36 gün önce sağlıksız gebelik sebebiyle küretaj yapıldı. Hala regl olmadım. Olacak gibi de hissetmiyorum. Ancak aşırı derecede sol yumurtalığımda ağrı var 3 gündür. Hafiften kuyruk sökümüm da ağrıyor. Ovulasyonda böyle ağrım olmaz ama , acaba ovulasyon mu diye test yaptım. 2. Çizgi çıkmadı bile. Yarın doktora randevu aldım neyin nesi bu diye? Kafamdaki sesler hiç susmuyor. Lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun kızlar. Daha kürtaj psikolojisini atlatamadım bennn..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kafayı yemek üzereyim!! Küretaj sonrası kafamda bitmek bilmeyen sorular??
- Konu Sahibi sena134
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #küretaj gebelik yumurtalikagrisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Yaa umarım. Normalde regl öncesi göğüslerim şişer ve ağrır. Göğüslerde belirti olmayınca regl düşünmedim ben. İnternettte aratınca yok yapışıklık, hormon düzensizliği bir sürü şey yazıyor. Korkuyorum artık tekrar bi problemle uğraşacağım diye.. teşekkür ederim canımBenimde çok fazla ağrım vardı o ağrılardan birkaç gün sonra regl olmuştum ben tam kürtajdan 33 gün sonra regl olmuştum hatta ağrılarım hiç geçmemişti benim regl olduğum günde ağrım çok fazla olmuştu bence adet olacaksın canım
- 6 Mayıs 2024
- 3.351
- 3.489
- 48
- 29
E regli olacaksınızdır?36 gün önce sağlıksız gebelik sebebiyle küretaj yapıldı. Hala regl olmadım. Olacak gibi de hissetmiyorum. Ancak aşırı derecede sol yumurtalığımda ağrı var 3 gündür. Hafiften kuyruk sökümüm da ağrıyor. Ovulasyonda böyle ağrım olmaz ama , acaba ovulasyon mu diye test yaptım. 2. Çizgi çıkmadı bile. Yarın doktora randevu aldım neyin nesi bu diye? Kafamdaki sesler hiç susmuyor. Lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun kızlar. Daha kürtaj psikolojisini atlatamadım bennn..
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Kürtajdan sonra kontrole gittin miYaa umarım. Normalde regl öncesi göğüslerim şişer ve ağrır. Göğüslerde belirti olmayınca regl düşünmedim ben. İnternettte aratınca yok yapışıklık, hormon düzensizliği bir sürü şey yazıyor. Korkuyorum artık tekrar bi problemle uğraşacağım diye.. teşekkür ederim canım
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Benimde öyle olurdu ama kürtajdan sonra ol belirtiler gittiYaa umarım. Normalde regl öncesi göğüslerim şişer ve ağrır. Göğüslerde belirti olmayınca regl düşünmedim ben. İnternettte aratınca yok yapışıklık, hormon düzensizliği bir sürü şey yazıyor. Korkuyorum artık tekrar bi problemle uğraşacağım diye.. teşekkür ederim canım
Gittim. Herhangi bir problem yoktu.Kürtajdan sonra kontrole gittin mi
Valla benim regl olmadan yumurtalıklarımda ağrı olmuyor. Ne bileyim aklıma gelmedi.E regli olacaksınızdır?
Anladım. İlk defa başıma geldiği için bilemedim.Benimde öyle olurdu ama kürtajdan sonra ol belirtiler gitti
- 6 Mayıs 2024
- 3.351
- 3.489
- 48
- 29
Kürtaj olmuşsunuz bir gebelik geçirmişsiniz. Vücudunuzda bir sürü hormonal değişiklikler var. Her şeyi eskisi gibi olur diye beklemeyin elbet değişiklikler olacaktır. 36 gün geçmiş regli vaktiniz gelmiştir muhtemelenValla benim regl olmadan yumurtalıklarımda ağrı olmuyor. Ne bileyim aklıma gelmedi.
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Ozaman hiçbir sıkıntı yok canım kontrolden sonra ben bidaha gitmedim ağrılarım da oldu dedim normaldir regl Olcan heralde dedim ve regl oldum ağrimasi normal 40 güne kadar bekle hatta 45 gün sonra olan da var ama içim hiç rahat değil diyorsan git görün canimGittim. Herhangi bir problem yoktu.
Teşekkür ederim canımOzaman hiçbir sıkıntı yok canım kontrolden sonra ben bidaha gitmedim ağrılarım da oldu dedim normaldir regl Olcan heralde dedim ve regl oldum ağrimasi normal 40 güne kadar bekle hatta 45 gün sonra olan da var ama içim hiç rahat değil diyorsan git görün canim