çaresi var mı bilmiyorum ama benim için çok geç artık,28 yaşındayım :)
aslında 1.sınıftan beri belliydi benim sorunum ama konduramadılar.bir de sözelim süper olunca kimsenin aklına gelmedi bu durum.ama lisedeki matematik öğretmenim fark etti durumu.sözel desleri,fenden de kimya ve biyolojisi süper bir öğrencinin matematik ve fiziği nasıl bu kadar berbat olabilirdi ki? ama yapamıyordum işte,ne kadar çalışsam da olmuyordu..öss de sıfır mat.neti ile bölümümü kazandım ve sözleden il üçüncüsü oldum
ama sayısal anlamda ciddi sorunlarım var hala..
KIZINIZI BUGÜN DOKTORA GÖTÜRECEKTİNİZ,SONUÇ NE OLU?
bu randevuyu geçen hafta almıştık zaten ataklardan önce üzerine o patlak verdi
değerlendirmemi bitirmedim akademik olarak da bakıcam dedi
haftaya tekrar gidicez ,öğretmene de rapor yazıcam dedi
çocuk dağılmış tamamen,müthiş bir özgüven eksikliği var,biraz daha incelemek lazım ama o okuldan almanız gerekir büyük ihtimalle,
öğretmende yerleşmiş fikirler var bu saatten sonra zor ,değişmez dedi
137 çok yüksek bir ıq,bu çocuk 137 ıqlu olamaz,bir yılda bu kadar değişme olduysa bir durup düşünmek gerekiyor dedi
atakları psikolojiye bağladı,yine emin olmak için kontrol ettirin,sadece stres de benzer ataklar yapar dedi
resim çizdirdi beni mükemmel bir anne olarak çizmiş,uzun boylu ince zarif elime çanta takmışım (ki 85 kilo güdük klasik bir türk kadınıyım)çok mükemmelliyetçi bu bile başlıbaşına bir sorun dedi
hem dikkati dağınık hem de çok ayrıntıcıymış,resmi çok ayrıntılı çizmiş,çok komplike bir çocuk bu kadar tezat olması çok garip dedi
bu yaştaki çocukların 1 en fazla 3 dkda yaptığı ,kendisinin de ilk dikkat testinde 25snde yaptığı değerlendirmeyi tam 8 dkda yapmış
resimdeki tam idealindeki gibi bir köpek ,kucağında bir kedi,kendini de beni de çok güçlü çizmiş ,elleri dışa açık yapmış gücü simgeliyormuş,ama dışa yansıtamıyor bunu dedi
yetersizlik algılaması var dedi
yani bizim de düşündüğümüz şeyler onaylanmış oldu
bundan sonrası tedavi artık