Denicem sağolBende aylardir boyleydim hala boyleyim gerçi yani uykum olmuyo şuan mesela bir enerjik haldeyimki gündüz olmuyorm boyle havavgunduz olsa saatlerce gezebilirim.günde 2 saat bile uyusam geceleri boyleyim hep 4-5-6 gibi uyuyabiliyorum hep.ama nette var asittir ken bisey buldum denedim ve oluyor sizde deneyin.15 dk kipirdamadan yatinca insan vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus sizde uykuya daliyormussunuz .bnde oluyor bu uyuyabiliyorum boylece istediğimde.
Offf offf aylardır çok güzel uyuyordum bu gece noldu anlamdmaynen bende uyuyamıyorum.saat 5 olmadan uykum gelmiyor.şuan cin gibiyim.uyumak için zorluyorum kendimi ama uykum gelmeden yatağa girince daha beter uykum kaçıyor.kıpır kıpır dönüp duruyorum eşimide uyutmuyorum.eşime çok imreniyorum.uykusu olmasada adam resmen kendini uyutuyor
ben kendimi bildim bileli böyleyim.gelsin kahveler gitsin çaylar olacağı bu.nöbet tutar gibi hissediyorum kendimi.işin kötüsü bu kadar geç yatınca karnımda acıkıyor kilo alcam vallaOfff offf aylardır çok güzel uyuyordum bu gece noldu anlamdm
Aynen ama bn asla yemiyorum biseyben kendimi bildim bileli böyleyim.gelsin kahveler gitsin çaylar olacağı bu.nöbet tutar gibi hissediyorum kendimi.işin kötüsü bu kadar geç yatınca karnımda acıkıyor kilo alcam valla
Bende kac gundur sabah 6 ya karsi uyuyorum duzenim kaydi vallahi..