• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafası karışık yeni mezun

tuciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
87
6
98
İstanbul
Selam kızlar mezuniyetime 1 ay kaldı, malum iş arama bulma telaşları da başladı, bununla birlikte çok kararsızım. Elimde 2 tane seçenek var şuan, bankacılık sektörünün en iyi 2. ve 3. bankası. Biri geçen yaz staj yaptığım banka, bu sebeple ortamı gördüğüm için kendimi daha yakın hissediyorum, ayrıca diğer bankayı da gidip görme şansım oldu orası da açıkçası biraz soğuk geldi yani yönetici çalışan ilişkileri soğuktu. Staj yaptığım bankada kılık kıyafet zorunluluğu yok, masanda içecek bulundurabilirsin ama diğerinde takım elbise zorunlu ve aralar kısıtlı daha ciddi anlayacağınız. Bir de staj yaptığım bankanın maaşı diğerinden 400 lira kadar düşük ayrıca diğer bankada sürekli eğitimler veriliyor yani kişisel gelişime çok önem veriyorlar. Sonuçta biraz daha rahat olup bildiğim bir ortamda çalışmak ya da daha ciddi ama maaşı daha fazla ve eğitimleri olan bir bankada çalışmak arasında kaldım. Acaba sıkı olana girersem ve sonrasında sıkılırsam bırakmak ister miyim zorlanır mıyım diye düşünerek şuan diğerinin üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. ne önerirsiniz kızlar ?? Özellikle bu şekilşde bi durum yaşamış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...

Benim için rahatlık önemlidir canım.. sevmediğim soğuk olduğum bir ortamda milyarlarda verseler mutlu olamam... ama seninde sadece görme şansın olmuş orayı sana diğer yeri sevdiğin için itici gelmiş olabilir... maas farkı o kadar yok ama eğitim çok önemli bencede hem yükselme şansın çok daha fazla artar...

şu anda geleceği düşünerek hareket etmelisin cnm. hangisinde daha iyi şartlar varsa ona git. bence disiplin daha önemli. diğeri demekki ciddi bir banka ki bunlara dikkat et. çalışma ortamı çok çok önemli. zaten iş ortamında ciddiytini korumanı ve herkesle fazla samimi olmamanı sınırı korumanı tavsiye ederim. her yerde sinsi, kıskanç kişiler vardır. dikkatli ol.

iş yaşamı disiplin ister. ayrıca kendini sürekli geliştirmeni de bekler

sana soğuk gelen banka daha iyi bence

Back