Sizlere iki rüyamı anlatacağım 2 gün önce birer gün arayla gördüm.
İlk gördüğüm gelinlikli halimdi düğünüm vardı kuaförde saçım falan yapılıyordu yaz düğünü istiyordum ama kışın evlenecektim ve çok hızlı gelişiyordu hersey...
Ertesi gün gördüğümse . Ben yurtta kalıyorum erkek arkadaşım kaldığım yurda geliyor oda da bizimle kalıyor . Yatıyoruz yataklarımıza ve sonra deprem oluyor o birden uyanıyor ve bizi uyandırıyor kalkın deprem oluyor diye kalkıyoruz yataklardan çıkıyoruz dışarı asansöre binmek için bekliyoruz . Ve asansör geliyor biniyorum birileriyle ama sevgilim bindimi hatırlamıyorum. Asansör alışveriş merkezlerinde olanlar gibi açık camlı görüyorum etrafı büyük bir otel ve asansör haddinden fazla geniş. Aşağı çok hızlı iniyoruz çakılmaktan korkuyorum ve o korkuyu hissettim ben gerçekten. Sonra hızlıca aşağı vurduk ama asansöre ve bize hiç bişey olmadı duyulan bir demir sesiydi sadece . Asansörün olduğu yerde adamın biri üzerinde mavi birşey vardı sanırım ayakları sıkışmış gibi rol yapıyor yani bişey yok ama şaka gibi birşey yapıyor tanımıyorum ama adamı. Sonra çıkıyoruz öyle uyandım.
Biri bana bunları yorumlayabilirmi ?