Kafamda soru işareti olan kişiler hayatımdan çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
896
905
Merhabalar güzel insanlar.. uzun zamandır kafamı meşgul eden bir konu hakkında size fikir danışmak ve üzerinde tartışmak istedim. Konuyu şöyle açıklayayım, diyelim ki bir arkadaşımdan artık eskisi gibi iyi enerji almıyorum veya bir erkekten hoşlanıyorum ama karakterini beğenmiyorum ama uzak da duramıyorum. Iste tam da bu nokta da birsey oluyor ben birşey yapmasam da o kisiler hayatımdan çıkıyor. Bu durumun sebebi nedir acaba allah beni koruyor mu yoksa yaydigim enerji ile ben onları gönderiyor muyum?

Bence enerji ile ilgili. Bahsettiğiniz şey bana da çok oluyor.
O kişi ya da kişilerle aramda görünürde hiçbir olumsuz durum yaşanmasa bile sanki karşı taraf onunla ilgili olan düşüncemi hissediyormuş gibi bir süre sonra ortadan kayboluyor. Çekim yasası sanırım😊

Bence enerji ile ilgili. Bahsettiğiniz şey bana da çok oluyor.
O kişi ya da kişilerle aramda görünürde hiçbir olumsuz durum yaşanmasa bile sanki karşı taraf onunla ilgili olan düşüncemi hissediyormuş gibi bir süre sonra ortadan kayboluyor. Çekim yasası sanırım😊
Bende bu nedenle korkuyorum sanırım. Aslında hayatımızda olan bir çok şeyi biz çekiyoruz. Korkularımız yada isteklerimiz farkında olmadan hayatımızı yönlendiriyor. Bunu en çok da bu olaylardan sonra Anladim. Ne zaman biri ile arama mesafe mi koymalıyım diye düşünmeye başlasam o kişi kendiliğinden hayatımdan çıkıyor. Yalnizligimın sebebi de bu galiba korkularım ve yazdığım enerji

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X