- 6 Aralık 2009
- 6
- 0
-
- Konu Sahibi sevilistik
slm kba. teşekkürler mesajın için. Aynen dediğin gibi yapıyorum maalesefİnternetten şu nedir bu nedir diye araştırma yapıyorum. Bu değerlere bakınca düşük riski de varmış. Neler yapmam gerek? Alternatif tıpı da düşünmedim değil. Şu gerçek.Allahım ne derse o olur.Onu da biliyorum. Ama psikolojim bozuldu kba. İnanır mısın hastaneye yatarım diye bir çanta bile hazırladım.
progesteron hormınu hamilelikte çok çok önemli, 10.haftaya kadar yükselir çünkü bebek anneye bağlı değildir bu hormon tutar bebeği, sonra bebek anneye bağlanır ve bu hormon gittikçe düşer, 20 sınırdır bu hormon için, 15 ve altı çok risklidir, sizinki 11 çok riskli Rabbim inşallah kolaylık verir de tutunur size,,,,
hamileliğin ilk zamanları zaten en önemli değerler benim doktorum progesteron demişti, sonra b-hcg senin zaten yükseliyormuş, umarım daha da yükselir, ama işte progesteron çok önemli, tutunmayı asıl sağlayan bu hormon, benimde 18 çıkmıştı doktorum çok düşün değil ama yüksekte değil demişti o yüzden progetan kullanıyorum senin neler hissettiğini anlıyorum yani, inşallah düzelir canım ama dediğim gibi 11 düşük gerçi 10un altı en risklisi inşallah tüm kalbimle normale düzelir dileklerimi önce rabbime sonra sana iletiyorum