Bebek Beslenmesi Kafayı yedim yardım edin ...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mugumugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
268
2
96
İstanbul
Bu ay bebeğim çok az kilo almış ve mama takviyesi yapıcam . Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum . Bugün bütün gün uğraşıyorum biberonu almıyo damaklı da var düz de var .
Bu arada emzik de almıyo . Şimdi 3 ayı bitti . Ama biberonla mama emmesi lazım çıldırmak üzereyim noolur yardım edin napıyım nasıl alıştırıyım . Aç bırakıyorum yine almıyo. Zaten memeyide bayıla bayıla emmiyo . Çok üzülüyorum

Hemen vazgeçme bakalım. Çocuk büyütmek kolay değil:teselli:

Biberonla almıyorsa kaşıkla ver arkadaşım. Ama zaman zaman yine biberon ver. Eninde sonunda alışacaktır.

canım benim oğlumda biberon almıyor kaşıkla veriyorum emmek istemiyor çoğu zaman sütümü sağıp

benim kızım ne emzik ne biberon almıyordu..babası bir gün hiç durmadan emzik verdi .o attı babası verdi yaklaşık 100-150 denemeden sonra başarılı oldu ..şimdi sadece uyurken emiyor emzik ,emziğe alıştığı için biberon da alıyor doğal olarak..bence yılmadan deneyin ..

canım benimki 12 aylık oldu hala almıyor ikisinide.zorlamana gerek yok almayan bebek almıyor kaşıkla yedircen mecbur :teselli:

nuk biberon deneyin bizimkide almadı ama zorda kalınca dışarıda kullanırım diye araştırınca burada okumuştum yine nuk biberonu önermişlerdi,denedim, alabildi.farklı bir şekli var.

biraz daha ısrar et ama olmuyorsa olmuyor.benimki 12 aylık emzik alıyor ama biberon almıyor suyu bile kaşıkla içiyordu taki 2 ay önceye kadar.sulukla su içiyor şimdi.bende kaşıkla veriyordum herşeyi zor ama sabır gerektiriyor annelik.

cnm kauçuk olanlarıda denedinmi?benim oğlum sadece onları emiyo silikonları beğenmiyo

uykudayken vermeyi dene benimki emmezdi biberonda almazdı saatlerce aç kalır ama ne emer nede biberon alırdı ben 6 ay bitene kadar uykuda besledim dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…