kafayı mı yedim?

Evet bak o da var.sevgiliyken hiç görmezdim rüyamda.ayrıldım ya en olmadık zamanda giriyor rüyama.bu gece bile gördüm artık çok sinirleniyorum
sırf şu cümleyi hatırlayabilmek için internette araştırma yaptım geldim :KK70:

eğer bir kişiyi yoğun şekilde düşünüyorsanız, bunun sebebi o kişinin de sizi düşünmesidir. ilginçtir ki, eğer o kişi sizi düşünmeyi keserse, siz de duygularla bağlantılı bir biçimde zamanla onu düşünmekten vazgeçeceksiniz.

eğer bir kişiyi yoğun şekilde düşünüyorsanız, bunun sebebi o kişinin de sizi düşünmesidir. ilginçtir ki, eğer o kişi sizi düşünmeyi keserse, siz de duygularla bağlantılı bir biçimde zamanla onu düşünmekten vazgeçeceksiniz.
O zmn eski sevgilimde beni dusunuyo:KK51:

Evet bunu duymuştum.eskiden arada sırada ayrıldığımızda tam da onu gerçekten cok özlediğimde son limitimde hep mesaj atardı barışırdık.ama şimdi peşimi bırakmıyor gerizekalı

Eşime 12 yıldır aşıkıım..

Ama aynaya bakınca genelde akan eyelinerimi gördüm..

Hemen dalga geçiyorum sanılmasın..mutluluktan çok gülmekten aktı hep kalp kalp kalp❤❤❤

X