• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim :)))

Nemesiss10

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
48
11
8
32
Hanımlar merhaba,, bundan 1 hafta önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün gittim kan verdim negatif çıktı, dün yine erken test yaptım silik çizgi çıktı bu akşam da kaset test yaptım o da silik çizgi çıktı. Adetim de 1-2 gün gecikti..1 hafta önce kanda negatif çıktı kafam çok karışık başına böyle birşey gelen var mı acaba
IMG_9797.jpeg

Hanımlar merhaba,, bundan 1 hafta önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün gittim kan verdim negatif çıktı, dün yine erken test yaptım silik çizgi çıktı bu akşam da kaset test yaptım o da silik çizgi çıktı. Adetim de 1-2 gün gecikti..1 hafta önce kanda negatif çıktı kafam çok karışık başına böyle birşey gelen var mı acaba Eki Görüntüle 3290681
Bende boyle çikinca hamileydim resmen çift cizgi yani nasil olurda kanda çikamaz ilk bes dakikadami çikti?

Hanımlar merhaba,, bundan 1 hafta önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün gittim kan verdim negatif çıktı, dün yine erken test yaptım silik çizgi çıktı bu akşam da kaset test yaptım o da silik çizgi çıktı. Adetim de 1-2 gün gecikti..1 hafta önce kanda negatif çıktı kafam çok karışık başına böyle birşey gelen var mı acaba Eki Görüntüle 3290681
Hayırlı olsun cnm döllenme testinden sonra olmuş demekki gidip kan ver cnm benim kide böyle çıkmıştı test yapınca şuan 34 günlük paşam

2.dakikada çıktı ama kanda 1 hafta önce negatif çıktı bu nasıl oluyor ben anlamadım. Kanı erken vermiş olabilir miyim acaba
Aslinda gebelik ilk kanda biliniyor sonra idrara geciyor yani en gec idrar bu nasil boyle olmuş bende anlamadim silik cikmişsa kan verdigin anda bilinmeliymiş garip insallah hamilesindir

Canım 1 hafta önce beta hcg salgılanması olmaz zaten yani yumurtlamadan 1 hafta sonra olur yaklaşık 10. Günden sonra kan 11 12 de idrar da belli olur zaten bir anda yükseliyor

İkinci testi yaptım şimdi o da böyle çıktı hem de ilk dakika içersinde,, çok tuhaf gerçekten :))
Eki Görüntüle 3290686
Canım merhaba .kaset testleri adet gecikince mi yaptın ? Kaç günlük gecikme var ? Kanda gebelik testini çok erken yaptırdığın için çıkmamış döllenmeden 12 gün sonra kadar kafana karışıyor oda zaten yumurtlamadan sonra adetine ya da bi iki gün öncesine denk geliyor . Testlere göre bebeğim var gibi emin olmak için kan tahlili vermelisin

Canım merhaba .kaset testleri adet gecikince mi yaptın ? Kaç günlük gecikme var ? Kanda gebelik testini çok erken yaptırdığın için çıkmamış döllenmeden 12 gün sonra kadar kafana karışıyor oda zaten yumurtlamadan sonra adetine ya da bi iki gün öncesine denk geliyor . Testlere göre bebeğim var gibi emin olmak için kan tahlili vermelisin
Evet ama henüz 2-3 gün gecikme oldu o yüzden dedim acaba yine erken mi yaptım testi

Merhabalar bir senedir deniyoruz bizde adetim gecikti 3. Günü yaptım erken gebelik testi bu şekilde aşırı silik çıktı bilmiyorum siz görebiliyormusunuz. Ertesi gün kaset test yaptım yani 4. Günü onda tek çizgi çıktı aklım karıştı sizce var mıdır gebelik. Bu şekilde olupta hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• BD836AE0-E6AE-47BF-93CE-210D9AE9E9FE.jpeg
    BD836AE0-E6AE-47BF-93CE-210D9AE9E9FE.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 144
Merhabalar bir senedir deniyoruz bizde adetim gecikti 3. Günü yaptım erken gebelik testi bu şekilde aşırı silik çıktı bilmiyorum siz görebiliyormusunuz. Ertesi gün kaset test yaptım yani 4. Günü onda tek çizgi çıktı aklım karıştı sizce var mıdır gebelik. Bu şekilde olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
kaset testte görecek kadar yükselmemiştir değeriniz bence var ya erken gebelikte ben çok net gördüm çizgiyi. Bence bi kan verin :)

Hayırlı olsun cnm döllenme testinden sonra olmuş demekki gidip kan ver cnm benim kide böyle çıkmıştı test yapınca şuan 34 günlük paşam
Merhaba yorumunuz dikkatimi çekti bende her ayın 28 inde olurdum temmuzun 28 inde olmaya yakın lekelenme oldu çok az ve günümde olmadım test yaptım negatif sonra 3 ,5 gecikmesinde kan verdim negatif şimdi 9 gün geçti acaba diyorum erken mi verdim kanda 1,20 çıkmıstı biraz daha beklesem pozitif olma ihtimali var mı çok düşük bir değer bilemedim 💖🫶🙏

Back
X