Kafamda sürekli kuruyorum

melina-umay

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
24
8
6
Merhaba, ben 4 yıllık evliyim 14 aylık bir kızım var. Eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor. Annesi bebeğimiz doğduktan sonra aşırı değişti. İşte kocama askim diye hitap etmeler, oraya gittiğimizde yatak odamıza zamansız yersiz destursuz girmeler, sürekli peşimizde takılmalar. Hasta ayakları yapıp muhteşem oyunculuklar sergilemeler falan. Daha sayamayacağım bir sürü mevzu.
Bende bu durum takıntıya dönüştü. Kadin sürekli bizimle yaşamaya meyilli gibi davranıyor 6 tane daha başka çocuğu olmasına rağmen. Ben meslek sahibiyim suan bebekten ötürü ara verdim. Yani bebek dışında kafamı oyalayacak biseyde yok. Kafamda sürekli ya gelirse ne yaparım eşimle aram bozulursa ne yaparım bunları düşünüp duruyorum. Dertleşmek amacıyla bu konuyu açıyorum.

eşim hicbisey demedi, o onun terbiyesizligi falan dedi. Bende birdaha yaptığında uyarmazsan ben uyarırım dedim. Sonrasında kendi yaşadığımız şehre döndük. Kurban bayramında gideriz tekrar o zaman göreceğiz ne yapacağını

Altı çocuğu olmasına rağmen muhtemel eşinden alamadığı sevgiyi yavrularından almaya çalışıyor ve oğlunun baba olmasıyla onunla daha az ilgileneceği duygusuyla yanlış davranışlarda bulunmuş. Eşiniz ve siz ona olan sevgi ve saygınızı bi tık artısıyla gösterirseniz sizden aldığı güvenle sizi rahat bırakır, tersi daha da teper diye düşünüyorum. İlgiye ihtiyacı var gibi. Sarıp sarmalayın ve birlik olduğunuzu gösterin, geçecektir diye düşünüyorum.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Yalnız şöyle bir durum var belirttiğiniz gibi eşimin baba olmasından ötürü onunla az ilgileneceği düşüncesinden ziyade eşimin bana karşı olan ilgisinden rahatsız. Birde eşim zaten yaklaşık 18 yıl önce yanından ayrılmış. Bebekten önce ben zaten ilgi alaka göstermiştim ama bebekten sonraki hal ve hareketleri beni kendisinden soğuttu. Çünkü sanki kumam gibi davranışlar sergiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…