- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 32
- Konu Sahibi damlaaa007
Dogru yerde mi konu açtım ona bile emin değilim tek bildigim deliriyorum resmen nerden baslayacagimi da bilmiyorum berbat bir hamilelik gecirdim esimin ickisi eve gelmemeleri vs sonunda dogum yaptim bebegim dogdugu gunden beri hep agliyor sagliginda hicbirsey yok 10 aylik oldu bir sürü doktora götürdüm huysuz bir bebek dediler iki dakika gülüyorsa 2 saat ağlıyor zaten kilolu bir bebek kucagimda saatlerce tasiyorum ama artik gücüm tükendi tek basinayim esim dogum yapinca zivanadan cikti aldatmalar vs derken bosanacak olduk cocuk icin tekrar birlestim simdi birseyi yok ama cok gayesiz zaten cocugu 5 dakika kucagina aliyor cocuk aglayinca bana veriyor sabah aksam emziriyorum ne uykum kaldi ne düzenim tek basima o kadar zor ki tuvalete dahi gidemiyorum esim elinde telefon aksamlari gelince dünya umrunda degil konusunca da kavga ediyoruz zaten mutsuz bir evlilik ve hicbirseyden mutlu olmayan bir bebek kizimi tabikide cok seviyorum ama gercekten ne yapcam bilmiyorum deliriyorum resmen kendimi atasim geliyor bazen bir yerden konuscak beni anlayacak kimsem yok herkes gecer diyor bende biliyorum gecer ama suan nasil gectigini de ben biliyorum kizlar cok mutsuzum ya aglamaktan gozlerim sisti