kafaya takmasam keske

Anlıyorum.. Annem beni bırakıp giderdi sürtmeye sokaklarda ben rüyamda ağlardım anneme bir şey olmasın diye dua ederdim her gece Allah'a.. Ona göre keşke beni doğurmasaymış. Anneannem aldıralım demiş keşke aldırsaymış.. Ne kadar acı değil mi? Evlenene kadar hala yaranmaya çalışıyordum. En son eşim dedi bırak beş paraa etmez insana değer mi diye aklım başıma geldi. Şimdiye kadar görüşüyorsam dokuz ay karnındaydım diye. Ha emzirmedi de süt haakkıda yok bende.

Sana sarildigimi hesap et tamam mi?
Cansin sen. Annen babanin rizasini almak icin yapmadigin kalmadi. Aslinda Islamda kiz cocugu daha degerli sanki. Peygamber efendimiz ne buyurmus:
İki kız evladına güzel muamele eden, mutlaka Cennete girer.
Ama degerini bilmiyorlar mi? Biraz mesafeni koy. Sana daha iyi gelecek eminim.

Neden seni sevmeyen insanlar için çırpınıyorsun eline hiç birşey geçmiycek bana inan benim annemde aynı senin gibiydi babası bir kaç ay önce öldü ine son anına kadar yanındaydı adam o son anda bile bi güzel laf etmedi anneme bin kere dedim gitme şu adama diye babam da babam adam zerre umursamadı annemi ben ilk torunuyum beni çok severmiş ama ben de ölene kadar yıllarca yüzüne bile bakmadım yanına gitmedim en son görmek zorunda kaldığım günde beni görünce ağladı filan umrumda bile değilsin umarım acı çekerek ölürsün demiştim annem çok kızmıştı ama öylede oldu yıllarca hastalığından dolayı süründü ve o son an bile hatasını anlamadı ama şimdi anlamıştır ve cehennemde yanıyordur inşallah

Bence bu insanlara aile demeyin hic muhattap olmayin ki kafaniz rahat olsun.

üvey olabilme ihtimaliniz var mı anlattıklarınızdan sonra ne kadar da kötü kalpliyim bile dedim benim ailem bunları yapsa bırakıp giderdim çünkü onları nasıl güzel bir kalbin var senin 1 ay gitme bakalım aklı başlarına gelsin

Ne aci dimi.
Ona gore belki kazayla oldun.
ama sen bi insansin.
insan evladini nasil sevmez anlamiyorum.
kendi canindan kanindan.
en iyisini yapmissin ama ben yapamazdim heralde.
geldiklerinde gittiklerinde gozlerinin icine bakiyorum.
anlarim bende kafam bi dank eder ama nezmn

Kendi değerini anladığında kafana dank ediyor.

Canm bende sana sarildim tamammi
Nasil mesafe koyulur bilmiyorumki.
aileye mesafe konurmuki.
aile olmamiz gerekiyo.
zor zamanlarimizda destek olmamiz gerekiyo birbirimize.
Ama karsiliksiz olmuyo.
biraz kendimi ceksem hemen kiyaslamalarin arkasi kesilmiyo.
Pskolojimle oyle bi oynamislarki kendimi begendirme cabasinda olmusum hep

Sırf aile diye sahiplenmene vicdan yapmana gerek yok.
Allah biliyor içini ve şuan bence yaranmaya çalışmanın tek nedeni küçükken bilinçaltına işlenen dışlanma duygusu.
Yerinde olsam görüşmeyi keserdim, yeni bir sayfa aç önüne bak.

Annene uzuldum.
keske biraz kiymet girebilseymis.
ben evliligimin ilk 5 yilini ailemle ayni mahallede gecirdim.
evlerimiz karsilikliydi.
hergunn ama hergun cagiriyodu annem.
Yataktan nasil firlayip gittigimi bilmezdim.
Wcye bile gitmeye firsatim olmazdi surekli arardi.
5 sene biyunca evimde kahvalti etmedim(esim evde olmadiginda)
Bi gun gitmiyim dedim yuzume bakmadilar.dusmanmisim gibi baktilar yuzume.
gitmeme gibi bi luksum malesef yok

Aynen oyle.
Nasil basardilar bunu bilmiyorum.
profesyonel bi dr bile yapamazdi onlarin uzerimde pskolojik calismalarini

Semsi Tebrizi ne demistir: sevgi yurekli olana yakisir.
Sen de o saf sevgini sana deger verenlere ver. Kocana cocuklarina ver. Saygi asamasini gecme ailenden ama kendini begendirmeye calisma. Zaten begenmicekler. Sen simdiye kadar herseyi haddinden iyi yaptin. Bunun bilincinde ol ve kendini sadece kendine begendir. :*

Yok canm ya keske uvey olsaydim.
gitmesem 1 ay nolur bilmiyorum.
daha cok sarpa sarmasindan korkuyorum.
bi cocugum olsa onu bahane eder gitmezdim.
bakalim azalticam gitmelerimi

Calismiyorum.
cunku sayelerinde bi meslegim yok.
Konfeksiyon gibi yerlerdede esim yorulmami ezilmemi istemiyo.
marketlere bile lise mezunu istiyolar
olsun uzulme calısmaman ıyı
ınsallah gelırınızde ıyıdır cok uzuldum ben yasadıklarına
allah bır omur mutlu mutlu yasamayı nasıp etsın

Seni cok iyi anliyorum, keske ailemizi secebilsek.. Annemden gormedigim ilgiyi, sevgiyi, sefkati kaynanamdan gormek utandiriyo.. Sirtini rahatlikla dayayabilecegin bir ailenin olmamasi cok kotu. Rabbim bütün kadınların yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…