Eşinizle ilişkiniz ya da kızınızın baba ile ilişkisi nasıl?
ikimiz varız babasıyla görüşmüyor
çok erken ayrıldığı için başkalarının babasına özense de çok eksikliğini hissetmez demişti daha önceki uzman da
mutlaka etkisi vardır ama çare yok ona maalesef babası uzakta ve faydalı olabilecek biri de değil
mesleklerimizi de öğrenince pedagog da dedi bu çocuk baştan belliymiş öğretmen ona göre davranmalıydı
siz nöroloğa mı gittiniz?

hayır ,bu randevuyu okuldaki durum nedeniyle geçen hafta almıştım,gitmeden ataklar oldu
nöroloğa salıya alabildik ancak
2 gündür daha iyi ama,okulda gezi gösteri vardı ,eğlenirken etkilenmedi pek heralde
ama bugün anne onu beynim yapmıyor ,içimde bişey tıkalı dedi
anlamıyorum neden

yukardaki gibi işte ama öğrenme bozukluğu falan zaten psikiyatrist tanımlar değil mi
ona da gitme vaktimiz gelmişti
akademik değerlendirme de yapıcam hafta içi dedi

Çocuk Psikiyatristi, Klinik Psikologu, Özel Eğitim Uzmanından oluşan bir ekiple tanı konur...

Çocuk Psikiyatristi, Klinik Psikologu, Özel Eğitim Uzmanından oluşan bir ekiple tanı konur...

şimdi haftaya kardiyolojiye ,nörolojiye,çocuk hastalıklarına ve psikiyatra gidicez
bunların hepsi birbirini nasıl bulacak ,ondan ona ondan ona yönlendirecek heralde

çok erken ayrıldığı için başkalarının babasına özense de çok eksikliğini hissetmez demişti daha önceki uzman da
mutlaka etkisi vardır ama çare yok ona maalesef babası uzakta ve faydalı olabilecek biri de değil
mesleklerimizi de öğrenince pedagog da dedi bu çocuk baştan belliymiş öğretmen ona göre davranmalıydı

:KK43:((((((

Daha önceki uzman dediğiniz kim?

hayır ,bu randevuyu okuldaki durum nedeniyle geçen hafta almıştım,gitmeden ataklar oldu
nöroloğa salıya alabildik ancak
2 gündür daha iyi ama,okulda gezi gösteri vardı ,eğlenirken etkilenmedi pek heralde
ama bugün anne onu beynim yapmıyor ,içimde bişey tıkalı dedi
anlamıyorum neden

canım ben anlayamadım siz ne doktoruna gittiniz,yazdıysanız kusura bakmayın kaçırmışım.

şimdi haftaya kardiyolojiye ,nörolojiye,çocuk hastalıklarına ve psikiyatra gidicez
bunların hepsi birbirini nasıl bulacak ,ondan ona ondan ona yönlendirecek heralde

Canım bak sen bunlara ayrı ayrı gitme bence.

Neredesin bilmiyorum ama Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesine götür kızını.
İmkanın varsa Hacettepe'ye götürmeni tavsiye ederim...

normal kontrol için götürdüğümde pedagog,sonra sorduğumda ramda böyle söylendi

biz daha önceden alınmış randevuyla pedagoğa gittik bugün

şimdi anladım :) pedagog tanı koyamaz zaten.İnşallah Hayırlı sonuçlar alırsınız.ama o öğretmenden alın kızınızı,valla öğretmene! aklımdan neler demek geçiyor ama susuyorum!!

Canım bak sen bunlara ayrı ayrı gitme bence.

Neredesin bilmiyorum ama Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesine götür kızını.
İmkanın varsa Hacettepe'ye götürmeni tavsiye ederim...

oy oy oy
ben nasıl giderim oralara ancak tatilde olur
o zamana kadar da ya tekrarlarsa

şimdi anladım :) pedagog tanı koyamaz zaten.İnşallah Hayırlı sonuçlar alırsınız.ama o öğretmenden alın kızınızı,valla öğretmene! aklımdan neler demek geçiyor ama susuyorum!!

öyle olacak galiba
ben mi suçlu arıyorum
abartıyor muyum diyorum ama
yaşananlar söylenenler aynen bunlar
demek ki bende gariplik yok
bir de ben ona dedim çocuğu okula gitmiyordu henüz
bak ben hem öğretmen hem veliyim
o tarafla bu taraf çok farklı,ben sıladan sonra daha iyi anladım bunu ve daha dikkatli olduğumu söyleyebilirim
senin de çocuğun var o yaşıyormuş gibi düşün bunları bana söylediklerini öyle söyle dedim
en son müdür öğretmen her beraber toplanınca çocuklar bir süre sonra anlaşıyormuş veliler olayı büyütüyormuş dedi
peki nerdeydin o zaman 2 yıldır
2 yıldır bu çocuk dışlanırken ,dayak yerken bi de gelir evde benden azar işitirken,üstüne sen de belki isteyerek belki istemeyerek buna çanak tutarken aklın nerdeydi
ben en baştan üstün zekalı değil ama üstün yetenekli olduğunu düşünürken kızımın,rama giderken artık benim çocuğum gerizekalı diye kendim bile inanmıştım
hatta öğretmenliğimi bile sorguladım ,ben bunu anlamadıysam nasıl bunca yıl öğretmenlik yaptım diye
ramda testin ortalama 1 saat kadar süreceği söylendi bana
sılanınki iki buçuk saat sürdü,o çıkmadıkça ben tamam işte onaylandı diye düşünüyordum
yapamıyor işte test uzuyor diyordum
meğer yapabildiği yere kadar gittiğinden uzuyormuş,nereye kadar giderse
ah kafamı nerelere vurayım bilmiyorum

Son düzenleme:
öyle olacak galiba
ben mi suçlu arıyorum
o tarafla bu taraf çok farklı,sen sıladan sonra daha iyi anladım bunu ve daha dikkatli olduğumu söyleyebilirim
senin de çocuğun var o yaşıyormuş gibi düşün bunları bana söylediklerini öyle söyle dedim
en son müdür öğretmen her beraber toplanınca çocuklar bir süre sonra anlaşıyormuş veliler olayı büyütüyormuş
2 yıldır bu çocuk dışlanırken ,dayak yerken bi de gelir evde benden azar işitirken,üstüne sen de belki isteyerek belki istemeyerek buna çanak tutarken aklın nerdeydi
ben en baştan üstün zekalı değil ama üstün yetenekli olduğunu düşünürken kızımın,rama giderken artık benim çocuğum gerizekalı diye kendim bile inanmıştım
hatta öğretmenliğimi bile sorguladım ,ben bunu anlamadıysam nasıl bunca yıl öğretmenlik yaptım diye
ramda testin 1 saat kadar süreceği söylendi bana
sılanınki iki buçuk saat sürdü,o çıkmadıkça ben tamam işte onaylandı diye düşünüyordum

artık bunlar için üzmeyin kendinizi.olan olmuş ama yapılacak şeyler yeni başlıyor.öncelik tanısını koydurmak ve kızınızı o sınıftan hatta okuldan almak olmalı.eğer çocuk kötü etkilenmeyecekse babası ile de iletişime geçsin bence.uzak bile olsa o sevgiye de ihtiyacı var.yapılmayanlar değil yapılacaklar üzerine yoğunlaşın..kızınız işlenmesi gereken bir elmas aslında :)

öyle olacak galiba
ben mi suçlu arıyorum
o tarafla bu taraf çok farklı,ben sıladan sonra daha iyi anladım bunu ve daha dikkatli olduğumu söyleyebilirim
en son müdür öğretmen her beraber toplanınca çocuklar bir süre sonra anlaşıyormuş veliler olayı büyütüyormuş dedi
ramda testin ortalama 1 saat kadar süreceği söylendi bana

Canım keşke ilk yılında degiştirseydiniz ögretmenini :KK43:

Sizin branşınız nedir merak ettim?

artık bunlar için üzmeyin kendinizi.olan olmuş ama yapılacak şeyler yeni başlıyor.öncelik tanısını koydurmak ve kızınızı o sınıftan hatta okuldan almak olmalı.eğer çocuk kötü etkilenmeyecekse babası ile de iletişime geçsin bence.uzak bile olsa o sevgiye de ihtiyacı var.yapılmayanlar değil yapılacaklar üzerine yoğunlaşın..kızınız işlenmesi gereken bir elmas aslında :)

şuan kömür muamelesi görüyor
ama biliyoruz ki kömür de bir elmas değil mi

hepimizinki öyle, allah bağışlasın hepsini
her çocuk farklı yeteneklerle doğarmış,bilgilerle
ama biz onları tornaya (okul) sokup kalıplaştırıyoruz

şuan kömür muamelesi görüyor
ama biliyoruz ki kömür de bir elmas değil mi

hepimizinki öyle, allah bağışlasın hepsini
her çocuk farklı yeteneklerle doğarmış,bilgilerle
ama biz onları tornaya (okul) sokup kalıplaştırıyoruz

aynen öyle :) eğer fenbilgisi öğretmenimin manasız ısrarlarına inanıp fen bölümünü seçseydim şimdi bu konumda olmaz birde salak damgası yerdim.annem sayesinde hep doğru kararlar verdim.o yüzden bilinçli bir anne olarak çocuğunuzu ezdirmeyin,sönüp gitmesine izin vermeyin.onu doğru kişilerin ellerine teslim edin.kim bilir o da birgün benim gibi birilerine hikayesini anlatır :))

ben aslında arkeoloğum aynı zamanda da sınıf öğretmeni
ancak meb istemediğimden 10 yıldır sözleşmeliyim
sözleşmeli olduğumdan o kadar farklı yerlerde çalıştım ki
görmediğim kalmadı nerdeyse sıla gibisini görmemiştim
kendimden bile şüphelendim sonunda

ben aslında arkeoloğum aynı zamanda da sınıf öğretmeni
ancak meb istemediğimden 10 yıldır sözleşmeliyim
sözleşmeli olduğumdan o kadar farklı yerlerde çalıştım ki
görmediğim kalmadı nerdeyse sıla gibisini görmemiştim
kendimden bile şüphelendim sonunda

aynen öyle :) eğer fenbilgisi öğretmenimin manasız ısrarlarına inanıp fen bölümünü seçseydim şimdi bu konumda olmaz birde salak damgası yerdim.annem sayesinde hep doğru kararlar verdim.o yüzden bilinçli bir anne olarak çocuğunuzu ezdirmeyin,sönüp gitmesine izin vermeyin.onu doğru kişilerin ellerine teslim edin.kim bilir o da birgün benim gibi birilerine hikayesini anlatır :))

rehberlik öğretmeni bir arkadaşım var
ilkokuldaki öğretmeni öyle davranmış ki kendini salak zannediyormuş
kadın annesine bile söylemiş salak bu bişey yapamaz diye
sonra hamileliğinde bir vekil öğretmen gelmiş
ben o zaman anladım salak olmadığımı,nerdeyse annem beni okutmayacaktı diyor,kadın bana biraz gaz verdi,destekledi,yanlış da yapsam beni dinledi,bugün onun sayesinde öğretmenim diyor
bir insan neler değiştiriyor

rehberlik öğretmeni bir arkadaşım var
ilkokuldaki öğretmeni öyle davranmış ki kendini salak zannediyormuş
kadın annesine bile söylemiş salak bu bişey yapamaz diye
sonra hamileliğinde bir vekil öğretmen gelmiş
ben o zaman anladım salak olmadığımı,nerdeyse annem beni okutmayacaktı diyor,kadın bana biraz gaz verdi,destekledi,yanlış da yapsam beni dinledi,bugün onun sayesinde öğretmenim diyor
bir insan neler değiştiriyor

biz rehberlikçilerin kaderi bu galiba :KK9:

X