kafayı yedim

[QUOTEkastpekopost: 39320688, member: 536478"]Bende yatamiyorum haftalardir [/QUOTE]
Sabah kaçta kalkıyorsun peki

Bende aylardir boyleydim hala boyleyim gerçi yani uykum olmuyo şuan mesela bir enerjik haldeyimki gündüz olmuyorm boyle havavgunduz olsa saatlerce gezebilirim.günde 2 saat bile uyusam geceleri boyleyim hep 4-5-6 gibi uyuyabiliyorum hep.ama nette var asittir ken bisey buldum denedim ve oluyor sizde deneyin.15 dk kipirdamadan yatinca insan vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus sizde uykuya daliyormussunuz .bnde oluyor bu uyuyabiliyorum boylece istediğimde.

Denicem sağol

aynen bende uyuyamıyorum.saat 5 olmadan uykum gelmiyor.şuan cin gibiyim.uyumak için zorluyorum kendimi ama uykum gelmeden yatağa girince daha beter uykum kaçıyor.kıpır kıpır dönüp duruyorum eşimide uyutmuyorum.eşime çok imreniyorum.uykusu olmasada adam resmen kendini uyutuyor

Offf offf aylardır çok güzel uyuyordum bu gece noldu anlamdm

Ben uyuyabiliyorum normalde..
Mısal 23.30 dedin mi kafam düşer..

Ama bu gece kk yüzünden cin gibi oldum..
Bırde aklıma kotu kotu şeyler geliyor..

Ya hırsız gırerse..ya deprem olursa..
Ya uc harflı varsa evde..
Kendı kendımı ayılttım ıyıce..tebrik ediyorum beni..

[QUOTE="millan, post: 39320888, member: 337340"uyumam laz layuyabiliyorum normalde..
Mısal 23.30 dedin mi kafam düşer..

Ama bu gece kk yüzünden cin gibi oldum..
Bırde aklıma kotu kotu şeyler geliyor..

Ya hırsız gırerse..ya deprem olursa..
Ya uc harflı varsa evde..
Kendı kendımı ayılttım ıyıce..tebrik ediyorum beni..[/QUOTE]
Off benimde başım ağrıyo çok kızıyorum kendime uyumam lazım ceza olara tam sekizde kalkıcam

insan vücudu gündüzgüneşten faydalanıp bol bol melatonin almazsa mutluluk hormonu seratonin düşer bu da gece uyusuzluğa çünkü endişe ve strese bir de bunların etkilerini maksimumda hissetmeye yol açar ve uyuyamazsınız. uyuyamayınca bu bir kısır döngü haline gelir.
bu aşılamaz mı?
tabi ki yolları var.
uyumadan kitap okuyup rahatlamak
kesinlikle uyumadan yarım saat önceye kadar pc veya telefon ışığına maruz kalmamak
gün içinde bol bol hareket edip veya spor yapmak
yatağa yatmadan ılık bir duş veya ılık bir bardak süt içmek. kış çayları da uyku getiriyor.
hiç biri işe yaramazsa 5 e kadar oturduğunuz günlerden birinde sabah 7 ye alarm kurun ve o gün ayakta kalmayı başarın. gün içinde zombi gibi olursunuz ama düzeninizi toparlarsınız.
benim eşim 3 vardiye çalışıyor. bir süredir çalışmadığım içn ben de onun temposuna uymaya çalışıyorum o gece gidiyor ben gece oturuyorum o sabah gidiyor sabahın köründe ben de kalkıyorum. ama onun işi ağır. çalıştığı için uykusu geliyor. ben de tıkk yok. en son dedğim yöntemle düzenliyorum uykumu. işkence gibi ama napym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…