• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kafamda turuncu bir gökkuşağı var! :(

qiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
9
0
36
Kocaeli
Merhaba arkadaşlaar.
İnsanlar bunalıma girdiklerinde alışveriş yapar değil mi? Yada mantıklı olabilecek değişiklikler yaparlar kendilerinde. Ne bileyim işte. İşe yarayacak mantık çerçeesinden çıkmayan 'benim canım yanıyor!' deyişleri olur insanların. Gel gör ki; benim bunalıma girdiğimi anlamaları için kafama bakmaları hep yeterli oldu. Çünkü ben saç taramayı bile beceremeyen ben, her bunalım evresinde saçımı ya boyamaya kalkıyorum ya da kesmeye. Ve sonuçları beni delirttiği gigi, kuaförüde mutlu ediyor.
Eh şimdiki problemim, 2 kutu palette yoğun açıcıyla siyah saçımı turuncu festivaline döndürüşüm. 6 aydır boyamıyorum saçlarımı sadece uç kısımlar boya ama neticede kendi saçımda siyah.. Ayaklı zeka ben, çok becerikliymişim gibi aldım boyayı elimee. İlk kutuyu kullandım, açık kestane tadında birşey oldu. Ve hırsımı saçlarımdan almaya yeminliymiş gibi ikinci kutuyuda kullandım ve bu sefer diplerim sarıya yakın bir turuncu oldu ve uca kadar ara ara turuncunun her tonu var. Aslında kötü durmuyo diyebiliriz ama bu kadar ton beni delirtmeye yetiyor :(
Yarın ciddi bir yemeğe gitmem gerek ve ben gökkuşağımın o yemeğe gelmesini istemiyorum! :(
Aklımda iki renk var aslında. Daha doğrusu ben, Hayley Williams'ın o capcanlı turuncusunu istiyorum ama sevgilim olacak şempanze rihanninin koyu kızıl tadında parlak kırmızısını yapmamı istiyor. Ya kafa benim kafam di mi ama? Benim istediğim olmalı diye kendimi kandırarak bana yardım etmenizi istiyorum. Bugün bu sorunumu halletmeliyim çünkü. :(
Aklımda şu var; Hayley'in turuncusu olmasada, ona yakın bir turuncuyu nasıl elde edebilrim?
Ve hadi bunu becerdim diyelim; ilerde o saçı parlak kırmızıya döndürmek kel kalmamı sağlar mı? Yada çok mu yorar beni?
Bana yardımcı olmallısınız yoksa kararı ben verip yemeğe, turuncu gökkuşağım yerine parlayan bir kafayla gitmek durumunda kalabilriim. Bu soğuk havada kel kalmak, anca benim becerebilceğim bişe zaten :(
Biri bana engel olmalı! :'(

Son düzenleme:
2 kez açıcı kullanmışsın sadece. Palette çok zarar vermiyor saça. Önce sakin ol bu konuda. Bir problem olmaz.
turuncuya da rahatça geçiş yaparsın. Hangi rengi kullancağını bilenler söyleyecektir zaten.

Ama gökkuşağı için üzülme. Koyu renk saçı açan herkeste olan şey budur çünkü.
Açma işleminden iyi bir renk beklememek lazım.
Sadece istediğimiz renge zemin hazırlıyoruz çünkü.
Boyayla halledersin rahatça işini. ;)

Panik yaptım ben direk. Çünkü daha önceleri siyahtan bir seferde platine geçmişliğim var. Ve bunun acısını uzun süre çektim. Ağzı sütten yanan misali oldu benimkisi :/
Ve beni şaşırtan şey, diplerinin açıklığı hariç herkes rengi beğendi :S Yani göze batan bi berbatlığı yok ama normal bir renk olmadığı da aşikar birşey.
Turuncudan kırmızıya nasıl döneceğim konusuda kafamı kurcalıyor bir de.
Ah siyah kadar temiz ve sorunsuz bir renk daha var mı acaba diye hayıflanıyorum şuan *-*
Ayrıca teşekkürler, içim rahatladı biraz *-*

halley williams 'ın saç rengini nasıl elde edersin bilemem ama ilk önce kızıl boyamaktansa bakır boyayıp sonrada 1 ay akmasını bekledikten sonra rahatça kızıl yapabilirsin tutar yani ama kızıldan turuncuya geçiş daha zor

teşekkürleer. Ama hangi rengin bana istediğim canlı turuncuyu vereceğinide bilmiorum açıkçası :/

yoğun bakır ile açık papatya rengi turuncu oluyor bilginizeee :):10:

yazın kara mizah tadında olmuş bende bakır tonlarında turuncu gibi bir saç la dolaşıyorum bu renk her tene gidiyor bence adam gibi bir kuaför bulunup onlar bir kaç tonu karıştırıyor çünkü evde yapıldığı gibi tutmuyor ne yazıkki :(

Uçlardaki koyuluk için bi daha açıcı aldım Sadece uçlara sürcem bakem renk uyumunu yakalayıncada sanrıım selective 8.44 ü sürrrek başlıcam turuncu yakalama olayıma :D
Ya papatya bulamadım izmitte hiçbir yerde :/ Ama eğer 8.44 bana dışarı çıkabilceğim bi saç vermezse, tarçın bakırı vurucam zaallı saçlarıma ve yemekten döndüğümde uzun süre aynaya bakmıcam :/ E bu kadar müdahaleye hoş bişe görmem diye düşündüm, hüzünlendim baya :(

igoranın boyalarını bulabilirsen 8.44 ile sadece bakır yoğunlaştırıcısı vardı sanırım ikisini karıştırdığında istediğin bir renk elde edebilirsin

Şimdi aldığımı denedim bakalım, son 10 dakika :)) Çıkan renk cümbüşüne baktıktan sonra, eğer memnun olmazsam aramaya çıkacağım dediklerini. Bakalım nasıl birşey çıkacak *-*

Tamam bu turuncu oldu ama istediğim turuncu bu değildi :/ Neyse, en azından turuncu. Hiç yoktan iyidir :D Ama şöle bişe var, kaşlar siyah olunca epey bi iğrenç duruyo uyum olayı :/ Onun için kuaföre gitmek şart di mi? *-*

Back