• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yedim yolluklarla...

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.028
3.962
773
50
Ankara
arkadaşlar bir türlü karar veremedim nolur yardım edin bakıp geçmeyin yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum kendi evimize taşınıyoruz şimdilik olduğu gibi oturcaz herhangi bir tadilat yapamıyoruz şimdi mutfağın dolabı beyaz kapaklar mavi tonlarda çerçevesi var yerler duvarlar antre ıslak zemin komple turkuvaz rengi kalebodur antre vestyer dolabıda turkuvaz ben buna uygun yollu alınca mavi ve yeşilin tonları olmak zorunda oturma odası ile mutfak karşılıklı o.odası kahve tonlarında oğlumun oda takımı limon sarısı ve odalar hole açılıyor bu durumda sanki renk cümbüşü olacak gibi her oda ve antreler birbiriyle alakasız olacak.ıslak zeminlere düz krem yolluk alayım diyorum bu seferde mavi kalebodur üstünde çirkin duruyo ne yapıyım yarın son gün yardııım..!!bilmiyorumkismileCADIARZU

bence krem al.mutfak dolabı yerler vestiyer duvar zaten mavi bi de halını mavi alırsan çok boğar.hem bence krem her renge uyum sağlar guclubacismile

bencede yolluk yerine krem veya açık sarı halı kaplat..mutfağada kaplatırsın zemin rengi gozükmez.benim evde çocuk odası,mutfak,holler hep kaplama silme derdi yok süpür geç..

bence yolluk alma ,duvardan duvara halı kaplat ,hatta halı kestir at üstüne istediğin zaman kaldır yıka ,en azından yerdeki mavi kalebodurlar görünmez ,mutfağada aynısını yap ,çünkü anlattığın kadarıyla gerçekten renk cümbüşü olacak ..

Bence mavi-yeşil renklerinde yolluk alırsan boğar, halı farkedilmez bile.Krem rengini tercih edebilirsin. Neden mi? Çünkü ben şu an kiradayım, oturduğum evin banyosu,WC.si,mutfağı ve antresi sizinkiyle aşağı yukarı aynı renklerdeki kalebodurlarla kaplı.
Hiç beğenmiyorum, hiç de ısınamadım ama napalım.Şimdilik idare etçez.Yeşil desem yeşil değil, turkuaz desem turkuaz değil,mavi desem mavi değil bizimki :)))

Back
X