Selam kızlar mezuniyetime 1 ay kaldı, malum iş arama bulma telaşları da başladı, bununla birlikte çok kararsızım. Elimde 2 tane seçenek var şuan, bankacılık sektörünün en iyi 2. ve 3. bankası. Biri geçen yaz staj yaptığım banka, bu sebeple ortamı gördüğüm için kendimi daha yakın hissediyorum, ayrıca diğer bankayı da gidip görme şansım oldu orası da açıkçası biraz soğuk geldi yani yönetici çalışan ilişkileri soğuktu. Staj yaptığım bankada kılık kıyafet zorunluluğu yok, masanda içecek bulundurabilirsin ama diğerinde takım elbise zorunlu ve aralar kısıtlı daha ciddi anlayacağınız. Bir de staj yaptığım bankanın maaşı diğerinden 400 lira kadar düşük ayrıca diğer bankada sürekli eğitimler veriliyor yani kişisel gelişime çok önem veriyorlar. Sonuçta biraz daha rahat olup bildiğim bir ortamda çalışmak ya da daha ciddi ama maaşı daha fazla ve eğitimleri olan bir bankada çalışmak arasında kaldım. Acaba sıkı olana girersem ve sonrasında sıkılırsam bırakmak ister miyim zorlanır mıyım diye düşünerek şuan diğerinin üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. ne önerirsiniz kızlar ?? Özellikle bu şekilşde bi durum yaşamış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...