Merhaba kızlar.eskiden bi ilişkim vardı sonrasında olaylı bi şekilde bitti.kötü ayrıldık yani.çok zaman geçti aklıma bile gelmiyordu gelince de sinirleniyodum nasıl çıkmışm ben onla diye.neyse şimdi durum farklı ama.hala onu düşünmemeye çalışıyorum ama aynaya her baktığımda hep o bana bakıyomuş gibi hissediyorum.çok tuhaf.bakamıyorum aynaya.aynada gözlerime bakınca onun gözleri bana bakıyomuş gibi hissediyorum. Ben gerçekten kafayı mı yedim?
Ozman takinti haline gelmis yeni hobiler ugrasilar edin unutursunSuç ondaydı ama sonradan pişman olan o oldu.pisman oldu ama kabul etmedim
O zaman kursa falan yazılim ben iyisi :)-Siyah- .!.:Ozman takinti haline gelmis yeni hobiler ugrasilar edin unutursun
Sınav zamanı da böyleydi ama uğraş bulayım ben en iyisi :) vaktim kalmasn baska biseyeYa kusurabakma sen başka i mi yedim yazmissin okudugumda guldum "evet" demek istiyorum.
Bence tamamen bosluktan.
Evet bak o da var.sevgiliyken hiç görmezdim rüyamda.ayrıldım ya en olmadık zamanda giriyor rüyama.bu gece bile gördüm artık çok sinirleniyorumkafayı yemedin ara ara oluyor öyle benim de rüyalarıma giriyor devamlı..
Bencede bir arkadasim var senin gibi oda durup durup eski sevgilisi icin bunlari diyodu onu cokseviyorum yapamiyorum falanSınav zamanı da böyleydi ama uğraş bulayım ben en iyisi :) vaktim kalmasn baska biseye
işte rüyanda da gördüğün için unutamıyosun. bende de öyle oluyor aklımdan tam çıktı derken rüyama girip tekrar aklıma giriyorEvet bak o da var.sevgiliyken hiç görmezdim rüyamda.ayrıldım ya en olmadık zamanda giriyor rüyama.bu gece bile gördüm artık çok sinirleniyorum
Evet cnm baktin olmuyo bi psikolog yardimi alirsin kolay gelsinnO zaman kursa falan yazılim ben iyisi :)