kafaya takmasam keske

benim de iki abim var. Babam her yer de der keşke senin gibi 2 kızım daha olsaydı.. Akıllarından ne geçti ise yaptım..Hacca gönderdim ve bir sürü şey..

Ama abilerim hiçbirşeye ellerini sürmedi.Tek kuruş katkıları olmadı..Babam onları adam yerine bile koymaz.

senin ailende iş yok.. Ya da sen yüzlerine karşı ne olduklarını söylemiyorsun..Bu saygısızlık değil.. Hatalarını anlasınlar.

Sen nasil aşiyosun peki.nasil davraniyosun ailene
Benim babam ile hicbir sorunum yok ama annem cok farkli bir insan. Anlatacak cok şey var aslinda ama inanki yoruldum artik. Benim annemle aramizda sogukluk var konusmuyoruz, ilk adimi attim gecen hafta aradm ama soguk soguk konustu. Onlardan uzakta 23 saatlik uzaklikta bi yerdeyim, hamileyim ve hep düşük tehlikem var surekli hastanelerdeyim ama bi gune bi gun aramazlar sormazlar. Esime karsi o kadar mahcup oluyorum ki cok zor. Rabbim kimseyi ailesinden yoksun hissettirmesin.

Valla böyle ailelerde varmış diyorum suan şaşırıyorum. Tabiki evlat ayrımı olmaması gerek ama normalde tam tersini gördüm ben hep. Anne baba kız çocuğuna heleki bide evliyse herseyini kendileri yapıyor erkek çocukları ve Gelinleri ne halt ederlerse etsinler. ki söyle diyim ben kayinvalideme (bana böyle yapmalarına ragmen) hediye aldığımda eğer iki taneyse direk kızına der bide benim yanımda aa iki tane almış biri senin olsun.Bari benim yanımda yapma be kadın. Gibi yani örnekler çok. Ben çok şaşırdım ailenize. Kimse ailesini seçemiyor tabiki ama kesinlikle artık mesafe koyun sizi üzme lerine izin vermeyin

Annene uzuldum.
keske biraz kiymet girebilseymis.
ben evliligimin ilk 5 yilini ailemle ayni mahallede gecirdim.
evlerimiz karsilikliydi.
hergunn ama hergun cagiriyodu annem.
Yataktan nasil firlayip gittigimi bilmezdim.
Wcye bile gitmeye firsatim olmazdi surekli arardi.
5 sene biyunca evimde kahvalti etmedim(esim evde olmadiginda)
Bi gun gitmiyim dedim yuzume bakmadilar.dusmanmisim gibi baktilar yuzume.
gitmeme gibi bi luksum malesef yok

Bakmasınlar ne kadar ailede olsa seni kullanıyorlarsa hayatından çıkartmalısın artık senin kendi ailen var kıymet bilmelerini boşuna bekleme bana haksız yere kötü davranan kendi öz annem olsa bile yol veririm keşke yapabilsen ama sanmıyorum o yüzden sadece buraya içini dökmekle yetiniceksin :KK43:

benim de iki abim var. Babam her yer de der keşke senin gibi 2 kızım daha olsaydı.. Akıllarından ne geçti ise yaptım..Hacca gönderdim ve bir sürü şey..

Ama abilerim hiçbirşeye ellerini sürmedi.Tek kuruş katkıları olmadı..Babam onları adam yerine bile koymaz.

senin ailende iş yok.. Ya da sen yüzlerine karşı ne olduklarını söylemiyorsun..Bu saygısızlık değil.. Hatalarını anlasınlar.
Yuzlerine karsi en ufak bi imada bile bulunsam cok sery karsiliyolar.
küsuyolar konusmuyolar.
buseferde ben ne yaptimki diye kendi kendimi yiyorum

Benim babam ile hicbir sorunum yok ama annem cok farkli bir insan. Anlatacak cok şey var aslinda ama inanki yoruldum artik. Benim annemle aramizda sogukluk var konusmuyoruz, ilk adimi attim gecen hafta aradm ama soguk soguk konustu. Onlardan uzakta 23 saatlik uzaklikta bi yerdeyim, hamileyim ve hep düşük tehlikem var surekli hastanelerdeyim ama bi gune bi gun aramazlar sormazlar. Esime karsi o kadar mahcup oluyorum ki cok zor. Rabbim kimseyi ailesinden yoksun hissettirmesin.
Babamda annemi tutuyo.
haklida olsa hakizda olsa annem yuzunden annemin dolduruslari yuzunden cephe aliyo.
beninde tupbebek denemelrim sirasinda evde yattigim zamanlar evlerimiz 2 adim olmasina ragmen kapimi calipta nasilsin diye sormadilar.
esim izin alip bana bakti hep.
bana baksinlar isimi gucumu yapsinlarda demedim sadece bi nasilsin bekledim ama olmadi.
esime mahcup oldum ama belli etmedi bana uzulmiyim diye.
kayincalidem bile 12 aaat uzakliktan geldi allah razi olsun bakti bana.
halbuki annem ameliyat oldu 2 sefer ben aylarca evime gitmedim.yemegini bile ellerimle yedirdim.altini bile temizledim.
Ama unutuldu.

Valla böyle ailelerde varmış diyorum suan şaşırıyorum. Tabiki evlat ayrımı olmaması gerek ama normalde tam tersini gördüm ben hep. Anne baba kız çocuğuna heleki bide evliyse herseyini kendileri yapıyor erkek çocukları ve Gelinleri ne halt ederlerse etsinler. ki söyle diyim ben kayinvalideme (bana böyle yapmalarına ragmen) hediye aldığımda eğer iki taneyse direk kızına der bide benim yanımda aa iki tane almış biri senin olsun.Bari benim yanımda yapma be kadın. Gibi yani örnekler çok. Ben çok şaşırdım ailenize. Kimse ailesini seçemiyor tabiki ama kesinlikle artık mesafe koyun sizi üzme lerine izin vermeyin
Bizdede tam tersi oluyo.
bana gelirken bi ekmek bile al.azlar ama abime giderken yedikleri yicekleri herseyi tasir goturuler.
cok zoruma gidiuo cook

Yapamiyorum iste.
yok sayamiyorum.
iyi olsunlar istiyorum.
tek duam zaten esimi rabbim korusun.en buyuk destekcim.
o olmasa napardim bilmiyorum.
gelinimizi bile bana anlatiyolar.
ben mecburmusum ama o degilmis.
onlara yaptiklarimi yazsam roman olur.
Herzmn maddi manevi yanlarinda oldum.
giyim kusam hic eksik kalmazinlar istedim.
inanin ekmek param yokken et aldim yedirdim seviyolar diye.
kendime almadim ayakkabi onlara aldimki giysinler yok dedim.
2 gunde bir gittim idlerini yaptim.
ameliyat oldu annem altindan aldim annemi kaldirmaktan belim tutmadi belim agrimis dedim diye kustu annem bana.
babam konusmadi.
Yaninda kaldim hastanede uyku uyumadim annem aci cektikce ben agladim.kimse yoktu yanlarinda.
o çirpinan oglu 1 kere geldi karisi el gibi 5 gun donra geldi.
ALLAH razi olsun dediler onlara.
abim acidi halime.
gelinimiz bile niye sana boyle yapiyolar diyo sasiriyo.
sevmiyolar beni.
Bagirmayi icimi dokmeyi birakin 2 gun gitmesem evlatliktan reddederler.
cok kinciler bana karsi
Reddederse etsinler... Allah katında onlar haksız zaten, senin bunda bir vebalin olmaz. Rabbim herşeyi görüyor. Ama sen de bundan sonra ezdirme artık kendini...

Babamda annemi tutuyo.
haklida olsa hakizda olsa annem yuzunden annemin dolduruslari yuzunden cephe aliyo.
beninde tupbebek denemelrim sirasinda evde yattigim zamanlar evlerimiz 2 adim olmasina ragmen kapimi calipta nasilsin diye sormadilar.
esim izin alip bana bakti hep.
bana baksinlar isimi gucumu yapsinlarda demedim sadece bi nasilsin bekledim ama olmadi.
esime mahcup oldum ama belli etmedi bana uzulmiyim diye.
kayincalidem bile 12 aaat uzakliktan geldi allah razi olsun bakti bana.
halbuki annem ameliyat oldu 2 sefer ben aylarca evime gitmedim.yemegini bile ellerimle yedirdim.altini bile temizledim.
Ama unutuldu.
Ahh canim seni cok iyi anliyorum ...

Sana bir şey söyleyeyim... Bütün bunlar bir tek sende kalsın, evliymişsin.. sakın eşine veya ailesine duyurma... ve ailenle de arana mesafe çek artık, bunları hak etmiyorsun , aksine sen değerlisin bunu bil...

Sana bir şey söyleyeyim... Bütün bunlar bir tek sende kalsın, evliymişsin.. sakın eşine veya ailesine duyurma... ve ailenle de arana mesafe çek artık, bunları hak etmiyorsun , aksine sen değerlisin bunu bil...
Esimin ailesine soylememde zaten ama esim sahit oluyo.bende bitek onunla dertlesebiliyorum.
ama bikere bile aileme belli etmedi.
Tesekr ederim mesafe cekmeye calisicam

X